Bu mesaja katiliyprum kimsecikler yok kuzumKizlaaaarrr nerelerdesiniz??
öğleye kadar yatıyorum nerdeyse öğlede hızlıca kahvaltı hazırlıyorum eşim de geliyor çayımızı içiyoruz bu saatlerde gidiyor eşim biz annemle çeneye devam ediyoruz çay eşliğinde:)Kizlaaaarrr nerelerdesiniz??
Erkeklerin buyugu kucugu hepsi ayniöğleye kadar yatıyorum nerdeyse öğlede hızlıca kahvaltı hazırlıyorum eşim de geliyor çayımızı içiyoruz bu saatlerde gidiyor eşim biz annemle çeneye devam ediyoruz çay eşliğinde:)
benim net dellendiriyor sürekli bağlantı kopuyor bazen yazamadan geri çıkıyorum inşallah bu yazdıklarım sayfaya gelir yine bekletip silmez
anneler gününde eşimle oğluma anneme hediye alın dedim yolladım ona almışlar bana bişey yokk
oğluma diyorum çocuğum bende anneyim seni ben doğurduğum bana bir şey yok mu cevap yookkk:))
Canim bende ayni moddaydim bugun toparlamaya calistim.. O kadar yol katettik burada birakmak olmaz..Kizlar acayip modum dusuk uc gundur diyet yok spor yok nolcak benim bu halim ya
Havalar duzelseydi temizlige kalkacaktim evin bu halide beni sinir ediyo ooofff
aynı durumdayız gülüm halsizlik ağrılar kafa uyuşukluğu canım hiç bir şey yapmak istemiyorKizlar acayip modum dusuk uc gundur diyet yok spor yok nolcak benim bu halim ya
Havalar duzelseydi temizlige kalkacaktim evin bu halide beni sinir ediyo ooofff
süpersin 40 dk göbek atınca seni keyfin de yerine gelir :))Menu bildirimi..sabah peynir domates salatalik 2 dilim kpk ekmegi..
Ara:turk kahvesi,tarcinli elma..
Ogle:bir koca tabak yagsiz kisir..
Ara:tarcinli sut..
Aksam:2 kofte,2 bardak ayran,10 tane can erik..
Ara olarakta tarcinli sut icicem..
2 lt su ve 40 dk gobek atma..
yok kız bu baba oğul tam çatlatmalık sana da sonra alırız ne var ki dedi eşim hehehehSanada alsalarmis ya guzel bir
hediye
Neyse saglik olsun anneni sevindirmissiniz o da guzel olmus...
Ekimmm nasil ozendim annenle cay keyfinize tadini cikar canimcim
ben zaten diyet yapmıyorum bu yazıyı yazan arkadaşın dediklerini geçen sene başında fark ettim zaten o zamandan beri hayatımda diyete yer yok diyeti kilo almak isteyenler yapsın diyorum
Yok canim birakmak gibi bi niyetim yok ama kendimi toparlamaya ihtiyacim var topigimizinde modu dusuk olunca toparlanamadimCanim bende ayni moddaydim bugun toparlamaya calistim.. O kadar yol katettik burada birakmak olmaz..
Erkek kardesin gecen sene evlenmisti demi canim yeni evliler diye mi gitmek istememisti annenbu arada annem hafta sonu gideyim diyor erkek kardeşime evlendiğinden beri hiç gitmedi onlarda artık gönül koyuyor dünürü bile geçen kandil annemi aradı neden hala gitmedin çocukların yanına diyor :)
Bende diyet yapmiyorum aslinda saglikli beslenme adina biseyler yapmaya calisiyorum bazen film kopuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?