ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Menun ha-ri-ka ama az yiyorsun ablam ya bi 15 kilo verir sonra tikanirsin azaltacak bisey bulamazsin diye korkuyorum

cumaları aile tartı günüm zaten :)) buraya da yazıveririm

Tamam o zaman resmi katılımcimizsin sende desene cok sevindim:)

vayyy canına kendi sessizce yeseymiş kalanı dolaba atsaymış ya canı sağ olasıca
seni ne kadar çok seviyor sensiz boğazından bile geçmiyor adamın sen daha söylen garibime

Yok hic olur mu adamin amaci beni ayiltmak zaten :))
miladım sen ben kilolarımız çok yakın normal kilomuza bakalım ilk hangimiz ulaşıcaz

Hadi insallah hep beraber ulasacagiz..

Hiccc acikmadim ama ne olur ne olmaz istahim açılmasın diye tarcinli yesil cayimi iciyorum suya dayandim simdi yesilliklerimi ayiklıyorum sabaha hazirlik sabah ayiklamaya useniyorum kahvaltiya hazir olsun :))

Esim bir tepsi sekerpare getirmis bende biraz dagittim tupper kabina koydum fazlasinida buzluga attim acil durumlar icin cikaririm diye bozulur mu bilmiyorum ama sanmiyorum ayni islemi baklavaya yaptim hic birsey olmadi. Bunada olmaz insallah bozulursada napalim artik gozonunde olursa dayanamayip yiyebilirim

Benim menume yapacak yorum bulamadin dimiiii
senin menüne akşam da yersin diye sonra yorum yapayım dedim ama yoğurt yiycem yazmışsın öğlenkide son tavuk böreğiydi ondan bir şey demedim amaaa bundan sonra bir şeyler ziyan olmasın diye yeme gülüm sen ziyan olacağına kedi kuş köpek nasiplensin açıkta koy bir yere onlar yesin

kız bu kocan ne yapıyor böyle yarım kilo alıp yesin tepsiyle almak da nerden çıkmış allah allah

kızzzzzzzzzzz miladdddddddd ne demek o zaman resmi katılımcımızsın sen de baştan dedim ya burdan yazarız beraber zayıflarız aşk olsun gayri resmimiydim

gülüm annem pazar geldi ya dünde dolma yemek herşeyden çok yedim midem geri büyümesin bu gün toparlanma olsun dedim ondan az yedim zaten akşamın da canım istemiyordu iyi oldu

Benim durumlar vahim hemde son derece pazar gece nobetciydim sabah uykusuz 500 gram fazla geldim bu sabahta 72.7 id yani 300 gram artidayim adetim 10 gun gecikti istahim ve tatli istegim vede hatta sinirlerim tavam yapinca yememi kontroledemiyorum.. Kizin bana cok kizin

Yok kiz ziyan olmasın diye degil valla öyle canim cekti yedim valla yoksa büyük oglan bozulmasına izin vermez sagolsun:)) tek börek yiyim dedim yanina çorba icecektim hadi donerden azcik yiyim dedim gitti:)

kız bu kocan ne yapıyor böyle yarım kilo alıp yesin tepsiyle almak da nerden çıkmış allah allah

Yemekle ilgili isleri canim sevdigi seyleri fazlaca getiriyor ki dagitirsin gerisi de yenir diyor iste birazda bana güveniyor cay saatinde yersiniz nasilsa diye ama artikin yemiyorum

Canimm gulummmm bidenemmm dedimki ablam heralde beni yalniz birakmamak icin yazıyor bide salilari tartılma duzenini bozar misin bilemedim o yuzden söylemedim ama bana yarenlik etmene cokkk sevindimmmm ikili rakamlara inmissin bu da beni ayrıca yureklendirdi bi azim geldi yani:)) sen benim ablamsin biliyorsun gayriresmi olur mu aşk olsun

Canım neden gecikti bu kadar? Bebis faln olmasın

Canim şimdilik kızmiyorum çünkü bende artidayim ama eksiye duseyim bi cok kizacagim o zaman
Saka bi yana az kalmış hedefine hadi bi silkelen de bu yaza incecik gir arkadasim

U
Canim şimdilik kızmiyorum çünkü bende artidayim ama eksiye duseyim bi cok kizacagim o zaman
Saka bi yana az kalmış hedefine hadi bi silkelen de bu yaza incecik gir arkadasim
Bebis icin test negatifti 1 hafta once ama bilmiyom ya uzgunum yani umarim yoktur..destek olalim artilardan kurtulalim..su dakikadan tezi yok disipline giriyoruz...

U

Bebis icin test negatifti 1 hafta once ama bilmiyom ya uzgunum yani umarim yoktur..destek olalim artilardan kurtulalim..su dakikadan tezi yok disipline giriyoruz...

Tamamdır inşallah hadi biraz sıkıya alalım

gülüm adetin için adaçayı iç bir kaç kez çabuk olsun
tatlı isteği için sıcak süte tarcın kat iç keser isteğini
vee uykusuzluk su toplatıyor bedende baskülde artı çıkman normal sakın moralini bozma

Iste ekim farki yine geldi ipuçları