35 dk gobrk attim
Canim masallah gobek atmayi seviyosun galiba spor olarak da olsa gobek atmak icin moda girmem lazim benim35 dk gobrk attim
@milad_tb yatak odasi temizligi bitti mi canim
Sen nasil ve ne zaman yapmayi düşünüyorsun temizligi canım yoksa usulca yapıp bitirdin mi :)@milad_tb yatak odasi temizligi bitti mi canim
Kesinlikle ama tek basina atilmiyoki anacim..hep beraber toplanip atsak ne guzel olurdu..Eglenceli spor vesselam
Hayal kur..o zaman moda girersin..ben tv izlerken oynuyom canimda sikilmiyo boylece...Canim masallah gobek atmayi seviyosun galiba spor olarak da olsa gobek atmak icin moda girmem lazim benim
Ben artik mayisin 15inden sonra yapmayi dusunuyorum ramazsna yakin olsun hemen batmasin diye bu arada gun gun dolaplari cekmeceleri duzenliyorum atilacaklari ayiriyorum temizlige kalkisinca elime ayagima dolasan biseyler olmasin diyeS
Sen nasil ve ne zaman yapmayi düşünüyorsun temizligi canım yoksa usulca yapıp bitirdin mi :)
Moda girmem lazim derken bundan bahsediyodum isteKesinlikle ama tek basina atilmiyoki anacim..hep beraber toplanip atsak ne guzel olurdu..
kardeşim çarşamba akşam gidecek o yüzden perşembe dedim ama işler değişti kız kardeşimde geliyor cumartesi sabah 5 yaşındaki oğluyla sıpamı bir de özlemiştimm habire lafını ediyordum çok iyi oldu :))Haftaya persembe yogunlugun azaliyor mu canim
Tarti bildirimi bekliyoruz ama kendine iyi bak tatlim
Cok sevindim kiz kardesinin gelmesine kiz kardes bi vaskadir ya candir can.... bol bol hasret gider canimkardeşim çarşamba akşam gidecek o yüzden perşembe dedim ama işler değişti kız kardeşimde geliyor cumartesi sabah 5 yaşındaki oğluyla sıpamı bir de özlemiştimm habire lafını ediyordum çok iyi oldu :))
Saglicakla kirletin canim mis kokulu odada uyumak bi baska guzel olur yaaa...Offf yatak odası bitti nihayet bende bittim menü bildirimi yok malesef kizlar baya yedim çünkü
Ya valla kaptan boyleyse topik napsin.Offf yatak odası bitti nihayet bende bittim menü bildirimi yok malesef kizlar baya yedim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?