ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Anladım ki benim meto kafayi yedi ya ne olacakti al ver al ver iflas etmediğine şükür.. az yesem de tutuyor cok yesem de.. Deneme tahtasi haline getirmeyecegim vücudumu hedefim artik saglikli beslenmek. Ve nefsimin suyuna gitmek
Canim birseyden istiyorsa o yenecek ama ölçü ölçü ölçü eninde sonunda gidecek bu kilolar

Oncelikle gecmis olsun diuorum.bu eslerin diyeti bozdurmada benzeri yok.tartida arti gelmende uykusuzluga bagli odem olabilir.faZla takilmadan yola devam..

Oncelikle gecmis olsun diuorum.bu eslerin diyeti bozdurmada benzeri yok.tartida arti gelmende uykusuzluga bagli odem olabilir.faZla takilmadan yola devam..

Aynen tam gaz devam canım bırakmak yok er yada gec gidecek bu kilolar

Benim meto da ayni seninki gibi oldu valla iyice sasirdi dedigin gibi alip vermekten dengesi bozuldu iyice ama dedigin cok dogru canim en iyisi her seyden az da olsa yemek ve aksami olabildigince erken kapatmak bence

Benim meto da ayni seninki gibi oldu valla iyice sasirdi dedigin gibi alip vermekten dengesi bozuldu iyice ama dedigin cok dogru canim en iyisi her seyden az da olsa yemek ve aksami olabildigince erken kapatmak bence

Dün saat 5 kapatmistim gunu idare de edebildim esim gelene kadar artik elimden geldiğince 5ten sonraya birakmamaya calisacagim

Cok guzel canim ben gun icinde spor yapinca hic halim kalmiyor onun icin hep aksamlardan yapip dus alip dogru yataga gidiyorum sabaha kadar dinlenmis oluyorum

Bende aksamlari yapinca iyi oluyor Aysunum ama yorulunca mum gibi yatiyorum sabahlari namaza kalkmaya zorlanıyorum diye elimden geldigince gündüz yapicam

Ara yok

Ogle
Yarim pors. Döner
1 tavuklu börek
Yarim kase çorba
1 kaşık pilav

Ağır oldu menum ama simdi yemesem aksama kalacakti en iyisi şimdi yemek aksami hafif gecirmekti..

Bende aksamlari yapinca iyi oluyor Aysunum ama yorulunca mum gibi yatiyorum sabahlari namaza kalkmaya zorlanıyorum diye elimden geldigince gündüz yapicam

Tabi bende yorgun oluyorum aksamlari ama benim icin en uygun zaman o oluyor hem benim cocuklar da yatmis oluyor rahat rahat suruyorum iste

Sabah 1 dondurma 8 bucukta 11 .40 ta yarim borek 1 kk peynir.13.30 da 5 kasik yagsiz makarna 5 kasik yogurt.14.30 da turk kahvesi 5 tane kus lokumu.15 te tarcinli sut...

Ara 1 avuc kadar cekirdek eltimde cay saatinde en masum buydu :)

Aksam
Salata yapmak istemedim cunku yaninda illa birsey yemek gerek diye bi mantim var bende kendime laf geciremeyince 1 kase tarcinli yogurt yedim :))

@milad_tb canim gunlugun hayirli olsun bikac gundur takip ediyorum seni guzel ilerliyosun kabul edersen bende sana katilmak istiyorum

Aa tevafukun böylesi daha dun aklimdaydin gel canim tabi ki hoşgeldin evine döndün mü? Kayınvalidende kalacaktiniz en son kilo durumlari nasil?