ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

evi temizledik annemle 2 makine çamaşır serdim nevresimler ütülendi değişti daha dolu çamaşır yıkanacak :)
arada oturduk 2 fincan yeşil çayımızı da içtik hava bozdu eğer çok soğumaz yağmur yağmazsa akşama yürüyüşe çıkmayı düşünüyoruz

Aksam mercimekli pilavi yeme Hülyacim çünkü günün hep karbon lu olmuş onun yerine melemen yapip yiyebilirsin hic bişey olmazsa 2 yumurta hasla onu ye akşam menüsünde de karbon olmasın bana sözün vardi unutma lutfen

Ben ben varya ben cok bosladim vede sonuclarina katlanic bu hafta 3 gunki aldiklarimi ancak veririm...ayrilmicam sık sık yaxicam artik ..

Evet burasi farkındalık sağlıyor insanda zaten beynimiz o kadar kacamaga yemege endeksli ki yazmayi bıraktığımız anda diyeti hemen arka plana itmeye çalışıyor..

Nevresimlerini hep sevdiklerin kirletir insallah böyle ablam

O kadar is yapmissin canim yuruyuse cikabilecekmisin okurken ben yoruldum valla

Sabah 10:00
1/2 litre ilik su

Kahvalti 11:00
1 dilim patates pizzasi
Azicik peynir
2 yesil zeytin
1 dilim tb ekmek

Ara 16:30
1 kupa sutlu kahve
1 avuc leblebi

Aksam 18:00
1 tabak taze fasulye
Salata
1 kase yogurt

Ara 20:30 gibi olur
1 meyve
1 bardak sut

2 litre su ictim simdiye kadar yarim daha icerim...30 dk yuruyus yapabildim. Bebek uyandi

sabah 11:50
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 kk ye yakın karışık peynir
3 çatal yeşil salata

15 :00
2 fincan yeşil çay

akşam 18:30
yarım karnıyarık
2 biber dolma
1 kase cacık

Olsun canım hareketsizlikten iyidir bence yinede iyi olmuş menun de guzel patates pizzasinda hamur yerine patates mi oluyor

sabah 11:50
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 kk ye yakın karışık peynir
3 çatal yeşil salata

15 :00
2 fincan yeşil çay

akşam 18:30
yarım karnıyarık
2 biber dolma
1 kase cacık

Ekmek yok menunde çok az olmuş bence bugun ablam afiyet olsun

Sabah 09.00
1 muz

Öğle 13.15
1 servis kaşığı et sote
1 servis kaşığı pilav
Az alinazik
Birkac kaşık kadar gavurdagi salatasi

Ara
4-5 tane gun kurusu
2 ince dilim cevizli sucuk

Aksam
1 kase köfteli çorba
1 2 kasik.kadar kiymali yumurta

İyi aksamlar kizlar geldim nihayet eşim sagolsun turkiyeden gelirken bir suru dert ve odenmesi gereken bir dunya borcla gelmis kac gundur kafam darmadagin gelen giden de oldu gecmis olsuna ben tabi bu maddi manevi çökuntuyle ne bulduysam yedim varya kayinvalide kayinpeder derdi taaaa 4000 km uzaklikta bile insani deli ediyor iste simdi size anlatsam sabaha kadar yazarim da iste ne yapayim biz gurbet gelinlerin de daha degisik dertleri var neyse kafanizi şişirdim bugun biraz kendimi toparlayip diyetime geri dondum

Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su

Saat 11
İki haslanmis yumurta
5 tane zeytin
İki kasik menemen
Uc kk peynir
Bir dilim peynir

Ara
Sade kahve
İki ceviz

Aksam 17
Uc tane kofte
Salata

Biraz oncede 45 dakika bisiklet surdum
Bundan sonra hic kacamaksiz ramazana kadar devam edicem insallah
Siz nasilsiniz kizlar

Estağfurullah canim kafamizi neden şişiresin istediğin kadar yaz dinleriz paylasiriz sıkıntını rahat ol.. baska oğlu yokmuymus bütün yükü mü almış eşin ne borcu bu?

Estağfurullah canim kafamizi neden şişiresin istediğin kadar yaz dinleriz paylasiriz sıkıntını rahat ol.. baska oğlu yokmuymus bütün yükü mü almış eşin ne borcu bu?

Yok malesef tek bir erkek kayinvalidemler yemisler icmisler bize borc birakmislar sagolsunlar nasilsa gelince oder diye ah cok zoruma gidiyor biliyomusun halbuki biz buralarda ne hallerde para kazanip biriktiriyoruz biz iki senedir turkiyeye gidemiyoruz para olmadigi icin birde onlarin yaptigina bak kafayi yicem ya Allahtan sabir diliyorum

Cok guzel menu cnm afiyet olsun

Allah yardimciniz olsun gercekten zoruna gider insanin calis didin plan yap sonra başkalarının senin adina yaptığı planları öğren ortada kal.. kayin meseleleri zor ya ben yakınım diye böyle sorunlar var diyorum sen baska bir gökyüzünün altında yine aynı sorunları yaşıyorsun. Yinede kendini fazla uzme sonucta ne kadar yıpranmış olsanda sonuc degismeyecekse hasta olmana değmez hic birsey sabır herseyin ilaci canım. Ama esinle konuş bir daha ki sefere bunu yapmasin en azından zorlukları basina kakmadan küçük küçük hatirlat ona her zaman :)

madem etiketlenmişim gelirim o zaman :))

şutlanmadan menümü yazayım bari:

bu akşam:
bulgur pilavı, yağsız iki kaşık kuşbaşı et ve yoğurt

ekmek yok. yemekten 3 saat sonra 4 adet çilek yidim.
nasıl olmuş menüm :)

chentiq