ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Selam kizlar nasilsiniz haftasinunuz nasil gecti???
Bu arada anneler gununuzu kutlarim canlarim evlatlarimizla mutlu bir omur geciririz insallah..

Kizlaaaarrr nerelerdesiniz??
öğleye kadar yatıyorum nerdeyse öğlede hızlıca kahvaltı hazırlıyorum eşim de geliyor çayımızı içiyoruz bu saatlerde gidiyor eşim biz annemle çeneye devam ediyoruz çay eşliğinde:)
benim net dellendiriyor sürekli bağlantı kopuyor bazen yazamadan geri çıkıyorum inşallah bu yazdıklarım sayfaya gelir yine bekletip silmez
anneler gününde eşimle oğluma anneme hediye alın dedim yolladım ona almışlar bana bişey yokk
oğluma diyorum çocuğum bende anneyim seni ben doğurduğum bana bir şey yok mu cevap yookkk:))

Sanada alsalarmis ya guzel bir
hediye
Neyse saglik olsun anneni sevindirmissiniz o da guzel olmus...
Ekimmm nasil ozendim annenle cay keyfinize tadini cikar canimcim

Kizlar acayip modum dusuk uc gundur diyet yok spor yok nolcak benim bu halim ya
Havalar duzelseydi temizlige kalkacaktim evin bu halide beni sinir ediyo ooofff

Erkeklerin buyugu kucugu hepsi ayni

Canim bende ayni moddaydim bugun toparlamaya calistim.. O kadar yol katettik burada birakmak olmaz..

Menu bildirimi..sabah peynir domates salatalik 2 dilim kpk ekmegi..
Ara:turk kahvesi,tarcinli elma..
Ogle:bir koca tabak yagsiz kisir..
Ara:tarcinli sut..
Aksam:2 kofte,2 bardak ayran,10 tane can erik..
Ara olarakta tarcinli sut icicem..
2 lt su ve 40 dk gobek atma..

sabah +öğle
yağsız tavada yumurta
1.5 dilim börek
domates salatalık

ara
tarçınlı süt

akşam 18:30
1 tabak salçalı çubuk makarna (annemin usulü) :))
3 acı biber turşusu

aynı durumdayız gülüm halsizlik ağrılar kafa uyuşukluğu canım hiç bir şey yapmak istemiyor

süpersin 40 dk göbek atınca seni keyfin de yerine gelir :))

Sanada alsalarmis ya guzel bir
hediye
Neyse saglik olsun anneni sevindirmissiniz o da guzel olmus...
Ekimmm nasil ozendim annenle cay keyfinize tadini cikar canimcim
yok kız bu baba oğul tam çatlatmalık sana da sonra alırız ne var ki dedi eşim heheheh
ama hakkını da yemiyim allah razı olsun eşimden hem alışverişe gitmiyorum onları yolluyorum hemde anneme de hediye alın diye sipariş veriyorum ))

bu arada annem hafta sonu gideyim diyor erkek kardeşime evlendiğinden beri hiç gitmedi onlarda artık gönül koyuyor dünürü bile geçen kandil annemi aradı neden hala gitmedin çocukların yanına diyor :)

bu arada annem hafta sonu gideyim diyor erkek kardeşime evlendiğinden beri hiç gitmedi onlarda artık gönül koyuyor dünürü bile geçen kandil annemi aradı neden hala gitmedin çocukların yanına diyor :)
Erkek kardesin gecen sene evlenmisti demi canim yeni evliler diye mi gitmek istememisti annen
Kiz buarda annen gidince biraz boslugunu yasarsin

Selam kizlar
Evet haklısınız topigin modu düştü gerçekten ama neden diye bir dusunelim kimin morali bozuksa ilk aklina gelen sayfaya yazmayi bırakmak oluyor haksız mıyım kendi adıma yoruluyorum bu ayda yılda bikez olur tabi ama bizim sayfada herkes bunu haftada iki kez yaşıyor.. ciddiyetimizi çok çabuk kaybediyor malesef