Gunaydin arkadaslar dun bildirim yapacagim sirada sinir krizi gecirdigim icin bildirim yapamadim...dunku menum..
Sabah 1 yumurta 2 domatesten menemen..
Ogle:1 tabak corba..
Aksam:citirctavuk,corba..bu noktadan sonra sinirler koptu 6 gofret 1 lokum...
Yine kocam yine sinir..bu sefer konu maddiyat...Neden kuzum noldu?
eskişehirde aynı üşüyorum :)Selam kizlar nasilsiniz ??
Ankarada soguk karanlik bi hava var enerji falan kalmadi birazdan kahvalti yapacam opuyorum sizi
rızkı rabbim kime ne kadar isterse o kadar verir maddiyat için sorun çıkarmak yerine gelir gider hesabı yapıp ona göre en önemsiz harcalardan kısması gerektiğini zaten eşinin bilmesi lazım senin zaten gereksiz harcaman yok ki neyine sinir ediyor eşin boş ver hiç sıkma canınıYine kocam yine sinir..bu sefer konu maddiyat...
Allah bu cuma gunu hurmetine butun sikintilarimizi gidersin canim hepimizin gonlune gore versin rabbimYine kocam yine sinir..bu sefer konu maddiyat...
Benim kahvalti bitti bulasiklari halledip okula gidecem ...eskişehirde aynı üşüyorum :)
afiyet olsun sana bende az sonra yapıcam kahvaltıyı
aman yap yap bitmiyor miladım çok yorma kendiniTemizlik zamaniiii
Yine kocam yine sinir..bu sefer konu maddiyat...
Bu sabah beni yataktan büyük bir enerjiyle kaldırmaya yetecek kadar güzeldi hava Ağrı da sende opuldun canım afiyet olsunSelam kizlar nasilsiniz ??
Ankarada soguk karanlik bi hava var enerji falan kalmadi birazdan kahvalti yapacam opuyorum sizi
aman yap yap bitmiyor miladım çok yorma kendini
bende gece yine gaza geldim şifonyer çekmece boşalttım düzenledim fazlalık 3-4 parçayı çöpe yolladım rahatladım :))
maşallah miladım tüm evi aklayıp paklamışsın sağlıkla huzurla güle güle kirletin evi:)Valla baya is yaptim ablam bütün evi supurdum topladım toz aldim.. camasir topladım katladım bi posta yikanmisi sardım daha iki sepet var saracagim bulasik makinasi boşaltım doldurdum tuvalet banyoyu yikadim ogle icin birseyler hazirladim yedim cocuklar simdi cumadan gelir onlarda yer bende rahatlarim.. sonra namaz kilip kuran okuyacağım inşallah..
Bana diyenede bakın gece temizlik icin uykusundan feragat ediyor hatun :))
maşallah miladım tüm evi aklayıp paklamışsın sağlıkla huzurla güle güle kirletin evi:)
allah kabul etsin şimdiden
Bizimki kredi kartini baskalari icin kullaniyo 5. Kez bunu yspiyo..rızkı rabbim kime ne kadar isterse o kadar verir maddiyat için sorun çıkarmak yerine gelir gider hesabı yapıp ona göre en önemsiz harcalardan kısması gerektiğini zaten eşinin bilmesi lazım senin zaten gereksiz harcaman yok ki neyine sinir ediyor eşin boş ver hiç sıkma canını
Amin canim..saolasin..Allah bu cuma gunu hurmetine butun sikintilarimizi gidersin canim hepimizin gonlune gore versin rabbim
Bizimki kredi kartini baskalari icin kullaniyo 5. Kez bunu yspiyo..
Evet oduyor ama is kullanmaya dondu bence ...Kendisi icin Kullanacagi kişi geri ödüyor mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?