ne olursa olsun üzülüp stres yapıp moral bozmakkk yokk önümüze vereceğimiz kilolara bakıcaz:)Iste ekim farki yine geldi ipuçları
ne olursa olsun üzülüp stres yapıp moral bozmakkk yokk önümüze vereceğimiz kilolara bakıcaz:)
Iyi geceler kizlar aksam alisverise gittik salata malzemesi sebze meyve filan aldim onlari yerlestir cocuklari doyur uyut derken bu saat oldu ilk menu bildirimimi yapiyim pek istedigim gibi degil yarin daha duzenli olacak insallah
Sabah: 2 bardak ilik su
Kahvalti : 2 yumurtayla mantarli omlet
3 ceri domates
2 yk lor peyniri
5 zeytin
1 dilim tb ekmek
Ara
1 bardak tarcinli sut
Ogle veya aksamsaat 4 gibi yedim)
3 yk bol yesillikli kisir
3 kabak mucver
1 kucuk tarcinli kurabiye
1-2 aci biber tursusu
Arasaat 9)
5 cilek
Gunun sporu 5,5 km hizli tempo yuruyus 2,5-3 litre su ictim
Iyi geceler kizlar aksam alisverise gittik salata malzemesi sebze meyve filan aldim onlari yerlestir cocuklari doyur uyut derken bu saat oldu ilk menu bildirimimi yapiyim pek istedigim gibi degil yarin daha duzenli olacak insallah
3 ceri domates
2 yk lor peyniri
5 zeytin
1 dilim tb ekmek
Ara
1 bardak tarcinli sut
3 kabak mucver
1-2 aci biber tursusu
Arasaat 9)
5 cilek
Iyi geceler kizlar erken uyuyalim ki kalori harcamaya devam eďelim :)) Allah rahatlik versin
miladım menümü yazayım sonra okuyacam önceki sayfaları :))
sabah 8:00
yağsız tost
3 çeri domates
1 küçük salaralık
öğle 12:20
1 hurma
yarım kase çilek
16 :50
sıcak süte nescafe
18:40
1 kase karnıbahar çorbası
1.5 kase cacık
maşallah metram süpersin 5.5 kilo metre yürüyüşle ne var ne yok yediklerinin hepsini yakmışsınIyi geceler kizlar aksam alisverise gittik salata malzemesi sebze meyve filan aldim onlari yerlestir cocuklari doyur uyut derken bu saat oldu ilk menu bildirimimi yapiyim pek istedigim gibi degil yarin daha duzenli olacak insallah
3 ceri domates
2 yk lor peyniri
5 zeytin
1 dilim tb ekmek
Ara
1 bardak tarcinli sut
3 kabak mucver
1-2 aci biber tursusu
Arasaat 9)
5 cilek
sana da allah rahatlık versin gülüm tatlı rüyalar gör inşallahIyi geceler kizlar erken uyuyalim ki kalori harcamaya devam eďelim :)) Allah rahatlik versin
sağol gülüm allah razı olsun 2 gün cozuttum fazla yedim ama bu gün kendime dur toparlan diyebildimCanimcim super menun var yine bu arada duydum ki iki rakkamlara duşmuşsun cok tebrik ediyorum darisi 8 li rakkamlara artik ki boyle devam edersen hic de uzak degiller
allah rahatlık versin sanada yarın görüşürüz gülümİyi geceler canim bende yeni namazimi kilip oturdum size bi bakayim dedim ama biraz gec oldu neyse yarin gorusmek uzere
Gunaydın canımmm amin ben cok enerjik uyandim bugün umarim herkes böyle uyanmistir maydanoz cayimi ictim simdi kahvalti yapacagim ogle yemeği hazirligini yapip bisiklete binecegim..günaydınnnnnnn
neşemiz enerjimiz bol olsun
maşallah miladım gün boyu enerjik olursun inşallah gülümGunaydın canımmm amin ben cok enerjik uyandim bugün umarim herkes böyle uyanmistir maydanoz cayimi ictim simdi kahvalti yapacagim ogle yemeği hazirligini yapip bisiklete binecegim..
Mantar hem besleyici hem cokdusuk kalorili canim tavukla sote yaparak da kullanabilirsinIlk gun icin güzel canim cok degil. Malzemeler sebzeler de alınmış yarin daha iyi gececek benimde yarin sabah kahvaltida mantarli omlet var :)) diyete faydali olduğunu duydum esime söyledim yine abartarak getirmis bozulmadan tuketirim insallah
Haftada en az 5 gun yurume karari aldim canim 1 aydir aksatmiyorum insallah faydasini gorurummaşallah metram süpersin 5.5 kilo metre yürüyüşle ne var ne yok yediklerinin hepsini yakmışsın
Kahvalti cok guzel omlet tek yumurtayla mi yapildi acep canimcimKahvaltım
Mantarlı biberli omlet
2 dilim t.b
Yarim salatalik
1 küçük domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?