ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

bugün iki oglumla niyetliyiz bakalim küçüğüm dayanabilecek mi gunler cok uzadî oglene yemek yapma derdim yok gibi görünüyor az yatam bari

Allah kabul etsin maşallah cocukların kaç yasındalar?

Amin Allah razi olsun canim..Büyük 10 küçüğü 8 yaşında okul olmasa dinlenirler idare ederde küçüğüm bakalım okuldan gelince napacak kendi oruc tutacagim diye ısrar eder tutuncada bi asabi olur sorma

Masallah canim benim allah kabul etsin aslinda kucuk kucuk baslamalari daha iyi biliyomusun buyuyunce zorlanmazlar....

Evet cok şükür namaz da kılıyorlar oructa tutuyorlar maşallah büyük oglumun hedefi bu ramazan bütün oruclarini tutmak küçük oglum 15 gun hedefliyor ben cok mutlu oluyorum bu meyillerine Rabbim daim eyler inşallah

ben tembeli daha yeni son nevreimleri de ütüledim kaldırdım şükür yine çamaşır makinası dolu yıkanacaklar bitmiyor
hava da mübarek kapkaranlık şimşek çakıyor gök gürlüyor bana da ağırlık çöktü iyice gelip bakayım kızlar ne yapıyor dedim :)

bugün iki oglumla niyetliyiz bakalim küçüğüm dayanabilecek mi gunler cok uzadî oglene yemek yapma derdim yok gibi görünüyor az yatam bari
maşallah allah kabul etsin orucunuzu şimdiden alıştılar kuzular oruca büyüyünce nefislerine ağır gelmez oruç tutmak

Mirac kandilinden bir gun once ve sonra Yağmurun yagmasi o vatanda bir umumi rahmetin tecelli edecegine isarettir diyor Bediüzzaman.. ne güzel ütün bitmiş ablam benimde nerdeyse 2 dag kadar var bugun evi temizledim komple üstüne yemek halim kalmadı ütüyü ne zaman yaparım bilmem:))

maşallah allah kabul etsin orucunuzu şimdiden alıştılar kuzular oruca büyüyünce nefislerine ağır gelmez oruç tutmak

Insallah oyle olur Allah razi olsun az once küçük oglum az kaldı 1.5 saat sonra bitiyor deyince anne ben mahfoldummmm dedi icim eridi neyseki ikiside uyudu iftar saatinde uyandiricam artik

inşallah genel rahmet olur vatanımıza milletimize
ben yemek yapmadım o avantajım var dünden yemekler var
az önce bi tatlı krizi tuttu 2 gündür helva istiyor canım hazır tahin helvasından olmadı baklava çekmeye başladı bu pis nefsim ne olursa bana bende 1 fincan sütü ısıtıp attım içine tarçını kuru kayısıyı da aldım yanıma ikisini yedim içtim de duruldum şükür iyiki evde helva yokmuş :))akşam 2 çeşit kurabiye yaptım ama canım onları istemiyor illa ki helva da helva heheheh

Insallah oyle olur Allah razi olsun az once küçük oglum az kaldı 1.5 saat sonra bitiyor deyince anne ben mahfoldummmm dedi icim eridi neyseki ikiside uyudu iftar saatinde uyandiricam artik
kuzummm yaradanına kurban olurum ben onun ama hakkını vermek lazım çok iyi dayandı yavrucaklar büyükler zorlanıyor günler uzadı gözleri kesmiyor kandilde oruç tutmayı seninkiler maşallah tutuyor
iyi olmuş uyumaları yoksa son saatler geçmek bilmezdi

Illede helva istiyor ha hemide tahin helvasi ama sen yanindan bile geçemeyecek kayisi ve sütle iyi susturmussun tebrikler. Ama ben Eltim aşure yapip göndermiş iftardan sonra 1 küçük kase yemegi düşünüyorum ondan

Illede helva istiyor ha hemide tahin helvasi ama sen yanindan bile geçemeyecek kayisi ve sütle iyi susturmussun tebrikler. Ama ben Eltim aşure yapip göndermiş iftardan sonra 1 küçük kase yemegi düşünüyorum ondan
çok iyi bence ye hem enerji verir hem de sağlıklı doğal tüm gün aç susuz kalmak işe güce devam etmek baya yoruyor halsiz bırakıyor

Afiyet olsun canim sut ve kayisi iyi tercih olmus neden yaptin ki kurabiyeleri hangi cesit bide yeni tarif varsa alalim efendim

Ne guzel yaaa eltin asure yapmisss bayilirim bende afiyet olsun canim uzerine bol tarcin findik ceviz enfes olur koz bir kasikda benim icin ye