Gunaydin Yeni mi uyandın kuzum.Gunaydin kizlarr
Günaydın kızlar dün sinir bozukluğumda yedim de yedim o yüzden menü yazmadım
Bugun öğlen arkadasa gideceğiz orda nasıl tutacağım kendimi bana biraz yardımcı olun
Gec uyaniyorum canim 10 gibi uyaniyorumGunaydin Yeni mi uyandın kuzum.
Ben ütü yapıyorum deminden beri anca çeyreğini bitirdim.
Kahve molasi verdim kaldığım yerden devam..
Kolay gelsin canim benim de utu yapmam lazim iki makina camasir yikaniyo sepetteki camasirlar bitsin utyu oyle yapiyim diyorumGunaydin Yeni mi uyandın kuzum.
Ben ütü yapıyorum deminden beri anca çeyreğini bitirdim.
Kahve molasi verdim kaldığım yerden devam..
Okuldan geldim supurge ortada evi supurup silecembanyo tuvalet cifleyip oglumu uyutacam veee yuruyus yapacam
allahtan aksam yemegim hazir simdilik planlar boyle herkese kolay gelsinnn
Vayy kuzulara bak sen ya buyumuslerde hoslanmalara baslamislar cidden zaman cok hizli geciyo...benimde telefon bugun hatirlatma yapti 3 sene onceki piknikten fotolar gondermis buyuk oglum kucucuk kucuk oglum saha piyasada bile yok dedim bu zamanlari kiymetini bil esraaUyut oglunu canım tadını çıkar oyle hızlı buyuyecek ki başin dönecek bugun oğullarımın ağzını aradım konu konuyu açtı ve öğrendim ki hoslandiklari kızlar varmış Allah tan 1 hafta once Adem Güneş in seminerini seyretmistim ve bu konuda söylediklerini dinlemistim yoksa yanlış bir tepki verebilirdim.. hala şoktayim ben hala onları bebek gibi görüyorum ama onlar büyümüş ben daha çok erken nasil bir zamanda yaşıyoruz falan derken kendimi o yaşlarda hatırladım da evet başlamıştı teklifler mektuplar bir yanim babana söyle temiz bi dövsün şu çocuklari derken diger yanim aa ben büyüdüm demekki deyip heyecanlaniyordu.. galiba normal ben abartiyorum ogullarim büyüyor ay duygulandim
Gec uyaniyorum canim 10 gibi uyaniyorum
günaydın diyicem de öğle oluyor selam kızlar:))
11 gibi kalktım ellerim anca tuttu da yazıyorum dün helva tatlı dedim dedim umma oldum tatlıda helva da geldi ama benim göğüs şişti bi kere yedim yinede geçmedi annem arkamdan sırtıma bi baktım vuruyor umduğun bu olsun umduğun bu olsun diyor elinde tatlı var tabii:)) erkenden yattım uyudum geç saatte kalktım ilacımı içtim az dolandım geri yattım menü yazmadım o yüzden
dün ki menü
sabah+öğle
2 ev yapımı poğaça
1 küçük kurabiye
peynir domates salatalık
ara
süt bir avuç kuru kayısı
akşam 19:00
2 cevizli baklava
1 kepçeden biraz fazla çorba
salata
Canim senin cocuklar sabahcilar demiBende haftada 4 5 gun uykuma yeniliyorum valla bugün direndim kilo veremememin büyük bir sebebi de bu kalktigimda günün yarısı gitmiş oluyor zaten bide 1 saat uyuşuklugum sürüyor.. sabahları uyanık kalmam sartttttt
Cok saglikli ve dengeli olmus canim afiyet olsunnMenum
Sabah 08
2 dilim t.b ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk koy peyniri
1 er cay kaşığı bal ve recel
Ara 10.30
Sade Türk kahvesi
1 kuru kayısı
Ogle 12.10
2 tane yağsız tb ekmekli tost
3 catal karpuz
Ara
6 ad.yesil erik
Aksam 18
Tavuklu sebze yemegi
Dun aksamdan kalma kozlenmis sebze salatasi
miladım maşallah menü düzene girmiş gayet güzel afiyet olsun gülümMenum
Sabah 08
2 dilim t.b ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk koy peyniri
1 er cay kaşığı bal ve recel
Ara 10.30
Sade Türk kahvesi
1 kuru kayısı
Ogle 12.10
2 tane yağsız tb ekmekli tost
3 catal karpuz
Ara
6 ad.yesil erik
Aksam 18
Tavuklu sebze yemegi
Dun aksamdan kalma kozlenmis sebze salatasi
menü güzel yürüyüş çook güzel daha ne olsun afiyet şifa olsun :)Iyi aksamlar
Sabah 10:00
1 elma
Yarim litre su
Kahvalti 11:00
1,5 yagsiz cavdarli tost
1 kk kadar peynir
4-5 yesil zeytin
3 kozlenmis biber
1 tk findik ezmesi
Ara 14:00
1 elma
Yarim havuc
Ara 17:00
1 kupa sutlu kahve
1 fincan leblebi
4 form buskuvi
Aksam19:00
1 tabak tavuklu begendi
2 dilim cavdr ekmek
1 ysogan 1 biber
Simdiye kadar 2 litre su ictim ve 1 saat tempolu 6 km yurudum
çok erken büyüyor senin oğluşlar ufaktan da olsa tepki vermezsen normal görüp erkenden sana gelin getiripUyut oglunu canım tadını çıkar oyle hızlı buyuyecek ki başin dönecek bugun oğullarımın ağzını aradım konu konuyu açtı ve öğrendim ki hoslandiklari kızlar varmış Allah tan 1 hafta once Adem Güneş in seminerini seyretmistim ve bu konuda söylediklerini dinlemistim yoksa yanlış bir tepki verebilirdim.. hala şoktayim ben hala onları bebek gibi görüyorum ama onlar büyümüş ben daha çok erken nasil bir zamanda yaşıyoruz falan derken kendimi o yaşlarda hatırladım da evet başlamıştı teklifler mektuplar bir yanim babana söyle temiz bi dövsün şu çocuklari derken diger yanim aa ben büyüdüm demekki deyip heyecanlaniyordu.. galiba normal ben abartiyorum ogullarim büyüyor ay duygulandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?