ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

İnanirmisin hayatim boyunca kola icmedim bundan sonrada icmem ben asitli olan hic birsey icemiyorum maden suyu dahil evime de almam cok sukur cocuklarim da alismasin esim de icmez ama icebilsem de icmem cunku dedigin gibi kolanin icinde alkol var bu ispatlandi ve kisirlastirici bi madde varmis icinde hatta şoyle soylim israilde kola satilmiyormus uretici olarak kendileri icmiyor yani

Hayati boyunca hic icmemis insan zor canim aileni takdir ettim alıştırmamak icin onlarda direnmis olmali dimi?

Gercekten siki tutuyorsum canim gezme, haftasonu, duzen değişimi seni etkilemiyor boyle devam eďer inşallah maşallah arkadaşıma nazar degmesin
Canim benim cok mutlu oldum yorumuna insallah bu sekilde devam edebilirim sizinle yazismaya baslayali daha bir gayret geldi bana hep birlikte kurtulalim artik

Ya benimde esim cok seviyor bizde oncekine gore baya azalttik ben diyete baslayali hic almamistik eve sirf benim icin sekersiz almis bende ictim artik..aslinda dogru ogretmenin dedigi müslümansak supheli olan seylerdende uzak durmaliyiz ..bak beni daha cok ikna etti diyete uygun olmamasi saglikli olmamasi etkilememisti cok fazla...saol canim benim kola gorunce hep aklima gelsin bu konusmamiz

Kizlar bugun isiklari ben kapatayim herkese iyi geceler... bu arada 4 km hizli tempoda yuruyus yapildi canlarim ...... iyi uykular.....

Miladim ben de 5. Takima girdim muska bizim kaptanimiz. Cok sevdim orayi bakalim nasil bir ilerleyis icinde olacagim.
maydanoz kurune de basladim bugun

Selam aekadaslar menu bildirimim:sabah yarin simit,tarcunli sut..ara 1 bardak yogurt...ogle ispanak,yourt,yarim borek..ara tarcinli sut ve 1 avuc kuruyemis...aksamada pisirebilirsem tavuk baget...bugun yine isteydim ve asiri yoruldum yemek yapmaya kalkamiyorum ...

Miladim ben de 5. Takima girdim muska bizim kaptanimiz. Cok sevdim orayi bakalim nasil bir ilerleyis icinde olacagim.
maydanoz kurune de basladim bugun

Takim sorumlulugu guzel gerçekten bende cabuk alıştım tanıdık bir kaptan olmasi senin icin ayrica güzel. Gelismeleri ara ara bildir bize canim iyi sonuclar alırsın inşallah

Menun guzel canim Allah yardimcin olsun ya isiniz zor gerçekten hem ev hem is

Ayy kizlar ben aksam yemeginde 1 bardak kola ictim (zero).. esim benim icin almis kiramadim...
Siz ne dusunuyosunuz sekersiz kolalar gazozlar diyeti sekteye ugratir mi
Bugun icin soylemiyorum da icmek zorunda olursak tercih edelim mi
Bence diyette icilmemeli ne kadar kalorisiz olsada icindeki tatlandirici kan sekeri seviyesini yukseltir diye dusunuyorum..

Bugunun menüsü

Sabah 11.00
1.5 yumurta 1.5 dilim t.b
3 zeytin 1.t.k labne
1 t.k. ton baligi
Domates yesillik

Ara 14.30
Sade turk kahvesi
1 kare bitter

Aksam 17.10
1 tabak etli sebze yemegi
1 dilim t.b
Yogurt

Ara 20.00
sutlu kahve
2 gun kurusu

Su 3.25 lt
Spor 30 dk bisiklet

@milad_tb canim yarin bise fizik tedaviye baslicam norojenik tos diye bi durumum var omzumda sinir sikişmasi var nasil yetiacem heryere bilmiyorum..

Gecmis olsun canim Ailen uzak mi sana canim gerci yakinda olsa evin duzenine başkası karistilamiyor dimi cocuguna kim bakıyor bu arada?