olur tabii hem de çok güzel olur ben yürüyüşe çıkamıyorum hava bildiğin fırtınalı yağışlı kaç gündürAmin canim insallah
Yarin yuruyusu 1 saate cikarmayi dusunuyorum aksam yemeginide hafif gecirirsem olur heralde dimi
lavaş zaten azmış erken yediysen bence sorun yok bence afiyet olsun miladımKayinpederimin evindeyim bugün yanında kimse yok diye ben geldim menuyu vereyim
Sabah
2 dilim t.b
5 zeytin
2 kk köy peyniri
1 c.k ahududu receli
Domates köy biberi
Ogle
Yarim tabak.mantı
4 etli yaprak sarma
Aksam
Izgara tavuk ve et saymadim
Yesiliik
Ayran
2 dilime denk lavas
ohh su da tamam daha ne olsun ekmek yok akşam o yüzden 5 kaşık pilav hoş görülebilir zaten her gün de yemiyorsun pilavı afiyet olsunBugunki menum..
Sabaheynir,1 cay kasigi finduk kremasi,ceyrek simit..
Ogle:yumurtali kabak kavurmasi..
Ara:yourt..
Aksam:3 kasik patlican tava,5 kasik pilav,yarim kase cacuk..2,5 lt su ve bir yesil cay icildi..
Ankarada da oyle canim ben evde kosu bandinda yuruyorum bebekle (bebek bebek diyorumda temmuzda 2 olacakolur tabii hem de çok güzel olur ben yürüyüşe çıkamıyorum hava bildiğin fırtınalı yağışlı kaç gündür
iyi geceler gülüm allah rahatlık versin oğluşunla sana :)))Iyi geceler hatunlar
Dün gece kayınvalideydik kandil için geç geldik ibadet ettim biraz uyumuştum hemen yazıyım
Aksam yemek hazirlamaya giristigimde eşim aradi cocuklari disari goturelim diye ilk maaş hediyesi olsun dedi kiramadi( buarada eşim iş degistirdi kizlar) avm ye gittik aksam yemegi butun gunu batirdi .. neyse butun yorumlara acigim menuyu yinede yaziyim
Sabah 10:00
Yarim muz
Yarim litre su
Kahvalti 12:00
1 yumurtayla kabakli menemen
2 yesil zeytin
2 ceviz
1 tk bal
1 dilim tb ekmek
Ara 15:00
1 elma
Ara 17:00
1 domates
1 salatalik ve 1 yesilsogandan salata
Aksam 19:00
1/2 lahmacun
1/2 pide
2 dilim pizza
Kola ( zero)
5 km hizli yuruyus yapildi...3 litre su icildi....
Ankarada da oyle canim ben evde kosu bandinda yuruyorum bebekle (bebek bebek diyorumda temmuzda 2 olacak)disarida yuruyemem zaten
chentiq sen de yoksun menünü göremedim hala tam iyileşemediniz mi gülüm
Dün gece kayınvalideydik kandil için geç geldik ibadet ettim biraz uyumuştum hemen yazıyım
Sabah : 2 dl ekmek, örgü peynir, domates salatalık 3 zeytin 1 biber
Ara : 2 tam ceviz, 1 yeşil elma
Sabahı geç yaptıgım için akşam üstü 6 gibi yemeğimi yedim
1 tabak kuru fasulye, 2 dl ekmek, 1 kase cacık
Ara : 3 kasık helva
Spor: 20 dk yürüyüş bandı
10 dk bisiklet
30 dk aletli spor
2.5 lt su
Zaten bizi kilo bakimindan batiran mens..onu halletsek kilo verme isinin yuzde ellisi tamam..nursehulya canım maydanoz sende ise yararsa beni bilgilendirir misin bende düzensiz adet sıkıntısı yaşıyorum deneyebilirim eger sana iyi gelirse..
Bebek gibi geliyo bana yaa emzirdigim icin mi acaba minik kusum dicem bundan sonraValla bu dün benim de dikkatimi çekti yazacaktım da isim çıktı ne bebegi kız delikanli oldu çocuk artik askere çağıracaklar oglani haberin yok
Zaten bizi kilo bakimindan batiran mens..onu halletsek kilo verme isinin yuzde ellisi tamam..
Gunaydin arkadaslar...bol enerjili gunler...ben yeni yaticam simdi nobetten geldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?