ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Evet canim yaklasik 1,5 aydir evimdeyim kayinpederimi kaybettik o yuzden uzun sure donemedim evime kilolar aldi basini gitti ..gecen ay 109,7 ile basladim bugun 101.7 cikti

Evet canim yaklasik 1,5 aydir evimdeyim kayinpederimi kaybettik o yuzden uzun sure donemedim evime kilolar aldi basini gitti ..gecen ay 109,7 ile basladim bugun 101.7 cikti

Başin sagolsun canim guzel kilo vermişsin bir ayda 8 kilo cok iyi

Bende bugunku menumu yazayim

Sabah
İcine aksamdan koydugum iki ceviz ve suyu

Saat 11
İki tane haslanmis yumurta
İki kk peynir
Salatalik
İki catal patates kizartmasi
Bir dilim ekmek

Ara yok disardaydim

Aksam 17
Bir tane alabalik
Biraz salata

Su 1.5 litre
Aksam 45 dakika bisiklet surerim

Basin sağolsun canim bende kayınvalidemi kaybettim 2 ay önce kilonun fazlasını atmışsin tebrikler canim kaldığın yerden devam ediyoruz o zaman :))

Menun güzel canim iki öğün olayini super basariyorsun

Ara 1 avuc kadar cekirdek eltimde cay saatinde en masum buydu :)

Aksam
Salata yapmak istemedim cunku yaninda illa birsey yemek gerek diye bi mantim var bende kendime laf geciremeyince 1 kase tarcinli yogurt yedim :))
Yediklerin biraz az sanki vucudun kitlik hissine kapilmasin ..en azindan gunluk belli bir kalori alman daha iyi olur...

Yediklerin biraz az sanki vucudun kitlik hissine kapilmasin ..en azindan gunluk belli bir kalori alman daha iyi olur...

Bugunluk ağır seyler yedim diye böyle oldu canimm yoksa aksam yemegi yemeye dikkat ediyorum. Kaloriyi saymıyorum ama yediklerim genelde 1500 kalorilik diye düşünüyorum daha once hesapliyordum çünkü.. sen tartiya ciktinmi canim son durum ne?

@milad_tb saol canim benim seninde basin saolsun allah buyuklerimize rahmet eylesin
Daha yolum cok canim aynen kaldigim yerden devam ediyorum aslinda neyse saglik olsun basaracaz hepbirlikte

Amin..Bende cok kilo aldım canim inşallah senin gibi hizla atarim fazlaligi..

miladım menümü yazayım sonra okuyacam önceki sayfaları :))
sabah 8:00
yağsız tost
3 çeri domates
1 küçük salaralık

öğle 12:20
1 hurma
yarım kase çilek

16 :50
sıcak süte nescafe

18:40
1 kase karnıbahar çorbası
1.5 kase cacık

vayyy canına kendi sessizce yeseymiş kalanı dolaba atsaymış ya canı sağ olasıca
seni ne kadar çok seviyor sensiz boğazından bile geçmiyor adamın sen daha söylen garibime

Benim meto da ayni seninki gibi oldu valla iyice sasirdi dedigin gibi alip vermekten dengesi bozuldu iyice ama dedigin cok dogru canim en iyisi her seyden az da olsa yemek ve aksami olabildigince erken kapatmak bence
gülüm ben bunu hep diyorum diyet yapmak bedene ve zihne eziyet sadece sağlıklı kendi pişirdiğimiz yiyeceklerden dozunda yesek hem nefsimizle savaşmadan kendimizi yıpratmayız hemde bedenin salgıladığı hormonları bozmadan zayıflarız
ama dediğin gibi saati önemli erken yemek çok önemliymiş

az öz olmuş menün gülüm afiyet olsun