ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Ne guzel sohbetler edilmis kizlar ben katilamadim son dakika kayinvalime geldik yemekti bulasikti derken anca aldim telefonu elime
nursehulya gecmis olsun canim bendede var polikistik over ama belirtilerini gostermedi vucudumda tuylenme sivilcelenme gobek cevresinde yaglanma falan olurmus hicbiri yok sukur ki :) senin bunlara benzer sikayetin var mi

A aysun163 super menu canim 12 ye kadar izin vermistim ama sen 10tane yemissin

@milad_tb menuler gayet iyi canim cekirdek bende cok severim faydali omegalar cok zararli olacagini dusunmuyorum

ekim2009 kilolarimiz yakin ama sen bizi sollayip gececeksin gibi gorunuyo canim

Sabah 2 bardak ilik su

Kahvalti 2 kucuk kabak soteledim
3 kasik yogurt
3 zeytin 1 dilim tb ekmek

Ara 1 armut

2.ara 4 yk nesfit
1 bardak yarim yagli sut
4 cilek 4 badem

Aksam
Koz karniyarik
1 kase cacik
Yesillik
Ve 4 elma dilim patates

Gunun sporu :
50 dk hizli tempo yuruyus
2,5 litre su daha su icerim

eline sağlık yemek bulaşık hepsini halletmişsin
gülüm benim troid bezi yok ya ondan az az gidiyor sizlere göre sollayamam ama ardınızdan elimden geldiğince yetişmeye çalışırım ancak:))

afiyet olsun çok hafif sağlıklı olmuş menün spor da var daha ne olsun
koz neydi gülüm ben ya bilmiyorum yada unuttum :))

gülüm benim troid bezi yok ya ondan az az gidiyor sizlere göre sollayamam ama ardınızdan elimden geldiğince yetişmeye çalışırım ancak:))
Yok yok anca beraber kanca beraber birlikte zayiflicaz canim benim sen hep bize dersin ya bedeninize olumsuz dusunce yuklemeyin diye sende olumlu yukle arkadasim troidlerim calisiyo superim de kendine bak nasil gidiyo kilocuklar

Yok yok anca beraber kanca beraber birlikte zayiflicaz canim benim sen hep bize dersin ya bedeninize olumsuz dusunce yuklemeyin diye sende olumlu yukle arkadasim troidlerim calisiyo superim de kendine bak nasil gidiyo kilocuklar
bu ara hep öyle yapıyorum sağlık olumlaması her gün ve tabi ki suya niyet söyleyerek içiyorum :)
ben çay içmeye içeri geçiyorum gelirim sonra

Bende belirtileri tuylenme ve gobek cevresi yaglar zaten kilom tamamen gobekte diyebilirim bildigin elma tipi vucudum var yani...aslinda birara pko oldugumu bilmeden insulin direnci icin ilac kullanmistim o ay ram zamaninda olmustum..

Tuylenme var kilom kucuklugumden beri hep bu civardaydi..hormon testi donrasi baslicak ilaci sanirim.

Anladim canim genelde tuylenme ve adet duzensizligi varsa teşhis kesin polikistik over oluyor kilo verince buyuk olcude cozuluyor iş gerisi kolay olur

Menun cok güzel canım suyun sporun mukemmel olmus bide saatleri yazsan süper olur

Beni bi hayli gectin ama devami da gelsin kim kimin ardindan giderse gitsin yeter ki durmasin

Nutellanin su cubuk krakerli olanlari varya çocuklar yerken bitane bandırip yiyiverdim lahmacuna bile hayır deyip yarina 1 tane bırakmışken bunu yemeyeydim iyiydi

Bende belirtileri tuylenme ve gobek cevresi yaglar zaten kilom tamamen gobekte diyebilirim bildigin elma tipi vucudum var yani...aslinda birara pko oldugumu bilmeden insulin direnci icin ilac kullanmistim o ay ram zamaninda olmustum..
Canim kilo verince duzene giriyo zaten biraz ikacla destek verilirse sorunlarin azalir adetin duzene girer..
Benim adetim en cok uc dort gun gecikir her vucut farkli tepki veriyo iste