- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
Senin iki cocugun vardi dimi canim yazdiklarini okurken kendimi gordum sanki beni anlatmis dedim..Tartim geldi. Baktim 59.9 kilo bildirimi dogru
Benim canim hic spor yapmak istemiyor. Ona gelene kadar yapilacak o kadar sey var ki. Kafami veremiyorum.
Ev aldi basini gidiyor. Bir yandan toplayip geliyorum arkami dönüp bir bakiyorum dagilmis oluyor. Her defa ayni seyleri toplamaktan bikmis vaziyetteyim.
Utu bana bakiyor ben ona. Kac makine oldu daha da yenileri ekleniyor.
Sol disim agriyordu. Simdi de sol kulagim agriyor icine sis batiriyorlar gibi ama agri kesici aliyorum. Neyin belirtisi hiç doktora gidesim yok. Bu hafta sirf hastaydik zaten bir daha acil kapisi gormek istemiyorum.
Atlatilaydi su zaman hayirlisiyla
Dünün menüsünü vermeyi unutmusum o yorgunlukta
Sabah
Ton balıklı omlet
5 seytin
Domates
Koy biberi
2 dilim t.b
1kk koy peyniri
Ogle
T.b ekmekle sandviç
Ara
Yogurt
1 armut
Tarçın
Ara
1 b kahveli süt
Aksam
2 lahmacun
Ayran
Salata
Ara
1 dilim peynirli kiymali börek
Selam kizlar 3 gundur kv bendeydi pek aktif olamadim bugun gitti evine. Sali gunu oglumun okulda mezuniyet albumu icin fotograf cekimi var onun icin kiyafet almaya ciktik ordan cocuklqri hayvanat bahcesine goturduk biraz once geldim eve kucuk oglumu uyutup yuruyus yapacam..
Benden haberler boyle sizlerde ne var ne yok
@milad_tb A aysun163chentiq nursehulya N Nana ekim2009
umarim. Benim de tek tesellim o. Bakip gulumsemek.Senin iki cocugun vardi dimi canim yazdiklarini okurken kendimi gordum sanki beni anlatmis dedim..
Cocuklarimiz saglikli olsunlarda gecer illaki bu donemler sonra hatirlayip guleriz insallah
ben simdi bakayik dedim ne var ne yok diye. Sabahtan beri disaridayiz. Simdi donis yolundayim.Bugun de Kimse yok yahu
umarim. Benim de tek tesellim o. Bakip gulumsemek.
ben simdi bakayik dedim ne var ne yok diye. Sabahtan beri disaridayiz. Simdi donis yolundayim.
Canim sikilacak galiba. Gecen hafta hastaydim biliyorsun. Dun sabah son ilacimi aldim. Antibiyotik bitti. Ama su an gene bir bogaz yanmasi yutkunma guclugu var. Hepsi benim pis bogazligimdan.
Esim kiza soz vermis dondurma yiyecrk diye. Bana da ister misin dedi. Ee ikisi de yiyecek tamam dedim. Sonra pastaneye ugradik . Adam da limonata ikram etti. Buzz gibiydi. Yavas yavas ictim. Cok lezzetliydi.
Ya emzirirken antibiyotik zaten sakat. Ben be halt yemeye yaptim ki bunlari....
Ya sorma... nazar mi vardir nedir.. evi bir sirkelicem bastan asagiya. :5×:Bende öksürükten bogulurken bile dondurmaya hayir diyemeyenlerdenim ama birazcik dikkat et kuzum gecsin su rahatsizligin havalarda isinir ne yersen ye sonra yazik sana bitmedi şu hastalık sizin evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?