ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

günaydııııııııııııın topikgüzelleri
yorgunluktan dün akşam sızdım gece kalkıp bir dolu ütü yaptım ev başını aldı gidiyor nevresimler yıkanacak çamaşır birikti kabkacak dağınık yerleştirilecek günde 4-5 kere bulaşık makinası çalışınca kime denk geldiyse o yerleştirdi herşeyin yeri karman çorman oldu :)))
kız kardeşimle oğlu yanlarında süpriz diye büyük ablamın kızını getirmişlerdi iyi ki gelmiş yeğenim getir götür kaldır indir işlerinde çok yardımcı oldu
erkek kardeşimde bana gano kapsülle poşet çayını getirmiş hediye olarak reishi mantarı da deniyormuş rahatsızlıklarına iyi gelir dedi kuzum onlara da bi ton para vermiş inşallah cidden ağrıları azaltıp enerjimi arttırır:)
ben bismillah diyip sessizce işe başlıyım annem daha kalkmadı uyuyor

Gano dan bende almıştım ama düzenli kullanamadım kapsülü cok iyi geliyormuş bem cayı ve kahvelerini almıştım...

Günaydın ben ilk sayfayı okudum ama 15 de bir tartı yazıyoruz şimdi ben ne zaman bildirim yapacagım biraz kısa özet gecermisin?
Ben geceyim canim.
Tarti gunumuz gecen cuma idi. Sen guncelini ver 2 hafta sonra tekrar tartilirsij.

Gunluk menu bildireceksin. OnumuDeki hafta olcu gunu. Galiba ayda 1 olcu aliniyor. Egzersoz spor yazacaksin. Sonracima bir de menulere yorum yapiyoruz. Ama buradaki herkesin menusu cisslarla dolu. Ben genel olarak bakiyorum. Hastaliktan kalkabilsem sporlarimla yakacagim ortaligi ama saha bir ziftah bile atamadim yuruyus harici :5+:

Hosgeldin ablam ne iyi olmus gelmeleri kardeslerinin yegenlerinin sana enerji olmuştur hersey yoluna girer evde duzene girer acele edip kendini yorma yavas yavaş yaparsin canim kolay gelsin

Günaydın ben ilk sayfayı okudum ama 15 de bir tartı yazıyoruz şimdi ben ne zaman bildirim yapacagım biraz kısa özet gecermisin?

Oncelikle hosgeldin canim evet iki haftada bir cumalari tartiliyoruz seni tanimamiz icin bize boyunu kilonu yazarsan simdi sevinirim ama liste girişin bu cuma olacak..

Ölçü günü diger cuma kilo bildirimi ile birlikte olacak diğer konularda verdiğin bilgiler doğru Sağol canım :)

Ölçü günü diger cuma kilo bildirimi ile birlikte olacak diğer konularda verdiğin bilgiler doğru Sağol canım :)
Ay ne demek kaptNim. Keske dogru olmasaydi. Yani cisss mevzu. Kiniyorum

Ben bu hafta menu paylasmayacagim. Malum sebep biliyorsun. Ama sohbete gelirim. Ekimim ikibindokuzum da gelmis zaten...

Selam kizlar annem kahvaltidaydi biraz once gitti kucuk oglusumu uyutup yuruyus yapmayi dusunuyorum herkese kolay gelsin

Ay ne demek kaptNim. Keske dogru olmasaydi. Yani cisss mevzu. Kiniyorum

Ben bu hafta menu paylasmayacagim. Malum sebep biliyorsun. Ama sohbete gelirim. Ekimim da gelmis zaten...

Bende bizi kınıyorum ama hep böyle olacak degil ya kuzum

I
Selam kizlar annem kahvaltidaydi biraz once gitti kucuk oglusumu uyutup yuruyus yapmayi dusunuyorum herkese kolay gelsin
Benimde öğle yemeğine misafirim vardi oglumun öğretmeni geldi bende cok yoruldum mutfak duruyor hala sadece masayi toplayabildim biraz daha dinlenip mutfaga doğru yol alayim ben

Aa unutmusun ben onu nasil gecti canim ne hazirladin misafirlerine

Güzeldi canım yemek cay derken 1 saatte gelip gitti zaten köfteli yoğurt çorbası Sebzeli et sote kiymali börek Alinazik ve gavurdagi salatasi yaptım bir öğretmendi zaten bide oglumun kuzeni geldi cok et ağırlikli olmuş ya şimdi farkettim

Merhaba arkadaslar..bugun depresif bir gundey sanirim yaptigim kacamaklara. Bagli...sabah el ici kadar kepekli pide 1 domates 1 kk peynir
Ara:sade neskafe ve 1 probis...
Ogle:1 tabak yagsiZ makarna..
Aksam:1 kucuk tabak yesil mercimek pilavi..aksamda Misafirimle cekirdek citlerim...