ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Zaten diyeti takinti haline getirdigimiz icin basarisiz oluyoruz biraz kendimizi rahat biraksak sadece belirli birkac kural koysak kendimize belkide daha rahat gidecek bu kilolar ama yapamiyoruz malesef
Fazlada dusunup canini sikma canim sonucta dunyanin sonu degil ya rabbim baska dert vermesin yavas yavas verirsin kilolarini uzme kendini

Iyi aksamlar
Kahvalti
1 pizza pogaca
Biraz peynir
Domates salatalik

Ogle
1 muz
Nesfitli karisim

Ara
2 elma
Sutlu kahve

Aksam
7 kofte
3 catal makarna
3 bardak ayran

Ara
1 top dondurma

@milad_tb fark ettim biseylere caninin sikildigini topikle ilgili heralde diye dusundum kopukluk olduya bayadir herkesin morali bozuk modu dusuk toparlanalim artik hepimizin hergun bi kacamagi var ...tarti gunu icin stres yapma eger bu hafta istemezsen bildirim yapmayi izinli kabul edelim ne dersin

Evet haklısın dünyanın sonu degil de ben kendi dengemi bozdum sanırım atlatacagim insallah canım Sağol destegin için​

Iyi aksamlar
Kahvalti
1 pizza pogaca
Biraz peynir
Domates salatalik

Ogle
1 muz
Nesfitli karisim

Ara
2 elma
Sutlu kahve

Aksam
7 kofte
3 catal makarna
3 bardak ayran

Ara
1 top dondurma

Guzel olmus menun canım

Biraz ailesel biraz kişisel sorunlar canım eminim herkesin vardır böyle sorunları kimse dertsiz degil sonuçta.. topigin canlı olması hepimizi yukselten birşey ve buna ihtiyacimiz var elimizden geldiğince canli tutarsak toparlaniriz diye düşünüyorum. Biraz daha yazmaya çabalarsak mazeretlerin bizi yolumuzdan alikoymasina izin vermeyiz.. izinli sayılmaya gerek yok kuzum iyi olacak inşaallah

Sorunlarin en kisa zamanda cozulur insallah canim benim
Hersey yoluna girer kilo dahil herzaman sana destegiz

Yok hic tartilmadim ama oyle iki uc kilo gittigini sanmiyorum bakalim cuma sabahi tartilacagim

Zaten amacımız bu canım çıkma :) biz zaten genelde bur haftabiyi verip diğer hafta en fazla koruyabiliyoruz normaldede.. en iyisi her tartıya çıktığımızda garanti eksi görmek

Haklısın canım azla tatmin olmayi ogrensek sorun kalmaz zaten

Dun gece seni cozemedim. mesajlarin da olsukca ilginc geliyor ne yazacak diye bekliyorum demistin ya onu merak ediyorum hala ne demek istedin. Nolur soyle bak uyuyamiyorum :))

Ailevi ve kisisel sorunlarin olmasi cok normal. Oldukca hassas bir surecten geciyoruz. Hem dünya olarak hem ulke olarak. Elbetteki etkilenecegiz. Hic bir sey antidepresana yoneltmez insallah seni..

Kilo verme surecine gelecek olursak, oncelikle bu isin uzun surecegini unutma. Kilolar verilecek, tikanma donemi gelecek, sonra o direnc kirilacak ve tam kiloma kavustum derken bu sefer de koruma surecine gireceksin. O yuzden bu uzun nami diger ömürlük diyeti diyet olarak adlandirma. Diyet bedeldir. CezAdir. Bir seyin diyetino odemek deriz. Bu seni basli basina strese sokar. Tam tersi odul diyebilirsin.

Bedenime ödül. Onu saglikli besliyorum. Saclarima cildime karacigerime dalagima... aklina ne gelirse....

Sonra yaptigin kacamaklar icin kendini suclama. Cunku dedigim gibi kelebek gibi bir iki gunluk olsa ah vah tuh de. Ama senin surecin bir iki aylik degilki. Bir hafta yedin. Ne olacak? Ne olabilir. Canından kiymetli mi...

Kurallarini yaz gozunun onune elinin altina mutfak masanin ustune.

20 ye kadar say
Gercekten cok mu onemli
1 catal al madem gerisini bos ver. Iste neyse kurallarin...

Tartiya odaklanma. Tarti ölçü bunlar hep sınir. Kendini saglikli hissedip hissetmemene odaklan. Bu senin icin 70 kilo baskasi icin 50 kilo da olabilir. İçindeki hisse odaklan. Yoksa herkesin 200 kilo olduğu bir yerde en citir hatun sen olurdun. Osmanlidaki kadin figurlerine bak. Kocaman totolu gobekli tipler. Gunumuz mankenlerine kemik torbasi derlerdi muhtemelen. Sen seninle kiyastasin.

Bedeninle baris. Zaten sen bunu yaptikca emin ol o degisecektir. Ama severek. Surecin keyfine vararak.

Hem ne kadar guzel yalniz da degilsin. Bos kaldigin her vakit rutinin olsun. Gir cuma yarismalarina gir basaranlarin hikayelerine oku. Basaranlari oku. Resimlerine bak..

Ve unutma.
Cok kosan ileridedir az kosandan
Az kosan ileridedir hizli yuruyenden
Hizli yuruyen ileridedir yavas yuruyenden
Yavas yuruyen ileridedir durandan
Duran ileridedir geriye yuruyenden.

Hayirli geceler

Oncelikle ne demek istedigimi açıklayayım mesajların genelde sert, kısa ve okuyan kişinin istedigi yere cekebilecegi mesajlar yazdin simdiye kadar.okurken insan nasil bi hatun bu şimdi iyi birsey mi diyor gomuyor mu diye dusunuyor sende bir süreçten geçiyorsun bir çoğumuz gibi bahar temizligi bahar yorgunlugu ve senin extra rahatsızlığın eşinin rahatsızlığı vb ekstra durumlar var.. bunlar gecip biraz daha rahatladigin zaman ki 'Sen' i merak ettim bi potansiyel var çünkü o ortaya çıkacak biliyordum.. iste bu mesajdada o aciga çıkmış ne guzel bir kapi acip farklı bir bakis açısıyla anlatmışsin cok hosuma gitti.. burdan dün gece uyumak icin çıktım ama kafami kurcalayan sorular rahat bırakmayınca bende netten psikolojik zayıflama konusunu araştırdım bu söylediklerin okuduklarimin ozeti gibi teşekkürler destegin icin canim

Cok guzel yazmişsin canim

Gunaydin kizlar kahvemi iciyorum az sonra bisiklet surucem dun aksam suremedim canim istemedi