yazmadı ben de bakındım kaçırdım mı yoksa diye :))metra kuzucum menunu yazmadin mi yoksa ben mi kaçırdım
eline sağlık yemek bulaşık hepsini halletmişsinNe guzel sohbetler edilmis kizlar ben katilamadim son dakika kayinvalime geldik yemekti bulasikti derken anca aldim telefonu elime
nursehulya gecmis olsun canim bendede var polikistik over ama belirtilerini gostermedi vucudumda tuylenme sivilcelenme gobek cevresinde yaglanma falan olurmus hicbiri yok sukur ki :) senin bunlara benzer sikayetin var mi
A aysun163 super menu canim 12 ye kadar izin vermistim ama sen 10tane yemissin
@milad_tb menuler gayet iyi canim cekirdek bende cok severim faydali omegalar cok zararli olacagini dusunmuyorum
ekim2009 kilolarimiz yakin ama sen bizi sollayip gececeksin gibi gorunuyo canim
afiyet olsun çok hafif sağlıklı olmuş menün spor da var daha ne olsunSabah 2 bardak ilik su
Kahvalti 2 kucuk kabak soteledim
3 kasik yogurt
3 zeytin 1 dilim tb ekmek
Ara 1 armut
2.ara 4 yk nesfit
1 bardak yarim yagli sut
4 cilek 4 badem
Aksam
Koz karniyarik
1 kase cacik
Yesillik
Ve 4 elma dilim patates
Gunun sporu :
50 dk hizli tempo yuruyus
2,5 litre su daha su icerim
Yok yok anca beraber kanca beraber birlikte zayiflicaz canim benim sen hep bize dersin ya bedeninize olumsuz dusunce yuklemeyin diye sende olumlu yukle arkadasim troidlerim calisiyo superim de kendine bak nasil gidiyo kilocuklareline sağlık yemek bulaşık hepsini halletmişsin
gülüm benim troid bezi yok ya ondan az az gidiyor sizlere göre sollayamam ama ardınızdan elimden geldiğince yetişmeye çalışırım ancak:))
Köz patlican canim :)afiyet olsun çok hafif sağlıklı olmuş menün spor da var daha ne olsun
koz neydi gülüm ben ya bilmiyorum yada unuttum :))
bu ara hep öyle yapıyorum sağlık olumlaması her gün ve tabi ki suya niyet söyleyerek içiyorum :)Yok yok anca beraber kanca beraber birlikte zayiflicaz canim benim sen hep bize dersin ya bedeninize olumsuz dusunce yuklemeyin diye sende olumlu yukle arkadasim troidlerim calisiyo superim de kendine bak nasil gidiyo kilocuklar
Bende belirtileri tuylenme ve gobek cevresi yaglar zaten kilom tamamen gobekte diyebilirim bildigin elma tipi vucudum var yani...aslinda birara pko oldugumu bilmeden insulin direnci icin ilac kullanmistim o ay ram zamaninda olmustum..Ne guzel sohbetler edilmis kizlar ben katilamadim son dakika kayinvalime geldik yemekti bulasikti derken anca aldim telefonu elime
nursehulya gecmis olsun canim bendede var polikistik over ama belirtilerini gostermedi vucudumda tuylenme sivilcelenme gobek cevresinde yaglanma falan olurmus hicbiri yok sukur ki :) senin bunlara benzer sikayetin var mi
A aysun163 super menu canim 12 ye kadar izin vermistim ama sen 10tane yemissin
@milad_tb menuler gayet iyi canim cekirdek bende cok severim faydali omegalar cok zararli olacagini dusunmuyorum
ekim2009 kilolarimiz yakin ama sen bizi sollayip gececeksin gibi gorunuyo canim
Tuylenme var kilom kucuklugumden beri hep bu civardaydi..hormon testi donrasi baslicak ilaci sanirim.
İnsaallah..Anladim canim genelde tuylenme ve adet duzensizligi varsa teşhis kesin polikistik over oluyor kilo verince buyuk olcude cozuluyor iş gerisi kolay olur
Sabah 2 bardak ilik su
Kahvalti 2 kucuk kabak soteledim
3 kasik yogurt
3 zeytin 1 dilim tb ekmek
Ara 1 armut
2.ara 4 yk nesfit
1 bardak yarim yagli sut
4 cilek 4 badem
Aksam
Koz karniyarik
1 kase cacik
Yesillik
Ve 4 elma dilim patates
Gunun sporu :
50 dk hizli tempo yuruyus
2,5 litre su daha su icerim
eline sağlık yemek bulaşık hepsini halletmişsin
gülüm benim troid bezi yok ya ondan az az gidiyor sizlere göre sollayamam ama ardınızdan elimden geldiğince yetişmeye çalışırım ancak:))
Canim kilo verince duzene giriyo zaten biraz ikacla destek verilirse sorunlarin azalir adetin duzene girer..Bende belirtileri tuylenme ve gobek cevresi yaglar zaten kilom tamamen gobekte diyebilirim bildigin elma tipi vucudum var yani...aslinda birara pko oldugumu bilmeden insulin direnci icin ilac kullanmistim o ay ram zamaninda olmustum..
hah aynen böyle miladım nefsini körletip telafisini yapmak en iyisiSucluluk yok telafi varrr yesil çay zamanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?