Bazen cok uyumak uykuyu getirir..ne demisler uyku uykunun mayasidir :)bu havalar ne zaman düzelecek gözüm uykudan kalkmıyor hiç uyumamış gibi dolanıyorum iş yapasım yok hava bi kapaıyor bi açıyor dengem bozuldu yaaav:)
dün erkenden yattım geç saatte kalkıp yapılacakları yapıp geri yattım öğleye doğru zorla kalktım hiç uyumamış gibiydim
inan ben de oyle bir haldeyim. Dayanamadim yattim. Simdi de mecburen uyandim. Cocuk uyanmis. Bizimki de su verecegine belki acikmistir diye bebi uyandirdibu havalar ne zaman düzelecek gözüm uykudan kalkmıyor hiç uyumamış gibi dolanıyorum iş yapasım yok hava bi kapaıyor bi açıyor dengem bozuldu yaaav:)
dün erkenden yattım geç saatte kalkıp yapılacakları yapıp geri yattım öğleye doğru zorla kalktım hiç uyumamış gibiydim
sendekilerde omur torpusuymus haa. Bu saatte yapilir mi hic ... benim bile burnuma geldi kaldi ki sen ayni evdesin.... benim her zamana istahim acik oldugu icin bir yorum yapamayacagum bu soruya...Iyi geceler kızlar dün biraz diyette sapıttım bugün regli oldum.... yaaa sizde öyle mi oluyorsunuz regli olacağıma yakın asırı bir iştah patlaması yasıyorum bu Sabah'ta öyledim baya güzel yaptım kahvaltımı neysemi akşam toparladım şuan eşim ve cocuklar mutfakta sucuk ekmek yapıyorlar kokusu burnuma geldi ama yoookkkkkbugun daha fazla artı katmamalıyım vücuduma ....tarcınlı suyumu içip yatıyorum hemen.....
tarçınlı süt iç yanına da elma dil ona da bas tarçını tatlı krizlerini durulturMens olamadim tatli anlaminda ne bulursam goturuyorum biri beni durdursun..
Bi ara tarcinli sut iciyodum ..elmayida deneyecegim...bugunden itibaren.tarçınlı süt iç yanına da elma dil ona da bas tarçını tatlı krizlerini durultur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?