Çilek sadeyse sorun yokBiraz once 5 cilek yedim
Normalde cikolatayla pudra sekeriyle falan yerdim artik sade yiyorumÇilek sadeyse sorun yok
Alisverise gitmistim aksam gelince yemek cocuklar derken yerlestiremedim o saate kadar mutfagi yerlestirdim canim yatmadan size bakiyim dedim...sen nereyi temizledin gece gece kiz butun gun yorulmadin miYatmadin mi hala metram ben temizlik coşkusuna kapıldım habire birseyler yapıyorum ne aşk yarabbim :))
Tebrik ederim verfigin kiloda fena sayilmaz..Gunaydin kizlar dun esim geldi giremedim bugun de biraz yogunum kusura bakmayin bir iki gune normale donerim insallah
İki hafta once 82
Bugun 80.3
Fark 1,7
Yani yine 79 lari goremedim malesef birdahaki bildirimde insallah
Tebrik ederim..Iki hafta once 100,8
Bu hafta 99,3
Fark -1,5
Senide tebrik ederim canimKilo bildirimi:iki hafta once 70.9 bu hafta 69.6 giden:1.3
Gobrk :103cm
Masallahin var canim eşin gitti geldi telasin vardi ama yinede cok iyi gitmisGunaydin kizlar dun esim geldi giremedim bugun de biraz yogunum kusura bakmayin bir iki gune normale donerim insallah
İki hafta once 82
Bugun 80.3
Fark 1,7
Kilo bildirimi:iki hafta once 70.9 bu hafta 69.6 giden:1.3
Gobrk :103cm
Iki hafta once 100,8
Bu hafta 99,3
Fark -1,5
Gunaydin kizlar dun esim geldi giremedim bugun de biraz yogunum kusura bakmayin bir iki gune normale donerim insallah
İki hafta once 82
Bugun 80.3
Fark 1,7
hayırlı cumalar
2 hafta önce 100.6
bu hafta 101.5
ölçüler
göğüs 113
bel 109
göbek 120
kalça 120
Miladcim dun sen bildirim yapmamistin cok yedim demistin demek o da olmasaymis garanti 1,5 gidermis supersin cnmSelam kizlar sabah telasem cok fazlaydı buyuk oglumun 23 nisan gosterisi bugüne ertelenmişti onu izlemeye gittim ordan da alışverişe gittim öyle geldim
Önceki kilo bildirimi 102.2
Bugun 101.1
Fark. 1.1
Milada katiliyorum yogunluktan olmus olabilir canimhayırlı cumalar
2 hafta önce 100.6
bu hafta 101.5
ölçüler
göğüs 113
bel 109
göbek 120
kalça 120
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?