ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Bence cok goze batan bi menu degil birde erken yemişsin ama aksamki cilek olmsaydi daha iyiydi nede olsa meyve seker demek gunduz tuketmekte fayda var
Aysuncum aksam cok acikmistim canim baktim 1 porsiyon yaklasik 50 kalori yiyim dedim uzerinede 2 bardak su ictim ama yinede meyveyi aksama birakmamak daha dogru olur canim

Mantar hem besleyici hem cokdusuk kalorili canim tavukla sote yaparak da kullanabilirsin

Evet tavuklada yapıyorum harika oluyor gercekten esimin getirme sebebi o zaten diyetim icin getirdigini bilmiyor

Kahvalti cok guzel omlet tek yumurtayla mi yapildi acep canimcim

Yok canim ben genelde omleti 2 yumurtayla yapıyorum yumurtanin zarari yok bugun peynir yemedigim için birini onun yerine saydım

Miladcim ben iki haftadir suzme peynir yerine lor peynir tuketiyorum yagsiz ve tuzsuz oldugu icin cok dusuk kalorili icine maydonoz dereotu dograyip biraz corek otu ekleyip yiyorum lezzetli de oluyo boylelikle peynirden kalori tasarrufu yapiyorum dogru mu yanlis mi bilmiyorum

Bende 2 haftadır lor peyniri aldım ama 1 kere yedim :))) cok tatsiz birsey yaa ama söylediğin gibi yapmayi deneyebilirim bence gayet mantıklı canim peynirden aldığın tuzuda eksiltmis oluyorsun

Sabah kahvalti 8 bucuk gibi 1 sandvic ekmek icini aldim.1 haslanmis yumurta.ara yok yapamadim is cok yogun.ogle yarim porsiyon pilav 1 porsiyon doner.yarim kase corba 1.5 lt su ictim...

Merhaba kizlar bende sabahtan beri disardadayim bir suru isim vardi hallettim geldim Allahim benim islerim hic bitmiyor simdi de evleri toparlayip aksam yemegi yapmam lazim yalniz kiz kardesim dun aksam cheescake getirmis aksam yemedim ama simdi bir dilim yedim onun icin aksam yemegi cok hafif olucak

Olucak canim olucak sen boyle devam et en yakin zamanda goruceksin ben inaniyorum

Biz kadinlarin isleri hiiic bitmez canim saglik olsun da yapariz napalim
Bende evleri toparladim sildim supurdum cocugu okula goturdum geldim simdi kucuk bebegimi uyuttum birazdan yuruyus yapicam hepimize kolay gelsin

maşallah dışarda işlere koşturdun sporda sayılır hem o şimdide işe yemeğe ee kuzum sen ne ara dinlenicen
iyiki gündüz yemişsin cheescakeki akşama bile kalmaz o vücudun yakıtı olur yanar gider

Ya aslinda karasizim olsada iyi olur aslinda.cocugum 3.5 yasinda..amin hayirlisi..sadece bakici problemi olabilir ondan kararsizim..
karar yada kararsızlık rabbim nasip ederse herşey bahane gülüm hakkına hayırlısı sen şu tahlillerini yaptır da varsa ona göre hareket edersin yoksa yola devam :)