Ne guzel yaaa eltin asure yapmisss bayilirim bendeafiyet olsun canim uzerine bol tarcin findik ceviz enfes olur koz bir kasikda benim icin ye
Kizlar bende acil durumlar icin pasta yaptim buzluga attim aksam yemegi yapmaya giriscem birazdan patates pizzasi yapcam yine eşim kahvalti tarzi biseyler olsun yemekde dedi 7gibi kalkip yaparim
Daha once buna benzer denemistim bunuda instagramda gordum malzemelerde vardi yapiveriyim dedimBende senden pasta tarifini alayim o zaman :)) denedin mi daha once nasil oluyor?
Daha once buna benzer denemistim bunuda instagramda gordum malzemelerde vardi yapiveriyim dedim
Malzemeler
1 paket halley
2 paket sade krem santi
Cirpmak icin sut
Icine muz ve cilek
Uzerine cikolata sos
Halleyleri ve meyveleri derin ksba dogradim uzerine cirpilmis kremsantiyi koydum karistirdim duz uzun kek kalibina strec filmi yaydim pastanin ustune ve yanlarina gelecek sekilde dilim cilek dizdim sonra karisimi doktum 2-3 saat buzlukta dinlenecek servis etmeden uzerine cikolata sos gezdircem canim
Iyi aksamlar
Sabah 10:00
Yarim litre su
Kahvalti 11:30
2 yumurtayla mantarli omlet
1,5 incecik krep
2 tk findik ezmesi
1 kk kadar peynir
Salatalik
Ara 15:00
Sutlu kahve
2 form buskuvi
Aksam 19:45
Patates pizzasi 1 porsiyon kadar
Lorlu salata
5 yesil zeytin
1 dilim cavdr ekmek
1 kk kadar peynir
2,5 litre su ictim...10 gibi 1 saat yuruyus yapacagim yapamazsam yazarim
Menu bildirimim...
Sabah:1 haslanmis yumurta,1 brdk sut,yesil cay..
Ogle:1,5 tane kabak dolmasi...
Ara:1 etipuf..
Aksam:1 haslanmis yumurta,1 kk peynir,4 domates kucuktuler,4 kasik karsik kizartma...1,5 lt su ,toplamda 70 dk yuruyus..6 tane cilekte yemistim...suyu 2-2,5 lt tamamlamak istiyprum..
Kizlar yuruyus yapamadim ustune sutlu kahve ictim leblebi yedim
Insallah canim biliyomusun bugun gobek cevremi olctum 4 cm incelme vardi coook sevindimmm kilo kaybi cok olmasada inceliyorum galibaAfiyet olsun bugün dinlen yarın yaparsın artik yürüyüşünü canımcım
Insallah canim biliyomusun bugun gobek cevremi olctum 4 cm incelme vardi coook sevindimmm kilo kaybi cok olmasada inceliyorum galiba
Kizlar Günaydın.
Dun kontrole gittim. Bogaz enf. Gecmis dediler. Bu igne 3 hafta korurmus. Sonrasinda tekrarlarsa her ay igne olacakmisim.
Bugun menu paylasacagim. Hem de spor yapabilirim sanirim.
;71:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?