eşim yeter yat diye yatak odasından telden aradı şimdiben kaçtım gülüm sabah yazarım artık iyi geceler
Merhaba abla olabilir dediklerin..dun gece sen bu mesaji yazarken ben dis agrilariyla kivraniyordum..bi agri kesici birde antibiyotik ictim biraz cektim ama gecti sukur..antibiyptik biyince disciye gitcem...ilgine tesekkur ederim abla opuldun..çok mu aç bıraktın kendini gülüm ondan mı başın ağrıdı acaba hem uykusuzluk hem açlık yapabilir inşallah geçmiştir
antibiyotiğin bitmesini neden bekliyorsun ki diş gülüm bu ihmale gelmez şimdiden git benceMerhaba abla olabilir dediklerin..dun gece sen bu mesaji yazarken ben dis agrilariyla kivraniyordum..bi agri kesici birde antibiyotik ictim biraz cektim ama gecti sukur..antibiyptik biyince disciye gitcem...ilgine tesekkur ederim abla opuldun..
kızlar bu ara uğrayamıyorum beni izinli gibi saysanız olur mu cumaya kilo bildirimi yaparım da menü yazıp yorum yapamıyorum haftaya perşembeye kadar izin isteyebilirim ne olur hoş görün beni
Canim onceden makina deterjani ile silip sonrada durulama ve kurulama yapiyodum annemlerin evi boyayan usta detarjanla boya karisiminin kanserejen etki yaptigini soyledi artik sirkeli suyla siliyorum ama lekeli yerleri derarjanla siliyorum mecburenKizlar bugün yatak odasini temizleyecegim duvarlar ve koca gardırop ustume gelsede hava cokk güzel bu enerjiyle ustesinden gelirim ben.. oglanlari duvar temizligi icin aparat almaya yolladim siz nasil yapıyorsunuz duvar temizligini deterjan falan ne kullanıyorsunuz fikir alayim benim duvarlar saten boya lekeleri çıkmıyor malesef cok ugrasmak gerek
Haftaya persembe yogunlugun azaliyor mu canimkızlar bu ara uğrayamıyorum beni izinli gibi saysanız olur mu cumaya kilo bildirimi yaparım da menü yazıp yorum yapamıyorum haftaya perşembeye kadar izin isteyebilirim ne olur hoş görün beni
Canim onceden makina deterjani ile silip sonrada durulama ve kurulama yapiyodum annemlerin evi boyayan usta detarjanla boya karisiminin kanserejen etki yaptigini soyledi artik sirkeli suyla siliyorum ama lekeli yerleri derarjanla siliyorum mecburen
Kolay gelsin bu arada canim @milad_tb
Sabah gidecektim ama oglan birakmadi..yuksek ihtimalle iltihaplandi dis..iltihap gecmeden mudahale etmezler diyede dusundum..oglanada kiyamadim..antibiyotiğin bitmesini neden bekliyorsun ki diş gülüm bu ihmale gelmez şimdiden git bence
Bisey degil canim senin bide allerjin vardi demi cok iyi yapmissin sirkeli karbonatli suyla devam et canmBende simdi bol deterjanli karışımı bir kenera biraktim onu oturma odasına kullanirim heralde yatak odamda deterjan kokusu beni yine mahvetmesin diye yeni sirkeli ve karbonatli su hazirladim sen yazincada beni tasdik etmis oldun Sağol canım
Teşekkürler canım yine buralardayim siz de cok uzaklaşmayin tenhalasmasin tükkan
Sabah gidecektim ama oglan birakmadi..yuksek ihtimalle iltihaplandi dis..iltihap gecmeden mudahale etmezler diyede dusundum..oglanada kiyamadim..
Bisey degil canim senin bide allerjin vardi demi cok iyi yapmissin sirkeli karbonatli suyla devam et canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?