miladım menümü yazayım sonra okuyacam önceki sayfaları :))
sabah 8:00
yağsız tost
3 çeri domates
1 küçük salaralık
öğle 12:20
1 hurma
yarım kase çilek
16 :50
sıcak süte nescafe
18:40
1 kase karnıbahar çorbası
1.5 kase cacık
cumaları aile tartı günüm zaten :)) buraya da yazıveririm
vayyy canınakendi sessizce yeseymiş kalanı dolaba atsaymış ya canı sağ olasıca
seni ne kadar çok seviyor sensiz boğazından bile geçmiyor adamın sen daha söylen garibime
miladım sen ben kilolarımız çok yakın normal kilomuza bakalım ilk hangimiz ulaşıcaz
az öz olmuş menün gülüm afiyet olsun
senin menüne akşam da yersin diye sonra yorum yapayım dedim ama yoğurt yiycem yazmışsın öğlenkide son tavuk böreğiydi ondan bir şey demedim amaaa bundan sonra bir şeyler ziyan olmasın diye yeme gülüm sen ziyan olacağına kedi kuş köpek nasiplensin açıkta koy bir yere onlar yesinBenim menume yapacak yorum bulamadin dimiiii
kız bu kocan ne yapıyor böyle yarım kilo alıp yesin tepsiyle almak da nerden çıkmış allah allahEsim bir tepsi sekerpare getirmis bende biraz dagittim tupper kabina koydum fazlasinida buzluga attim acil durumlar icin cikaririm diye bozulur mu bilmiyorum ama sanmiyorum ayni islemi baklavaya yaptim hic birsey olmadi. Bunada olmaz insallah bozulursada napalim artik gozonunde olursa dayanamayip yiyebilirim
kızzzzzzzzzzz miladdddddddd ne demek o zaman resmi katılımcımızsın sen de baştan dedim ya burdan yazarız beraber zayıflarız aşk olsun gayri resmimiydimMenun ha-ri-ka ama az yiyorsun ablam ya bi 15 kilo verir sonra tikanirsin azaltacak bisey bulamazsin diye korkuyorum
Tamam o zaman resmi katılımcimizsin sende desene cok sevindim:)
Yok hic olur mu adamin amaci beni ayiltmak zaten :))
Hadi insallah hep beraber ulasacagiz..
Benim durumlar vahim hemde son derece pazar gece nobetciydim sabah uykusuz 500 gram fazla geldim bu sabahta 72.7 id yani 300 gram artidayimBugunluk ağır seyler yedim diye böyle oldu canimm yoksa aksam yemegi yemeye dikkat ediyorum. Kaloriyi saymıyorum ama yediklerim genelde 1500 kalorilik diye düşünüyorum daha once hesapliyordum çünkü.. sen tartiya ciktinmi canim son durum ne?
senin menüne akşam da yersin diye sonra yorum yapayım dedim ama yoğurt yiycem yazmışsın öğlenkide son tavuk böreğiydi ondan bir şey demedim amaaa bundan sonra bir şeyler ziyan olmasın diye yeme gülüm sen ziyan olacağına kedi kuş köpek nasiplensin açıkta koy bir yere onlar yesin
kız bu kocan ne yapıyor böyle yarım kilo alıp yesin tepsiyle almak da nerden çıkmış allah allah
kızzzzzzzzzzz miladdddddddd ne demek o zaman resmi katılımcımızsın sen de baştan dedim ya burdan yazarız beraber zayıflarız aşk olsun gayri resmimiydim
gülüm annem pazar geldi ya dünde dolma yemek herşeyden çok yedim midem geri büyümesin bu gün toparlanma olsun dedim ondan az yedim zaten akşamın da canım istemiyordu iyi oldu
Benim durumlar vahim hemde son derece pazar gece nobetciydim sabah uykusuz 500 gram fazla geldim bu sabahta 72.7 id yani 300 gram artidayimadetim 10 gun gecikti istahim ve tatli istegim vede hatta sinirlerim tavam yapinca yememi kontroledemiyorum.. Kizin bana cok kizin
Benim durumlar vahim hemde son derece pazar gece nobetciydim sabah uykusuz 500 gram fazla geldim bu sabahta 72.7 id yani 300 gram artidayimadetim 10 gun gecikti istahim ve tatli istegim vede hatta sinirlerim tavam yapinca yememi kontroledemiyorum.. Kizin bana cok kizin
Bebis icin test negatifti 1 hafta once ama bilmiyom ya uzgunum yani umarim yoktur..destek olalim artilardan kurtulalim..su dakikadan tezi yok disipline giriyoruz...Canim şimdilik kızmiyorum çünkü bende artidayim ama eksiye duseyim bi cok kizacagim o zaman
Saka bi yana az kalmış hedefine hadi bi silkelen de bu yaza incecik gir arkadasim
U
Bebis icin test negatifti 1 hafta once ama bilmiyom ya uzgunum yani umarim yoktur..destek olalim artilardan kurtulalim..su dakikadan tezi yok disipline giriyoruz...
gülüm adetin için adaçayı iç bir kaç kez çabuk olsunBenim durumlar vahim hemde son derece pazar gece nobetciydim sabah uykusuz 500 gram fazla geldim bu sabahta 72.7 id yani 300 gram artidayimadetim 10 gun gecikti istahim ve tatli istegim vede hatta sinirlerim tavam yapinca yememi kontroledemiyorum.. Kizin bana cok kizin
bebiş ihtimali varsa sakın ada çayı içmeeeeU
Bebis icin test negatifti 1 hafta once ama bilmiyom ya uzgunum yani umarim yoktur..destek olalim artilardan kurtulalim..su dakikadan tezi yok disipline giriyoruz...
bacağına kuvvet kökle pedallarıKizlar bisiklet suruyorum sonra yorumlari cevaplicam insallah
gülüm adetin için adaçayı iç bir kaç kez çabuk olsun
tatlı isteği için sıcak süte tarcın kat iç keser isteğini
vee uykusuzluk su toplatıyor bedende baskülde artı çıkman normal sakın moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?