ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Ara
Küçük bir avuc cekirdek
1 dilim muz
2 dilim elma

Aksam
Büyük bir tabak ton balikli salata
1 bardak ayran

Ara 20 30 gibi düşünüyorum
1 fincan sütlü sekersiz kahve
2 gün kurusu

Kizlar bir tencere kara lahana sarmasi sardim sizce aksam yemegi olarak kac tane yesem ki yaninda da yogurt yerim eskiden olsa tencere bitene kadar gelir gider yerdim

Kiz Sen oralarda kara lahanayi nerden buluyorsun :)) metranin dedigi gibi 7-8 tane yeterli olur yanina salata ni ekle üstüne buyuk bir bardak ayran ic oh miss hem miden doyar hem gözün

Bol bol spor yapalim canim kilo vermek onemli daha onemlisi yagdan gitmesi ayrica sikilasmis bi vucut
Bugun internette bi fotograf gordum nasil sarkmis kadinin vucudu cok kotu gorunuyodu onuda gorunce daha bi gaza geldim valla

Son zamanlarda cok mu ortak yonumuz oldu ne:)) ayni kareyi gordum galiba kadın ben kiloluyken daha seksi hissediyordum diyor o mu? bende ondan sonra sporu ciddiye almaya basladim

Son zamanlarda cok mu ortak yonumuz oldu ne:)) ayni kareyi gordum galiba kadın ben kiloluyken daha seksi hissediyordum diyor o mu? bende ondan sonra sporu ciddiye almaya basladim
Canim ben resmi gorunce yaziyi filan okumadim valla cok kotuydu kirmizi bikini giyinmisti kadin "kilo verin ama yagdan verin "falan yaziyodu

Arkadaslar simdi geldim eve sol yumurtada polikistik over cikti..mensliyken hormon baktiricam..kilo vericem..ilac baslicak dr boyle iste...menumun devamini paylasayim ikindi tarcinli sut ...aksam 3 tane izgara tavuk prizola bu biraz fazla oldu ama yapacak bisey yok...

kızlar menümü vereyim geç olmadan
12:10
2 kk kadar peynir
domates salatalık nane dereotu
çeyrek dilim t.b. ekmeği
1 ceviz

ara 16 :50
1 fincan sıcak süte nescafe

akşam 18:30
1 kase kuru fasulye
salata

Ara
Küçük bir avuc cekirdek
1 dilim muz
2 dilim elma

Aksam
Büyük bir tabak ton balikli salata
1 bardak ayran

Ara 20 30 gibi düşünüyorum
1 fincan sütlü sekersiz kahve
2 gün kurusu
gülüm menüleri hem arada hem tüm yazsak olmaz mı ben gündüz kim ne yemişti ya unutuyorum ya karıştırıyorum valla
bu menü çok güzel öğlenle sabahı unuttum ne yediğini geri sayfalara bakıcam :)

Canim sarmalar inceyse 10-12 yesen yeterli olur kalinsa 7-8 tane ye bence

İnceydiler canim 10 tane yedim

Kiz Sen oralarda kara lahanayi nerden buluyorsun :)) metranin dedigi gibi 7-8 tane yeterli olur yanina salata ni ekle üstüne buyuk bir bardak ayran ic oh miss hem miden doyar hem gözün

Komsumun bahcesi var canim kişin getirmişti bana bende hasladim buzluga koydum ama bittiler daha yok

Canim cekti..bende dibini gorurdum heralde ama dikkatli yemelisin ..

Ah canim ya hakkini helal et ya
İçim gidiyor ama yemicem canim

Gecmis olsun canim. Zayiflaman tedavin icinde önem kazandığına göre daha bi asilman lazim belirtileri var mıydı adet duzensizligi varmış zaten de tüylenme var mıydı? Dogum kontrol hapı kullanman gerekecek bu durumda galiba

kızlar menümü vereyim geç olmadan
12:10
2 kk kadar peynir
domates salatalık nane dereotu
çeyrek dilim t.b. ekmeği
1 ceviz

ara 16 :50
1 fincan sıcak süte nescafe

akşam 18:30
1 kase kuru fasulye
salata

Ablam ya sen cokk az yiyorsun gibi geliyor bana akşam yogurtta olsaydi sabahta neden çeyrek dilim ekmek bari o 1 dilim olsaydı

Tamam aksamlari topluda yazarım haklısın ben simdi toplu olarak atarim canım geri gitme:)

Sabah
1 dilim t.b ile yağsız tost
3 zeytin

Ara
Sade türk kahvesi
2 parca bitter

Ogle
3 kucuk biber Dolma
Yarim kase yoğurt

Ara
1 küçük avuc cekirdek
1 dilim muz
2 dilim elma

Akşam yemeği
Ton balikli salata
1 bardak ayran

Ara
Sütlü sekersiz kahve
2 gün kurusu

Ablam ya sen cokk az yiyorsun gibi geliyor bana akşam yogurtta olsaydi sabahta neden çeyrek dilim ekmek bari o 1 dilim olsaydı
gülüm t.b. ekmeğinin dilimi büyük ya çeyrek dilim nerdeyse normalin yarısı ediyor midem küçülsün artık gülüm valla bezdim şişmanlıktan

yaradanına kurban olurum tekrar tüm menü yazmışsın gülüm yaa kusura bakma
tüm menüyü görünce iyi oldu akşam için çok hafif diyecektim yoksa

Anlıyorum canim ama keske böyle az yiyerek devamli kilo vermeye devam edilseydi bunyeni az yemege alistirman sonrasi icin tehlikeli zorlar seni kademe kademe azalt ki kilo vermende durmasın
gülüm t.b. ekmeğinin dilimi büyük ya çeyrek dilim nerdeyse normalin yarısı ediyor midem küçülsün artık gülüm valla bezdim şişmanlıktan

diğer sayfada da az olmuş dediler benimkilerde az yedin dedi bende yarın miladımın sayfasına da bizim aile kilo bildiriminede kilo yazıcam çok çıkmıyım diye dedim cidden yarına eksi göresim buraya eksi bildirim yapasımmm varrrr

yaradanına kurban olurum tekrar tüm menü yazmışsın gülüm yaa kusura bakma
tüm menüyü görünce iyi oldu akşam için çok hafif diyecektim yoksa

Yok ne kusuru canimin ici iyi yaptın soylmekle öğün öğün yazmak beni motive ediyor ama bi kere toplu da yazarım

Bugunku menum kizlar
Sabah
İki Ceviz ve suyu

Saat 11
İki yumurtadan peynirli omlet
5 tane zeytin
Domates
Salatalik
Bir dilim salam
Bir dilim ekmek

Ara rezene cayi

Aksam 17.30