ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Amin canim insallah
Yarin yuruyusu 1 saate cikarmayi dusunuyorum aksam yemeginide hafif gecirirsem olur heralde dimi
olur tabii hem de çok güzel olur ben yürüyüşe çıkamıyorum hava bildiğin fırtınalı yağışlı kaç gündür

lavaş zaten azmış erken yediysen bence sorun yok bence afiyet olsun miladım

Bugunki menum..
Sabaheynir,1 cay kasigi finduk kremasi,ceyrek simit..
Ogle:yumurtali kabak kavurmasi..
Ara:yourt..
Aksam:3 kasik patlican tava,5 kasik pilav,yarim kase cacuk..2,5 lt su ve bir yesil cay icildi..
ohh su da tamam daha ne olsun ekmek yok akşam o yüzden 5 kaşık pilav hoş görülebilir zaten her gün de yemiyorsun pilavı afiyet olsun

Dün gece kayınvalideydik kandil için geç geldik ibadet ettim biraz uyumuştum hemen yazıyım

Sabah : 2 dl ekmek, örgü peynir, domates salatalık 3 zeytin 1 biber

Ara : 2 tam ceviz, 1 yeşil elma

Sabahı geç yaptıgım için akşam üstü 6 gibi yemeğimi yedim

1 tabak kuru fasulye, 2 dl ekmek, 1 kase cacık

Ara : 3 kasık helva

Spor: 20 dk yürüyüş bandı
10 dk bisiklet
30 dk aletli spor

2.5 lt su

Saat 12 ile 17 arası cok ac bırakmışsın kendini o yüzden akşama cok aç girmişsin...

Ankarada da oyle canim ben evde kosu bandinda yuruyorum bebekle (bebek bebek diyorumda temmuzda 2 olacak)disarida yuruyemem zaten

Valla bu dün benim de dikkatimi çekti yazacaktım da isim çıktı ne bebegi kız delikanli oldu çocuk artik askere çağıracaklar oglani haberin yok

Aksamdan once bütün gunun mükemmel sporun suyun cok guzel aksam ekmek fazladan olmus helvada kandil icindi sanırım afiyet olsun canim