Oncelikle gecmis olsun diuorum.bu eslerin diyeti bozdurmada benzeri yok.tartida arti gelmende uykusuzluga bagli odem olabilir.faZla takilmadan yola devam..Dun gece o kadar acliga ve bas agrisina tahammul etmis mutlu mesut uyurken gece saat 02.00 de işten gelen esim uyandırdi beni uyandigimda bas agri kaldigi yerden devam etti.. ben uyuyorum desemde ritmik milad milad milad gel bak bir şey gostericem dedi çıldırmamak icin caresiz kalktim gittim mutfakta tazecik pismis yaprak döner getirmis yemicem bosuna mi ac yattim benim basim ağrıyor desemde baktim kurtulus yok elimi tutmus bırakmıyor 1 el kadar lavasla döner yedim bütün gece de uyuyamadim vicdan azabından ve sinirden biliyor ki ben uyandigimda uyuyamam
Kendisi kafayi koyup yatti beyimiz sabah uyandım arti cikmisim hemde fahiş arti yani bu kadar mi etki eder yaa az yedim cok yesem ne olacakti
Oncelikle gecmis olsun diuorum.bu eslerin diyeti bozdurmada benzeri yok.tartida arti gelmende uykusuzluga bagli odem olabilir.faZla takilmadan yola devam..
Oncelikle gecmis olsun diuorum.bu eslerin diyeti bozdurmada benzeri yok.tartida arti gelmende uykusuzluga bagli odem olabilir.faZla takilmadan yola devam..
Anladım ki benim meto kafayi yedi ya ne olacakti al ver al ver iflas etmediğine şükür.. az yesem de tutuyor cok yesem de.. Deneme tahtasi haline getirmeyecegim vücudumu hedefim artik saglikli beslenmek. Ve nefsimin suyuna gitmek
Canim birseyden istiyorsa o yenecek ama ölçü ölçü ölçü eninde sonunda gidecek bu kilolar
Benim meto da ayni seninki gibi oldu valla iyice sasirdi dedigin gibi alip vermekten dengesi bozuldu iyice ama dedigin cok dogru canim en iyisi her seyden az da olsa yemek ve aksami olabildigince erken kapatmak bence
30 dk bisiklet sürdüm.
Dün saat 5 kapatmistim gunu idare de edebildim esim gelene kadar artik elimden geldiğince 5ten sonraya birakmamaya calisacagim
Cok guzel canim ben gun icinde spor yapinca hic halim kalmiyor onun icin hep aksamlardan yapip dus alip dogru yataga gidiyorum sabaha kadar dinlenmis oluyorum
Bende aksamlari yapinca iyi oluyor Aysunum ama yorulunca mum gibi yatiyorum sabahlari namaza kalkmaya zorlanıyorum diye elimden geldigince gündüz yapicam
Ara yok
Ogle
Yarim pors. Döner
1 tavuklu börek
Yarim kase çorba
1 kaşık pilav
Ağır oldu menum ama simdi yemesem aksama kalacakti en iyisi şimdi yemek aksami hafif gecirmekti..
Agir oldugunun sende farkindasin canim aksam bi salata yersen kurtarirsin
Tamamdır canim aksama salata var menüde :)
GiresunSen nerelisin canim?
@milad_tb canim gunlugun hayirli olsun bikac gundur takip ediyorum seni guzel ilerliyosunkabul edersen bende sana katilmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?