Ya valla kaptan boyleyse topik napsin.
Ben de aksam saat 21 de yedim. Hemide kizartma. Sonra ustune 21.30 da yaspasta. Cok şükür tartimi carsamba odunc alan komsum getirmedi. Size sali günkü kilomu bildirecegim yarin.
Ohhh
Miladcim dun sen bildirim yapmamistin cok yedim demistin demek o da olmasaymis garanti 1,5 gidermis supersin cnm
fazlalıkları atmazsam midemi çekip atıcam vücudumdanTebrikler kizlar güzel kilolar gitmiş süpersiniz
900 gr arti olmuş buda senin son zamanlarda yaşadığın yogunluktan kaynaklandı galiba iki hafta sonra küsüratlari atmış oluruz inşallah
Tebrikler baskanSelam kizlar sabah telasem cok fazlaydı buyuk oglumun 23 nisan gosterisi bugüne ertelenmişti onu izlemeye gittim ordan da alışverişe gittim öyle geldim
Önceki kilo bildirimi 102.2
Bugun 101.1
Fark. 1.1
Tesrlkur ederim darisi hepimixin basins...nursehulya tebrikler canım 6 lı rakamların hayırlı olsun
metra sonunda maşallah bizi geçtin iki hanelileri gördün tebrikler gülüm
@milad_tb tebrikler gülüm bir sonraki bildirime inşallah biz de 2 haneli bildirim yaparız:)
A aysun163 maşallah çok güzel kilo kaybı olmuş belki yarına bile 7 li rakam görürsün çok yakın:)
Gurbetlik iste ..uzulme abla..bende iyi bilirim gurbrtligi..yarın hiç gelemem büyük ihtimal sabah kız kardeşim geliyor akşama erkek kardeşimle eşi
leptabı mutfaktan kaldırıcam yani pazar gece yada pazartesi gelirim inşallah planlar değişti çarşambaya kadar kalamayacak erkek kardeşim izin alamamışlar pazar günü geri döneceklermiş 24 saat bile zaman geçiremiycez
chentiq kilo bildirimini yapar mısın canım
Kizlar bu arada bir sonraki kilo bildiriminde vücut Ölçüleri alınacak yani ayda bir ölçü alalım doğru olanda bu
Komşun uzak olmasa gerek adi üstünde komşu alaydin ya tartini
Kolay gelsin canimBen nobetteyim @milad_tb
Tesekkur ederim canimm...Kolay gelsin canim
Birazdan bende gidicem ..Iyi gunler hanimlar yuruyusegidiyorum ben gelen var miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?