Kizlar bir tencere kara lahana sarmasi sardim sizce aksam yemegi olarak kac tane yesem ki yaninda da yogurt yerim eskiden olsa tencere bitene kadar gelir gider yerdim
Bol bol spor yapalim canim kilo vermek onemli daha onemlisi yagdan gitmesi ayrica sikilasmis bi vucut
Bugun internette bi fotograf gordum nasil sarkmis kadinin vucudu cok kotu gorunuyodu onuda gorunce daha bi gaza geldim valla
Canim ben resmi gorunce yaziyi filan okumadim valla cok kotuydu kirmizi bikini giyinmisti kadin "kilo verin ama yagdan verin "falan yaziyoduSon zamanlarda cok mu ortak yonumuz oldu ne:)) ayni kareyi gordum galiba kadın ben kiloluyken daha seksi hissediyordum diyor o mu? bende ondan sonra sporu ciddiye almaya basladim
Canim cekti..bende dibini gorurdum heralde ama dikkatli yemelisin ..Kizlar bir tencere kara lahana sarmasi sardim sizce aksam yemegi olarak kac tane yesem ki yaninda da yogurt yerim eskiden olsa tencere bitene kadar gelir gider yerdim
gülüm menüleri hem arada hem tüm yazsak olmaz mı ben gündüz kim ne yemişti ya unutuyorum ya karıştırıyorum vallaAra
Küçük bir avuc cekirdek
1 dilim muz
2 dilim elma
Aksam
Büyük bir tabak ton balikli salata
1 bardak ayran
Ara 20 30 gibi düşünüyorum
1 fincan sütlü sekersiz kahve
2 gün kurusu
Canim sarmalar inceyse 10-12 yesen yeterli olur kalinsa 7-8 tane ye bence
Kiz Sen oralarda kara lahanayi nerden buluyorsun :)) metranin dedigi gibi 7-8 tane yeterli olur yanina salata ni ekle üstüne buyuk bir bardak ayran ic oh miss hem miden doyar hem gözün
Canim cekti..bende dibini gorurdum heralde ama dikkatli yemelisin ..
Arkadaslar simdi geldim eve sol yumurtada polikistik over cikti..mensliyken hormon baktiricam..kilo vericem..ilac baslicak dr boyle iste...menumun devamini paylasayim ikindi tarcinli sut ...aksam 3 tane izgara tavuk prizola bu biraz fazla oldu ama yapacak bisey yok...
kızlar menümü vereyim geç olmadan
12:10
2 kk kadar peynir
domates salatalık nane dereotu
çeyrek dilim t.b. ekmeği
1 ceviz
ara 16 :50
1 fincan sıcak süte nescafe
akşam 18:30
1 kase kuru fasulye
salata
gülüm menüleri hem arada hem tüm yazsak olmaz mı ben gündüz kim ne yemişti ya unutuyorum ya karıştırıyorum valla
bu menü çok güzel öğlenle sabahı unuttum ne yediğini geri sayfalara bakıcam :)
gülüm t.b. ekmeğinin dilimi büyük ya çeyrek dilim nerdeyse normalin yarısı ediyor midem küçülsün artık gülüm valla bezdim şişmanlıktanAblam ya sen cokk az yiyorsun gibi geliyor bana akşam yogurtta olsaydi sabahta neden çeyrek dilim ekmek bari o 1 dilim olsaydı
yaradanına kurban olurum tekrar tüm menü yazmışsın gülüm yaa kusura bakmaSabah
1 dilim t.b ile yağsız tost
3 zeytin
Ara
Sade türk kahvesi
2 parca bitter
Ogle
3 kucuk biber Dolma
Yarim kase yoğurt
Ara
1 küçük avuc cekirdek
1 dilim muz
2 dilim elma
Akşam yemeği
Ton balikli salata
1 bardak ayran
Ara
Sütlü sekersiz kahve
2 gün kurusu
gülüm t.b. ekmeğinin dilimi büyük ya çeyrek dilim nerdeyse normalin yarısı ediyor midem küçülsün artık gülüm valla bezdim şişmanlıktan
yaradanına kurban olurum tekrar tüm menü yazmışsın gülüm yaa kusura bakma
tüm menüyü görünce iyi oldu akşam için çok hafif diyecektim yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?