ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Yatmadin mi hala metram ben temizlik coşkusuna kapıldım habire birseyler yapıyorum ne aşk yarabbim :))

Yatmadin mi hala metram ben temizlik coşkusuna kapıldım habire birseyler yapıyorum ne aşk yarabbim :))
Alisverise gitmistim aksam gelince yemek cocuklar derken yerlestiremedim o saate kadar mutfagi yerlestirdim canim yatmadan size bakiyim dedim...sen nereyi temizledin gece gece kiz butun gun yorulmadin mi

Gunaydin kizlar dun esim geldi giremedim bugun de biraz yogunum kusura bakmayin bir iki gune normale donerim insallah

İki hafta once 82
Bugun 80.3
Fark 1,7

Yani yine 79 lari goremedim malesef birdahaki bildirimde insallah
Tebrik ederim verfigin kiloda fena sayilmaz..

Selam kizlar sabah telasem cok fazlaydı buyuk oglumun 23 nisan gosterisi bugüne ertelenmişti onu izlemeye gittim ordan da alışverişe gittim öyle geldim

Önceki kilo bildirimi 102.2
Bugun 101.1
Fark. 1.1

Gunaydin kizlar dun esim geldi giremedim bugun de biraz yogunum kusura bakmayin bir iki gune normale donerim insallah

İki hafta once 82
Bugun 80.3
Fark 1,7

Masallahin var canim eşin gitti geldi telasin vardi ama yinede cok iyi gitmis

Kilo bildirimi:iki hafta once 70.9 bu hafta 69.6 giden:1.3
Gobrk :103cm

Iki hafta once 100,8
Bu hafta 99,3
Fark -1,5

İki hafta once 82
Bugun 80.3
Fark 1,7

Tebrikler kizlar güzel kilolar gitmiş süpersiniz

hayırlı cumalar
2 hafta önce 100.6
bu hafta 101.5
ölçüler
göğüs 113
bel 109
göbek 120
kalça 120

900 gr arti olmuş buda senin son zamanlarda yaşadığın yogunluktan kaynaklandı galiba iki hafta sonra küsüratlari atmış oluruz inşallah

Kizlar bu arada bir sonraki kilo bildiriminde vücut Ölçüleri alınacak yani ayda bir ölçü alalım doğru olanda bu

Miladcim dun sen bildirim yapmamistin cok yedim demistin demek o da olmasaymis garanti 1,5 gidermis supersin cnm