- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
Amin canim..Allah sendende razi olsun..Canim ya sizin işiniz de zor Allah guc kuvvet versin
Ne kadar az yemissin canim diger gunlere gore gozume cok az geldiMenum
Sabah 2 dilim tam bugday
1 t.k labne
3 zeytin
Öğle
Yagsiz tost
Akşam
1 tabak kıymali çiriş
Yarim kase yogurt
2 dilim normal ekmek
3-4 catal döner
Gecmis olsun canimİyi aksamlar kizlar bugun oglumu antremana birakip donerken arabayla yolda kaldi bi anda arabadan dumanlar cikmaya basladi arabayi kenara cekip hemen disari attim kendimi bir iki dakika sonra dumanlar dagilinca tekrar calistirmayi denedim ama calismadi esime tel actim o da birak ugrasma ben gelince bakarim dedi bende kapilari kilitleyip yurume gittim eve Allahtan cok uzak degildi
Bugunku menum
Sabah
Sade kahve
İki ceviz
Saat 11
İki haslanmis yumurta
5 tane zeytin
İki kk peynir
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek
Ara
Sinirden masanin ustundeki iki tane biskuviyi hüplettim
Aksam
İki parca tavuk
Salata
Sabah 45 dakika bisiklet surdum bakalim aksam belki yine surebilirim cunku yarin esim turkiyeden donuyo belki yapamam
İyi aksamlar kizlar bugun oglumu antremana birakip donerken arabayla yolda kaldi bi anda arabadan dumanlar cikmaya basladi arabayi kenara cekip hemen disari attim kendimi bir iki dakika sonra dumanlar dagilinca tekrar calistirmayi denedim ama calismadi esime tel actim o da birak ugrasma ben gelince bakarim dedi bende kapilari kilitleyip yurume gittim eve Allahtan cok uzak degildi
Bugunku menum
Sabah
Sade kahve
İki ceviz
Saat 11
İki haslanmis yumurta
5 tane zeytin
İki kk peynir
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek
Ara
Aksam
İki parca tavuk
Salata
Sabah 45 dakika bisiklet surdum bakalim aksam belki yine surebilirim cunku yarin esim turkiyeden donuyo belki yapamam
ekmek tuz seker yillardir listemde yok. Ama ctesi pazar kahvaltisinda bazen 6 dilim bile yiyebilirim. Bir de sulu yemek varsa aksam 1 dilim katik olaraj.
ekim bana kriz icin bir yontem soylemisti kuru kayisili onu denedin mi? Mikrodalgada muz da isitabilirsin dogal seker salgiliyor. Incir icine ceviz de harika bir tatli. Yok illa cikolata diyorsan da aksam az disini sıkıp sabah 11 den once yiyebilirsin cayla kahveyle. Onun haricinde guzelmjs menü
Ne kadar az yemissin canim diger gunlere gore gozume cok az geldi
gülüm bari meyve varsa yesen biliyorum halin yok neye gücün yeterse onu yapıp yiyorsunuz güç verecek vitamin mineraller lazım meyve toparlanabilmeniz içinDunki listem
Sabah.
Biberli peynirli onlet
Beyaz peynir
Cay
Ogla
3 parca kremali biskuvi
1 hazır kurabiye
Aksam
Menemen
1 dilim tam bugday
Su 2 ltreden az
Spor yok
ihlamur zencefil yaptim. Esim cidden benden kotu bu sefer. Simdi acile gitti ciltteki yaralar icin. Insallah hayirli haberlerle doner. Ilaclari bıraktı yan etki mi diye... ben de sadece bogaz sancısı var. Pek iyi uyanamadik. Bizim kiz bizi cok zorluyor biz de cok sabirsiziz. Catiyoruz. Bugun okula aglayarak ve ac gitti kizim(
video nun olduğu sayfanın adresini kopyalayacaksın üstte arama arama motorunun olduğu yerdenekim2009 canim nasil video paylasirim yardım eder misin
çok mu aç bıraktın kendini gülüm ondan mı başın ağrıdı acaba hem uykusuzluk hem açlık yapabilir inşallah geçmiştirMerhaba aekadaslar.bugun hic giremedim sabah nobetten ciktim ve biraz uyuyayim dedim..kalktigimda basim cok agriyordu ve halende agriyor..sabah isyetinde biseyler yemeden cikmistim ...eve gelfigimde fazlasiyla alakasiz seyler yedim..yazmicam sadece kalori miktarini soyleyim 460 kalori aldim sabah sabah..
video nun olduğu sayfanın adresini kopyalayacaksın üstte arama arama motorunun olduğu yerden
allah hayrını versin şükür birşey olmamış kız dumanlar dağıldı diye tekrar arabayı çalıştırmayı neden denedin canı sağ olasıca :) hadi gözün aydın allah kavuştursun sağ selamet gelir inşallah eşinİyi aksamlar kizlar bugun oglumu antremana birakip donerken arabayla yolda kaldi bi anda arabadan dumanlar cikmaya basladi arabayi kenara cekip hemen disari attim kendimi bir iki dakika sonra dumanlar dagilinca tekrar calistirmayi denedim ama calismadi esime tel actim o da birak ugrasma ben gelince bakarim dedi bende kapilari kilitleyip yurume gittim eve Allahtan cok uzak degildi
Bugunku menum
Sabah
Sade kahve
İki ceviz
Saat 11
İki haslanmis yumurta
5 tane zeytin
İki kk peynir
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek
Ara
Aksam
İki parca tavuk
Salata
hiç sorma miladım ağzım boş kalmadı boyuna tıkındım durdum evin yarısını gıcır gıcır temizledim yarına da inşallah diğer yarısını temizliycem birde oğlanın doğum günü pastasından yedim geç saatte :))Yoktun bugün ablam neler yapiyorsun bakem
hiç sorma miladım ağzım boş kalmadı boyuna tıkındım durdum evin yarısını gıcır gıcır temizledim yarına da inşallah diğer yarısını temizliycem birde oğlanın doğum günü pastasından yedim geç saatte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?