@milad_tb canim gunlugun hayirli olsun bikac gundur takip ediyorum seni guzel ilerliyosunkabul edersen bende sana katilmak istiyorum
Evet canim yaklasik 1,5 aydir evimdeyim kayinpederimi kaybettik o yuzden uzun sure donemedim evime kilolar aldi basini gitti ..gecen ay 109,7 ile basladim bugun 101.7 cikti
Ara 1 avuc kadar cekirdek eltimde cay saatinde en masum buydu :)
Aksam
Salata yapmak istemedim cunku yaninda illa birsey yemek gerek diye bi mantim var bende kendime laf geciremeyince 1 kase tarcinli yogurt yedim :))
Bende cok mutluyum canim tekrar sizinle birlikte oldugum icin insallah kurltulalim artik fazlaliklardanAy canim hosgeldin sevindim seni gordugume hadi hep beraber verelim şu kilolari
Son donemde almistim canim asil is simdi basliyor kalici olanlardan kurtulmam lazimBaşin sagolsun canim guzel kilo vermişsin bir ayda 8 kilo cok iyi
Evet canim yaklasik 1,5 aydir evimdeyim kayinpederimi kaybettik o yuzden uzun sure donemedim evime kilolar aldi basini gitti ..gecen ay 109,7 ile basladim bugun 101.7 cikti
Bende bugunku menumu yazayim
Sabah
İcine aksamdan koydugum iki ceviz ve suyu
Saat 11
İki tane haslanmis yumurta
İki kk peynir
Salatalik
İki catal patates kizartmasi
Bir dilim ekmek
Ara yok disardaydim
Aksam 17
Bir tane alabalik
Biraz salata
Su 1.5 litre
Aksam 45 dakika bisiklet surerim
Bir kase yogurtla idare edebilecek misin canim cok hafif kalmis
Yediklerin biraz az sanki vucudun kitlik hissine kapilmasin ..en azindan gunluk belli bir kalori alman daha iyi olur...Ara 1 avuc kadar cekirdek eltimde cay saatinde en masum buydu :)
Aksam
Salata yapmak istemedim cunku yaninda illa birsey yemek gerek diye bi mantim var bende kendime laf geciremeyince 1 kase tarcinli yogurt yedim :))
Yediklerin biraz az sanki vucudun kitlik hissine kapilmasin ..en azindan gunluk belli bir kalori alman daha iyi olur...
@milad_tb saol canim benim seninde basin saolsun allah buyuklerimize rahmet eylesin
Daha yolum cok canim aynen kaldigim yerden devam ediyorum aslinda neyse saglik olsun basaracaz hepbirlikte
cumaları aile tartı günüm zaten :)) buraya da yazıveririmCuma gunu tambagim cuma yarışlarına katildim :)
vayyy canınaDun gece o kadar acliga ve bas agrisina tahammul etmis mutlu mesut uyurken gece saat 02.00 de işten gelen esim uyandırdi beni uyandigimda bas agri kaldigi yerden devam etti.. ben uyuyorum desemde ritmik milad milad milad gel bak bir şey gostericem dedi çıldırmamak icin caresiz kalktim gittim mutfakta tazecik pismis yaprak döner getirmis yemicem bosuna mi ac yattim benim basim ağrıyor desemde baktim kurtulus yok elimi tutmus bırakmıyor 1 el kadar lavasla döner yedim bütün gece de uyuyamadim vicdan azabından ve sinirden biliyor ki ben uyandigimda uyuyamam
Kendisi kafayi koyup yatti beyimiz sabah uyandım arti cikmisim hemde fahiş arti yani bu kadar mi etki eder yaa az yedim cok yesem ne olacakti
gülüm ben bunu hep diyorum diyet yapmak bedene ve zihne eziyet sadece sağlıklı kendi pişirdiğimiz yiyeceklerden dozunda yesek hem nefsimizle savaşmadan kendimizi yıpratmayız hemde bedenin salgıladığı hormonları bozmadan zayıflarızBenim meto da ayni seninki gibi oldu valla iyice sasirdi dedigin gibi alip vermekten dengesi bozuldu iyice ama dedigin cok dogru canim en iyisi her seyden az da olsa yemek ve aksami olabildigince erken kapatmak bence
miladım sen ben kilolarımız çok yakın normal kilomuza bakalım ilk hangimiz ulaşıcaz@milad_tb canim gunlugun hayirli olsun bikac gundur takip ediyorum seni guzel ilerliyosunkabul edersen bende sana katilmak istiyorum
az öz olmuş menün gülüm afiyet olsunBende bugunku menumu yazayim
Sabah
İcine aksamdan koydugum iki ceviz ve suyu
Saat 11
İki tane haslanmis yumurta
İki kk peynir
Salatalik
İki catal patates kizartmasi
Bir dilim ekmek
Ara yok disardaydim
Aksam 17
Bir tane alabalik
Biraz salata
Su 1.5 litre
Aksam 45 dakika bisiklet surerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?