Yerim onu ben süt kuzusu mu daha maşallah güzel emzirmissinBebek gibi geliyo bana yaa emzirdigim icin mi acaba minik kusum dicem bundan sonra
Allah kabul etsin maşallah cocukların kaç yasındalar?bugün iki oglumla niyetliyiz bakalim küçüğüm dayanabilecek mi gunler cok uzadîoglene yemek yapma derdim yok gibi görünüyor az yatam bari
Allah kabul etsin maşallah cocukların kaç yasındalar?
Evet canim buyuk oglumu 2 yas 2 ay emzirdim kucuk oglumuda 2 yasini gecince ayirmayi dusunuyorum aslinda ramazanda zorlanmamak icin bu ayin sonunda dusunuyodum ama kiyamadim en azindan 2 yasini gecsin dedimYerim onu ben süt kuzusu mu daha maşallah güzel emzirmissin
Masallah canim benim allah kabul etsin aslinda kucuk kucuk baslamalari daha iyi biliyomusun buyuyunce zorlanmazlar....
Masaallah allah kabul etsin..bugün iki oglumla niyetliyiz bakalim küçüğüm dayanabilecek mi gunler cok uzadîoglene yemek yapma derdim yok gibi görünüyor az yatam bari
maşallah allah kabul etsin orucunuzu şimdiden alıştılar kuzular oruca büyüyünce nefislerine ağır gelmez oruç tutmakbugün iki oglumla niyetliyiz bakalim küçüğüm dayanabilecek mi gunler cok uzadîoglene yemek yapma derdim yok gibi görünüyor az yatam bari
ben tembeli daha yeni son nevreimleri de ütüledim kaldırdım şükür yine çamaşır makinası dolu yıkanacaklar bitmiyor
hava da mübarek kapkaranlık şimşek çakıyor gök gürlüyor bana da ağırlık çöktü iyice gelip bakayım kızlar ne yapıyor dedim :)
maşallah allah kabul etsin orucunuzu şimdiden alıştılar kuzular oruca büyüyünce nefislerine ağır gelmez oruç tutmak
inşallah genel rahmet olur vatanımıza milletimizeMirac kandilinden bir gun once ve sonra Yağmurun yagmasi o vatanda bir umumi rahmetin tecelli edecegine isarettir diyor Bediüzzaman.. ne güzel ütün bitmiş ablam benimde nerdeyse 2 dag kadar var bugun evi temizledim komple üstüne yemek halim kalmadı ütüyü ne zaman yaparım bilmem:))
kuzummm yaradanına kurban olurum ben onun ama hakkını vermek lazım çok iyi dayandı yavrucaklar büyükler zorlanıyor günler uzadı gözleri kesmiyor kandilde oruç tutmayı seninkiler maşallah tutuyorInsallah oyle olur Allah razi olsun az once küçük oglum az kaldı 1.5 saat sonra bitiyor deyince anne ben mahfoldummmm dedi icim eridineyseki ikiside uyudu iftar saatinde uyandiricam artik
inşallah genel rahmet olur vatanımıza milletimize
ben yemek yapmadım o avantajım var dünden yemekler var
az önce bi tatlı krizi tuttu 2 gündür helva istiyor canım hazır tahin helvasından olmadı baklava çekmeye başladı bu pis nefsim ne olursa bana bende 1 fincan sütü ısıtıp attım içine tarçını kuru kayısıyı da aldım yanıma ikisini yedim içtim de duruldum şükür iyiki evde helva yokmuş :))akşam 2 çeşit kurabiye yaptım ama canım onları istemiyor illa ki helva da helva heheheh
çok iyi bence ye hem enerji verir hem de sağlıklı doğal tüm gün aç susuz kalmak işe güce devam etmek baya yoruyor halsiz bırakıyorIllede helva istiyor ha hemide tahin helvasiama sen yanindan bile geçemeyecek kayisi ve sütle iyi susturmussun tebrikler. Ama ben Eltim aşure yapip göndermiş iftardan sonra 1 küçük kase yemegi düşünüyorum ondan
Afiyet olsun canim sut ve kayisi iyi tercih olmus neden yaptin ki kurabiyeleri hangi cesit bide yeni tarif varsa alalim efendiminşallah genel rahmet olur vatanımıza milletimize
ben yemek yapmadım o avantajım var dünden yemekler var
az önce bi tatlı krizi tuttu 2 gündür helva istiyor canım hazır tahin helvasından olmadı baklava çekmeye başladı bu pis nefsim ne olursa bana bende 1 fincan sütü ısıtıp attım içine tarçını kuru kayısıyı da aldım yanıma ikisini yedim içtim de duruldum şükür iyiki evde helva yokmuş :))akşam 2 çeşit kurabiye yaptım ama canım onları istemiyor illa ki helva da helva heheheh
Ne guzel yaaa eltin asure yapmisss bayilirim bendeIllede helva istiyor ha hemide tahin helvasiama sen yanindan bile geçemeyecek kayisi ve sütle iyi susturmussun tebrikler. Ama ben Eltim aşure yapip göndermiş iftardan sonra 1 küçük kase yemegi düşünüyorum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?