iyi şükür sonun da geçmiş inşallah tekrarlamaz çok çektiniz bu enfeksiyondanKizlar Günaydın.
Dun kontrole gittim. Bogaz enf. Gecmis dediler. Bu igne 3 hafta korurmus. Sonrasinda tekrarlarsa her ay igne olacakmisim.
Bugun menu paylasacagim. Hem de spor yapabilirim sanirim.
;71:
Insallah ya. Artik korkuyirum da. Bir de bunlar bana ne anlatmak istiyorlarsa anlayamadim ben. Siddetin artmasindan korkuyorum allah muhafaza...iyi şükür sonun da geçmiş inşallah tekrarlamaz çok çektiniz bu enfeksiyondan
Canim senin cocuklar sabahcilar demi
ben bu doktorların dilini anlamadığım da direk diyorum valla anlamadım daha açık söyler misiniz :))Insallah ya. Artik korkuyirum da. Bir de bunlar bana ne anlatmak istiyorlarsa anlayamadim ben. Siddetin artmasindan korkuyorum allah muhafaza...
Bugunki menu
Sabah.
Kaymak bal ceviz
Portakalli recel 2 tk
Yarim kk beyaz peynir
Ogle
2 islim kebap
Bir parca kiymali patatesli gözleme
Aksama dogru
1.5 kare cikolata
Aksam
1 kase Haslama tavuk suyuyla
1 kase Yogurt
4 ck Pirinc pilavi
Belki kahve yapar icerim. 20 dk egzersiz yapabildim bir de. Su icemiyorum eskisi gibi. 1 litre olmustur belki..
Iyi aksamlar
Sabah 10:00
1 elma
Yarim litre su
Kahvalti 11:00
1,5 yagsiz cavdarli tost
1 kk kadar peynir
4-5 yesil zeytin
3 kozlenmis biber
1 tk findik ezmesi
Ara 14:00
1 elma
Yarim havuc
Ara 17:00
1 kupa sutlu kahve
1 fincan leblebi
4 form buskuvi
Aksam19:00
1 tabak tavuklu begendi
2 dilim cavdr ekmek
1 ysogan 1 biber
Simdiye kadar 2 litre su ictim ve 1 saat tempolu 6 km yurudum
iyi akşamlar kızlar netim yenilendi şükür öğlen eşim gecikince aradım gelmiycem netin sözleşmesini yaptırıcam diyince bende komşumu aradım gel öğlen kahvaltısına dedim :) karşı komşumda ayakkabıları görünce oda geldi diğer komşumun annesi vefat ettiğinde baş sağlığına gidememiş sendeyken baş sağlığı dileyeyim dedi oturduk beraber yedik içtik :))
sabah+öğle 12:40
yeşil soğan dereotuyla yumurta salatası 1 yemek kaşığı
2 parmak büyüklüğünde ev pizzası
komşumun getirdiği kıymalı küçük hamur işinin yarısı (1 yumurta dan daha küçük parça)
1 dilim peynir domates
akşam 19:00
2 yemek kaşığı etli bezelye
1 yemek kaşığı pilav
1 ince dilim helva
ben de nasıl sevindim anlatamam tey teyy teyy ha gitti ha gidecek benim ki kapattıracak mı diye gerilmeye başlamıştım 1-2 saat netsiz kaldım sadece hemen hallettiler yeni modem taktılar şükürGayet güzel menu ablam netinin yenilenmesine de cok sevindim
çok erken büyüyor senin oğluşlar ufaktan da olsa tepki vermezsen normal görüp erkenden sana gelin getiripadını kaynanaya çıkarmasınlar kızzz
Insallah ya. Artik korkuyirum da. Bir de bunlar bana ne anlatmak istiyorlarsa anlayamadim ben. Siddetin artmasindan korkuyorum allah muhafaza...
Bugunki menu
Sabah.
Kaymak bal ceviz
Portakalli recel 2 tk
Yarim kk beyaz peynir
Ogle
2 islim kebap
Bir parca kiymali patatesli gözleme
Aksama dogru
1.5 kare cikolata
Aksam
1 kase Haslama tavuk suyuyla
1 kase Yogurt
4 ck Pirinc pilavi
Belki kahve yapar icerim. 20 dk egzersiz yapabildim bir de. Su icemiyorum eskisi gibi. 1 litre olmustur belki..
sen zaten gerekli tepkiyi dozunda vermişsin ki miladım daha ne olsun :)Bi kac gun once olsa büyük tepki verirdim ama güvendiğim bir uzmani dinledim ve ordaki tavsiyeleri izleyerek hareket ettim benim buyuk sipa gitmis kiza acilmis kizda buna sana bir sans vereyim demis benim ki de ne yani sevgili mi olcaz ben olmam demis hay yarabbim sevgililik haram anne diyor icimdeki karisik duygulari bi yana biraktim oglum peki kiza niye anlattin dedim ne bekliyordun bilmem diyor belliki arkadaslari gaza getirmis "canlarim bu duygulari yasamaniz değil haram olan bu bu duygulari dizginlemeyip kizlara yaklasmaniz sakıncalı dedim madem böyle hissediyorsun o kizla karsilasmamaya çalış uzak dur ayni ortamda cok bulunma dedim ki aynı sırada oturtmus öğretmen ben bi ara çaktırmadan konuşayım öğretmeniyle ayırsın sıraları..
sen zaten gerekli tepkiyi dozunda vermişsin ki miladım daha ne olsun :)
evet öğretmenine sıralarını ayırtman iyi olur ama sadece onlarınkini ayırırsa olmaz tüm sınıfı düzenleme diye herkesin yerini değişmesi gerekir yoksa iki çocukta rencide olur
bu yaşta aşk meşk işlerine çok takıyor veletler her şeyin zamanı var bunlar tv den görüp hevesleniyor normal sanıyorlar dersleri tellemeyip kız arkadaş erkek arkadaş sevdasına şimdiden düşerlerse eyvah eyvahh miladım işimiz yaşş
neden geri kafalı olacakmışsın amerikanın bir kaç eyaletinde almanya ve ingilterede ayrı eğitim trendi başladı bir kaç sene önce sınıflarını ayırıyorlar kız ve erkeklerin eğitimi kötü etkiliyor derslere konsantrasyon eksiği oluyor diye bununla ilgili nette yaz arama motoruna ayrıntılı bilgi çıkar karma eğitimin zararlarının çok fazla olduğunu öğrenmeyi etkilediğini tesbit etmişler o yüzden sınıfları ayırmışlar onların inançlarında yok üstelik bizim dinimizde de belli yaştan sonra dikkat edin diyor üstelikAynen öyle ders konusuna takıntılı benimki kızında dersleri cok iyiymis bazen oglumu birincilikte geçiyormusmusta sipa onun icin sevmismis ay anlatırken bi tuhaf oldum.. erkekler erkeklerle kizlar kizlarla oturunca cok konusuyor diye kiz erkek karma oturtuyorlar şimdiki cocuklarda ergenlige çabuk giriyor dedigin gibi filmler falan kafaları iyice karışıyor.. yanlış bence dışardan bakan geri kafalı diyebilir ama ben ayrı oturtulmasi taraftariyim bu konuda beni doğruladi
http://www.moraldunyasi.com/1310-14-32-yuzyilin_en_buyuk_pedagojik_yanlisi_karma_egitim.html
bu adreste detaylı yazıyı bulabilirsin
Teşekkürler.. ekmek ayarim bazen sasiyor. Gunde 4 dilim de yiyebiliyorum. Gune gore.. iyi ki netin gelmis.. buralar cok durgundu gectigimiz hafya...ben bu doktorların dilini anlamadığım da direk diyorum valla anlamadım daha açık söyler misiniz :))
sabah ekmek yok menün de ekmek önemli en azından 1 dilimde olsa tam buğday ekmeğinden yemeye çalış B E vitaminleri ve bir sürü mineral içeriyor
menün çok sağlıklı güzel göründü bana afiyet şifa olsun gülüm
ben de nasıl sevindim anlatamam tey teyy teyy ha gitti ha gidecek benim ki kapattıracak mı diye gerilmeye başlamıştım 1-2 saat netsiz kaldım sadece hemen hallettiler yeni modem taktılar şükür
oglan olarak boyle dusunmesini tebrik ettim. Iyi yetistirmissin vesselam..Bi kac gun once olsa büyük tepki verirdim ama güvendiğim bir uzmani dinledim ve ordaki tavsiyeleri izleyerek hareket ettim benim buyuk sipa gitmis kiza acilmis kizda buna sana bir sans vereyim demis benim ki de ne yani sevgili mi olcaz ben olmam demis hay yarabbim sevgililik haram anne diyor icimdeki karisik duygulari bi yana biraktim oglum peki kiza niye anlattin dedim ne bekliyordun bilmem diyor belliki arkadaslari gaza getirmis "canlarim bu duygulari yasamaniz değil haram olan bu bu duygulari dizginlemeyip kizlara yaklasmaniz sakıncalı dedim madem böyle hissediyorsun o kizla karsilasmamaya çalış uzak dur ayni ortamda cok bulunma dedim ki aynı sırada oturtmus öğretmen ben bi ara çaktırmadan konuşayım öğretmeniyle ayırsın sıraları..
Aslinda cok erken gitmiyolar canim o saat spor yapmak icin cok uygun seninde kosu bandi vardi oyle hatirliyorum en azindan gunde yarim saat olsada yuruyus yapsan arkasindan guzel bi duş yarim saat sonrasinda da guzel bi kahvalti oh miss hem kilo vermen hizlanirSabah 08.30 - 15.30 arasi canım öğle yemeginede 1 saatlik aralari var yemek için. Ben onları gonderip uyuyorum :)
Yatana kadar suyu 3 e tamamliyorum canimcimGuzel spor ve menu ama canim o yürüyüse su çok az olmuş bira arttirabilirsen harika olacak
Teşekkürler.. ekmek ayarim bazen sasiyor. Gunde 4 dilim de yiyebiliyorum. Gune gore.. iyi ki netin gelmis.. buralar cok durgundu gectigimiz hafya...
oglan olarak boyle dusunmesini tebrik ettim. Iyi yetistirmissin vesselam..
Aslinda cok erken gitmiyolar canim o saat spor yapmak icin cok uygun seninde kosu bandi vardi oyle hatirliyorum en azindan gunde yarim saat olsada yuruyus yapsan arkasindan guzel bi duş yarim saat sonrasinda da guzel bi kahvalti oh miss hem kilo vermen hizlanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?