Aysuncum aksam cok acikmistim canim baktim 1 porsiyon yaklasik 50 kalori yiyim dedim uzerinede 2 bardak su ictim ama yinede meyveyi aksama birakmamak daha dogru olur canimBence cok goze batan bi menu degil birde erken yemişsin ama aksamki cilek olmsaydi daha iyiydi nede olsa meyve seker demek gunduz tuketmekte fayda var
Mantar hem besleyici hem cokdusuk kalorili canim tavukla sote yaparak da kullanabilirsin
Kahvalti cok guzel omlet tek yumurtayla mi yapildi acep canimcim
Miladcim ben iki haftadir suzme peynir yerine lor peynir tuketiyorum yagsiz ve tuzsuz oldugu icin cok dusuk kalorili icine maydonoz dereotu dograyip biraz corek otu ekleyip yiyorum lezzetli de oluyo boylelikle peynirden kalori tasarrufu yapiyorum dogru mu yanlis mi bilmiyorumEvet tavuklada yapıyorum harika oluyor gercekten esimin getirme sebebi o zaten diyetim icin getirdigini bilmiyor
Yok canim ben genelde omleti 2 yumurtayla yapıyorum yumurtanin zarari yok bugun peynir yemedigim için birini onun yerine saydım
Miladcim ben iki haftadir suzme peynir yerine lor peynir tuketiyorum yagsiz ve tuzsuz oldugu icin cok dusuk kalorili icine maydonoz dereotu dograyip biraz corek otu ekleyip yiyorum lezzetli de oluyo boylelikle peynirden kalori tasarrufu yapiyorum dogru mu yanlis mi bilmiyorum
Dene bakalim hosuna giderse oyle tuketirsin canimBende 2 haftadır lor peyniri aldım ama 1 kere yedim :))) cok tatsiz birsey yaaama söylediğin gibi yapmayi deneyebilirim bence gayet mantıklı canim peynirden aldığın tuzuda eksiltmis oluyorsun
Bugun tekrardan tahlil yaptiriyom bakalim ne cikacakbebiş ihtimali varsa sakın ada çayı içmeeee
Bugun tekrardan tahlil yaptiriyom bakalim ne cikacak
Evet canim hayirlisi insaallahHayırlısı olsun bakalim bir çocuğun vardi degil mi?
sağol gülüm allah razı olsun 2 gün cozuttum fazla yedim ama bu gün kendime dur toparlan diyebildim
99.7 çıktım 2 gün önce 99.3 tübuna şükür
ağzından bal damlıyor8 li rakamları görmeyeli 10 seneyi geçmiştir herhalde inşallah görürüm
hep beraber istediğimiz sağlıklı bedenlerde mutlu huzurlu yaşarız inşallahhh
Haftada en az 5 gun yurume karari aldim canim 1 aydir aksatmiyorum insallah faydasini gorurum
Supersin canimYarim saat bisiklet sürüldü
Hayirlisi olsun canim cocugun kucuk mu istemiyomusun ikinciyiBugun tekrardan tahlil yaptiriyom bakalim ne cikacak
Biz kadinlarin isleri hiiic bitmez canim saglik olsun da yapariz napalimMerhaba kizlar bende sabahtan beri disardadayim bir suru isim vardi hallettim geldim Allahim benim islerim hic bitmiyor simdi de evleri toparlayip aksam yemegi yapmam lazim yalniz kiz kardesim dun aksam cheescake getirmis aksam yemedim ama simdi bir dilim yedim onun icin aksam yemegi cok hafif olucak
maşallah dışarda işlere koşturdun sporda sayılır hem o şimdide işe yemeğe ee kuzum sen ne ara dinlenicenMerhaba kizlar bende sabahtan beri disardadayim bir suru isim vardi hallettim geldim Allahim benim islerim hic bitmiyor simdi de evleri toparlayip aksam yemegi yapmam lazim yalniz kiz kardesim dun aksam cheescake getirmis aksam yemedim ama simdi bir dilim yedim onun icin aksam yemegi cok hafif olucak
Ya aslinda karasizim olsada iyi olur aslinda.cocugum 3.5 yasinda..amin hayirlisi..sadece bakici problemi olabilir ondan kararsizim..Hayirlisi olsun canim cocugun kucuk mu istemiyomusun ikinciyi
karar yada kararsızlık rabbim nasip ederse herşey bahane gülüm hakkına hayırlısı sen şu tahlillerini yaptır da varsa ona göre hareket edersin yoksa yola devam :)Ya aslinda karasizim olsada iyi olur aslinda.cocugum 3.5 yasinda..amin hayirlisi..sadece bakici problemi olabilir ondan kararsizim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?