- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
Ben ben varya ben cok bosladim vede sonuclarina katlanic bu hafta 3 gunki aldiklarimi ancak veririm...ayrilmicam sık sık yaxicam artik ..Sanki çok boşlamadik mı topigimizi kizlar fazla zaman ayirmiyoruz artik silkenelim lutfen
Merhaba arkadaslar..bugun depresif bir gundey sanirim yaptigim kacamaklara. Bagli...sabah el ici kadar kepekli pide 1 domates 1 kk peynir
Ara:sade neskafe ve 1 probis...
Ogle:1 tabak yagsiZ makarna..
Aksam:1 kucuk tabak yesil mercimek pilavi..aksamda Misafirimle cekirdek citlerim...
Ben ben varya ben cok bosladim vede sonuclarina katlanic bu hafta 3 gunki aldiklarimi ancak veririm...ayrilmicam sık sık yaxicam artik ..
evi temizledik annemle 2 makine çamaşır serdim nevresimler ütülendi değişti daha dolu çamaşır yıkanacak :)
arada oturduk 2 fincan yeşil çayımızı da içtik hava bozdu eğer çok soğumaz yağmur yağmazsa akşama yürüyüşe çıkmayı düşünüyoruz
O kadar is yapmissin canim yuruyuse cikabilecekmisin okurken ben yoruldum vallaevi temizledik annemle 2 makine çamaşır serdim nevresimler ütülendi değişti daha dolu çamaşır yıkanacak :)
arada oturduk 2 fincan yeşil çayımızı da içtik hava bozdu eğer çok soğumaz yağmur yağmazsa akşama yürüyüşe çıkmayı düşünüyoruz
çıkamıycam pilim bitti :) ve yağmur yağıyorO kadar is yapmissin canim yuruyuse cikabilecekmisin okurken ben yoruldum valla
Nevresimlerini hep sevdiklerin kirletir insallah böyle ablam
Sabah 10:00
1/2 litre ilik su
Kahvalti 11:00
1 dilim patates pizzasi
Azicik peynir
2 yesil zeytin
1 dilim tb ekmek
Ara 16:30
1 kupa sutlu kahve
1 avuc leblebi
Aksam 18:00
1 tabak taze fasulye
Salata
1 kase yogurt
Ara 20:30 gibi olur
1 meyve
1 bardak sut
2 litre su ictim simdiye kadar yarim daha icerim...30 dk yuruyus yapabildim. Bebek uyandi
sabah 11:50
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 kk ye yakın karışık peynir
3 çatal yeşil salata
15 :00
2 fincan yeşil çay
akşam 18:30
yarım karnıyarık
2 biber dolma
1 kase cacık
İyi aksamlar kizlar geldim nihayet eşim sagolsun turkiyeden gelirken bir suru dert ve odenmesi gereken bir dunya borcla gelmis kac gundur kafam darmadagin gelen giden de oldu gecmis olsuna ben tabi bu maddi manevi çökuntuyle ne bulduysam yedim varya kayinvalide kayinpeder derdi taaaa 4000 km uzaklikta bile insani deli ediyor iste simdi size anlatsam sabaha kadar yazarim da iste ne yapayim biz gurbet gelinlerin de daha degisik dertleri var neyse kafanizi şişirdim bugun biraz kendimi toparlayip diyetime geri dondum
Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su
Saat 11
İki haslanmis yumurta
5 tane zeytin
İki kasik menemen
Uc kk peynir
Bir dilim peynir
Ara
Sade kahve
İki ceviz
Aksam 17
Uc tane kofte
Salata
Biraz oncede 45 dakika bisiklet surdum
Bundan sonra hic kacamaksiz ramazana kadar devam edicem insallah
Siz nasilsiniz kizlar
Estağfurullah canim kafamizi neden şişiresin istediğin kadar yaz dinleriz paylasiriz sıkıntını rahat ol.. baska oğlu yokmuymus bütün yükü mü almış eşin ne borcu bu?
Evet canim nefis yemek tariflerinden aldim tarifi cok lezzetli oluyoEkmek yok menunde çok az olmuş bence bugun ablam afiyet olsun
Cok guzel menu cnm afiyet olsunSabah 09.00
1 muz
Öğle 13.15
1 servis kaşığı et sote
1 servis kaşığı pilav
Az alinazik
Birkac kaşık kadar gavurdagi salatasi
Ara
4-5 tane gun kurusu
2 ince dilim cevizli sucuk
Aksam
1 kase köfteli çorba
1 2 kasik.kadar kiymali yumurta
Yok malesef tek bir erkek kayinvalidemler yemisler icmisler bize borc birakmislar sagolsunlar nasilsa gelince oder diye ah cok zoruma gidiyor biliyomusun halbuki biz buralarda ne hallerde para kazanip biriktiriyoruz biz iki senedir turkiyeye gidemiyoruz para olmadigi icin birde onlarin yaptigina bak kafayi yicem ya Allahtan sabir diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?