ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

@milad_tb yatak odasi temizligi bitti mi canim

Canım duvar temizligi bitti kapı pencere petekler mobilyaların dış yüzeyi bitti perdeleri yikayip astim sadece cekmece ve dolap içleri kaldı ozellikle sonraya bıraktım perdeyi asip rahat yapmak icin çünkü tam karsimda erkek medresesi var simdi küçük bir cay molası verip isime dönüyorum

Aksam kucuk tabak yogurtlu pazi kavurmasi ,3 kofte...su 3 lt ye tamamlaniyor..yuruyus yapma niyetim var sonrasinda yum gunu yazarum inaallah..

S

Sen nasil ve ne zaman yapmayi düşünüyorsun temizligi canım yoksa usulca yapıp bitirdin mi :)
Ben artik mayisin 15inden sonra yapmayi dusunuyorum ramazsna yakin olsun hemen batmasin diye bu arada gun gun dolaplari cekmeceleri duzenliyorum atilacaklari ayiriyorum temizlige kalkisinca elime ayagima dolasan biseyler olmasin diye

Menu bilditimi:sabah kalkinca ilac icmek icin 1 kucuk muz..kahvalti 2 yumurta1kk peynirden yagsiz maydonozlu omlet..
Ara:yesilcay
Ogle:1 kase corba,1 kase yourt..
Ara:tarcinli sut,3 form biskuvi..
Aksam:1 kucuk tabak yourtlu pazi,3 kofte..
Ara olarak 1 bardak tarcinli sut icerim..
35 dk gobek atma,35 dk yuruyus..3 lt su...yarinda tarti gunu ..hadi eyvallah...

menü yazayım çıkıcam sonra fırsat bulursam gelip geçmişi okurum bu ara beni hoş görün kızlar ne olur idare ediverin gönül koymayın
öğle 12 de
1 haşlama yumurta
yarım kk peynir
domates salatalık yarım dilim ekmeğe labne ve bal

öğleden sonra15 40 komşum geldi:)
1 çilekli gofret
1 bisküvi
1 avuç çekirdek

akşam 19 :10
1 tabak dolusu çorba
1 servis kaşığından biraz az tavuk döner(ben yaptım hazır değil)
4-5 zeytin yağlı sarma

Haftaya persembe yogunlugun azaliyor mu canim
Tarti bildirimi bekliyoruz ama kendine iyi bak tatlim
kardeşim çarşamba akşam gidecek o yüzden perşembe dedim ama işler değişti kız kardeşimde geliyor cumartesi sabah 5 yaşındaki oğluyla sıpamı bir de özlemiştimm habire lafını ediyordum çok iyi oldu :))

Offf yatak odası bitti nihayet bende bittim menü bildirimi yok malesef kizlar baya yedim çünkü

Cok sevindim kiz kardesinin gelmesine kiz kardes bi vaskadir ya candir can.... bol bol hasret gider canim

Offf yatak odası bitti nihayet bende bittim menü bildirimi yok malesef kizlar baya yedim çünkü
Saglicakla kirletin canim mis kokulu odada uyumak bi baska guzel olur yaaa...
Temizlik yapacam diye ara ogun yapamadin sonra da acikip yemege saldirdin demi kiz

Ya valla kaptan boyleyse topik napsin.

Ben de aksam saat 21 de yedim. Hemide kizartma. Sonra ustune 21.30 da yaspasta. Cok şükür tartimi carsamba odunc alan komsum getirmedi. Size sali günkü kilomu bildirecegim yarin.

Ohhh

Sabah ve ogle 13:00
2 yumurtayla mantarli omlet
2 dilim tb ekmek
5 zeytin
2 yk lor peynir

Ara 16:00
1 avuc leblebi

Aksam 20:45
Yarim lahmacun
3-4 kasik makarna
Salata