Arkadaslar bugun piknikteydim..son 3 gundur zayiflama acisindan batirdim..yarin yepyeni bir baslangicla buradayim insaallah...
Ya sorma... nazar mi vardir nedir.. evi bir sirkelicem bastan asagiya. :5×:
İyi oldu bak bilmiyordum bu topiği yarın bende buradayım kabul edilirsem....Yanlis mesaj yanlis insan yanlis topik
İyi oldu bak bilmiyordum bu topiği yarın bende buradayım kabul edilirsem....
İlk sayfayı okuyup yarın buradayım teşekkürler...Nasip iste tabi kabul edilirsin kuzum bekleriz
Soz soz hemide ramazana kadar 4 kilo zayiflicam..diyet yaparak deil saglikli beslenip spor yaparak zayiflicam insaallah..Hadi bakalim yarin demelerin sonu yok yarın yarın deme artık söz mü
Yok canim yanlis anlamam evi yakin ama kaliyo iste bende anlamadim catkapi gelip 3gun kalmak banada cok ters ama hic bisey soyleyemiyorum 8 senedir anlatamadim habersiz gelmemesi gerektigini artik kocasida yok tek cocuk esim mecburen hic bisey soyleyemiyorum cnmBende alisveris yaptım eve geldim evde maratonum vardı sonra kayinpederin evine gittim cay ictim geldim tek basina aksam yemegi yedim çünkü evde kimse yok öyle iste.. kayinvalidenin evi sana zaten yakin gelip neden kaldığını anlayamadim canım yanlış anlama meraktan soruyorum
Cok saglikli olmus menu canimSelam hanimlar menümü vereyim
Sabah
3 dilim tb
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 t.k böğürtlen reçeli
Nane aşotu domates
1 kk köy peyniri
Yesil cay
Ogle
1 kase yogurt
1 tabak Melemen
Ara
3-4 gun kurusu kayısı
Cay
Aksam
1 pors tavuklu kabak beğendi
2 parca turşu
Su 2 lt
Yarim kare cikolatayi anlayamadim canim el kadar cikolatanin yarisimi yoksa kucuk karenin yarisimiKizlar bugun misafirim vardi
Tum yediklerimi birden yaziyorum
Kahvaltiyla basladim kahvaltiyla bitirdim..
Iki ck lorlu yumurta
Bi dilim ekmek
Bi tatli. Kasigi bal
Sekersiz cay
2 kurabiye
1.5 dilim tatli
2 pogaca
1 kase kisir
Yarim kare cikolata
4 5 minik lokum
Turk kahvesi
Bi dilim ekmek
Bi parca peynir
Domates salatalik
Yok canim yanlis anlamam evi yakin ama kaliyo iste bende anlamadim catkapi gelip 3gun kalmak banada cok ters ama hic bisey soyleyemiyorum 8 senedir anlatamadim habersiz gelmemesi gerektigini artik kocasida yok tek cocuk esim mecburen hic bisey soyleyemiyorum cnm
Menumu soyleyiiiimm
Sabah 11:00
1 simit (kendim yaptim)
2 yumurtadan salata
Domates salatalik nane
Ara 15:00
Kornetto (280 kalori )
2 ara ogun yerine yedim
Aksam 20:00
1 porsiyon ev yapimi iskender
Salata
Madem suyu
Ara 21:00
2 kare bitter
2 litre su icildi..5 km hizli yuruyus yapildi...
55 -56 civarinda caninİlginçmiş gerçektenyaşı kac canim cok yaşlı degil anladigim kadariyla
ikonlar harika olmus cuk oturmus valla kaptanim...Benim mekanima yazip beni çağırmamak haaa halbuki maraton icin biçilmiş kaftanim ben simdi ev temizliyorum
cok guldurdun beni ya.. bak her iste bir hayir varmis sana yeni musteri buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?