Heee perşembe gününe ozel diyorsun tamam o zaman ama hergun böyle yapma olurmu hazir guzel kilo veriyorsun devami ayni hizla gelsin.. unutma hersey vücut çorabı icin:)))diğer sayfada da az olmuş dediler benimkilerde az yedin dedi bende yarın miladımın sayfasına da bizim aile kilo bildiriminede kilo yazıcam çok çıkmıyım diye dedim cidden yarına eksi göresim buraya eksi bildirim yapasımmm varrrr
Bugunku menum kizlar
Sabah
İki Ceviz ve suyu
Saat 11
İki yumurtadan peynirli omlet
5 tane zeytin
Domates
Salatalik
Bir dilim salam
Bir dilim ekmek
Ara rezene cayi
Aksam 17.30
10 tane sarma
Bir kase yogurt
Aksam 45 dakika bisiklet surerim
Ara
Küçük bir avuc cekirdek
1 dilim muz
2 dilim elma
Aksam
Büyük bir tabak ton balikli salata
1 bardak ayran
Ara 20 30 gibi düşünüyorum
1 fincan sütlü sekersiz kahve
2 gün kurusu
çok güzel sarmayıda 12 ile sınırlı tutabilmişsin afiyet olsun :)Bugunku menum kizlar
Sabah
İki Ceviz ve suyu
Saat 11
İki yumurtadan peynirli omlet
5 tane zeytin
Domates
Salatalik
Bir dilim salam
Bir dilim ekmek
Ara rezene cayi
Aksam 17.30
10 tane sarma
Bir kase yogurt
Aksam 45 dakika bisiklet surerim
Canim cekirdek olmamis ben yiyince acayip odem yapiyor bana sonra tarti fazla gosterir yoksa guzel
Arkadaslar simdi geldim eve sol yumurtada polikistik over cikti..mensliyken hormon baktiricam..kilo vericem..ilac baslicak dr boyle iste...menumun devamini paylasayim ikindi tarcinli sut ...aksam 3 tane izgara tavuk prizola bu biraz fazla oldu ama yapacak bisey yok...
Arkadaslar simdi geldim eve sol yumurtada polikistik over cikti..mensliyken hormon baktiricam..kilo vericem..ilac baslicak dr boyle iste...menumun devamini paylasayim ikindi tarcinli sut ...aksam 3 tane izgara tavuk prizola bu biraz fazla oldu ama yapacak bisey yok...
kızlar menümü vereyim geç olmadan
12:10
2 kk kadar peynir
domates salatalık nane dereotu
çeyrek dilim t.b. ekmeği
1 ceviz
ara 16 :50
1 fincan sıcak süte nescafe
akşam 18:30
1 kase kuru fasulye
salata
evet yarın tartıda eksi çıkmak istiyorum :)))Cok guzel canim hatta az bile ama yarin ki tarti icin oldugunu soyledin heralde
çok güzel sarmayıda 12 ile sınırlı tutabilmişsin afiyet olsun :)
Evet ilac yazacak hormon tahlili sonrasi...zayiflarsam kendiliginden bile duzelebilecegini soyledi..ilaçla tedavi ediyorlar kisti gülüm sakın üzülüp moralini bozma hem kist yok oluyor hem regl düzene giriyor ilaçlarla
doktora sordun mu kilo sorununa neden olurmuymuş bu kist
akşam hiçte fazla olmamış tek protein yediğinde ertesi güne mutlaka eksi görürsün canım
Yarin tartida eksiyi hepimiz goruruz insaallah...ilaçla tedavi ediyorlar kisti gülüm sakın üzülüp moralini bozma hem kist yok oluyor hem regl düzene giriyor ilaçlarla
doktora sordun mu kilo sorununa neden olurmuymuş bu kist
akşam hiçte fazla olmamış tek protein yediğinde ertesi güne mutlaka eksi görürsün canım
12 demişti metra o kadar bile değil 10 iyi diycektim güya bizimkilere laf yetiştirirkene öyle yazmışım özürr:))Kiz 12 degil 10 tane bende menume tekrar baktim acaba yanlis mi yazdim diye
inşallahh hep beraber yüzümüz güler:)Yarin tartida eksiyi hepimiz goruruz insaallah...
Misafir vardi arada en masumunu yemeye çalıştım olmadi mi yaaa inşallah odem yapmaz
12 demişti metra o kadar bile değil 10 iyi diycektim güya bizimkilere laf yetiştirirkene öyle yazmışım özürr:))
şakayla karışık bişeydi özürrrAy ozur dilicek bisey yok aşk olsun ben oylesine yazdim
Tuylenme var kilom kucuklugumden beri hep bu civardaydi..hormon testi donrasi baslicak ilaci sanirim.Gecmis olsun canim. Zayiflaman tedavin icinde önem kazandığına göre daha bi asilman lazim belirtileri var mıydı adet duzensizligi varmış zaten de tüylenme var mıydı? Dogum kontrol hapı kullanman gerekecek bu durumda galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?