ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Iyi geceler kizlar aksam alisverise gittik salata malzemesi sebze meyve filan aldim onlari yerlestir cocuklari doyur uyut derken bu saat oldu ilk menu bildirimimi yapiyim pek istedigim gibi degil yarin daha duzenli olacak insallah
Sabah: 2 bardak ilik su
Kahvalti : 2 yumurtayla mantarli omlet
3 ceri domates
2 yk lor peyniri
5 zeytin
1 dilim tb ekmek
Ara
1 bardak tarcinli sut
Ogle veya aksamsaat 4 gibi yedim)
3 yk bol yesillikli kisir
3 kabak mucver
1 kucuk tarcinli kurabiye
1-2 aci biber tursusu
Arasaat 9)
5 cilek

Gunun sporu 5,5 km hizli tempo yuruyus 2,5-3 litre su ictim

Ilk gun icin güzel canim cok degil. Malzemeler sebzeler de alınmış yarin daha iyi gececek benimde yarin sabah kahvaltida mantarli omlet var :)) diyete faydali olduğunu duydum esime söyledim yine abartarak getirmis bozulmadan tuketirim insallah

Iyi geceler kizlar erken uyuyalim ki kalori harcamaya devam eďelim :)) Allah rahatlik versin

Bence cok goze batan bi menu degil birde erken yemişsin ama aksamki cilek olmsaydi daha iyiydi nede olsa meyve seker demek gunduz tuketmekte fayda var

Canimcim super menun var yine bu arada duydum ki iki rakkamlara duşmuşsun cok tebrik ediyorum darisi 8 li rakkamlara artik ki boyle devam edersen hic de uzak degiller

maşallah metram süpersin 5.5 kilo metre yürüyüşle ne var ne yok yediklerinin hepsini yakmışsın

Canimcim super menun var yine bu arada duydum ki iki rakkamlara duşmuşsun cok tebrik ediyorum darisi 8 li rakkamlara artik ki boyle devam edersen hic de uzak degiller
sağol gülüm allah razı olsun 2 gün cozuttum fazla yedim ama bu gün kendime dur toparlan diyebildim
99.7 çıktım 2 gün önce 99.3 tü buna şükür
ağzından bal damlıyor 8 li rakamları görmeyeli 10 seneyi geçmiştir herhalde inşallah görürüm
hep beraber istediğimiz sağlıklı bedenlerde mutlu huzurlu yaşarız inşallahhh

Mantar hem besleyici hem cokdusuk kalorili canim tavukla sote yaparak da kullanabilirsin