- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
Ailem cok uzakta burda kimsemiz yok..cocuga bakici bakiyor kendi evinde..keske annem yakinimda olsaydi yuzunu bile gorsem yeterdiGecmis olsun canim Ailen uzak mi sana canim gerci yakinda olsa evin duzenine başkası karistilamiyor dimi cocuguna kim bakıyor bu arada?
Gecmis olsun canim ihlamur cayi falan ic dinlen canimİyi aksamlar kizlar ben fena hasta oldum sabahtan beri yatiyorum birde sinuzitim artti galiba basimi kaldiramiyorum kusura bakmayin menu de yazamicam cok kotu beslendim insallah yarin ayaklanirim gorusuruz
Canim menu gayet guzelllBugunun menüsü
Sabah 11.00
1.5 yumurta 1.5 dilim t.b
3 zeytin 1.t.k labne
1 t.k. ton baligi
Domates yesillik
Ara 14.30
Sade turk kahvesi
1 kare bitter
Aksam 17.10
1 tabak etli sebze yemegi
1 dilim t.b
Yogurt
Ara 20.00
sutlu kahve
2 gun kurusu
Su 3.25 lt
Spor 30 dk bisiklet
Gecmis olsun canim benim genc yasta kemik hastaliklari sinir sikismalari yasiyoruz yaslandigimizda nasil oluruz acaba@milad_tb canim yarin bise fizik tedaviye baslicam norojenik tos diye bi durumum var omzumda sinir sikişmasi var nasil yetiacem heryere bilmiyorum..
Ailem cok uzakta burda kimsemiz yok..cocuga bakici bakiyor kendi evinde..keske annem yakinimda olsaydi yuzunu bile gorsem yeterdi
İyi aksamlar kizlar ben fena hasta oldum sabahtan beri yatiyorum birde sinuzitim artti galiba basimi kaldiramiyorum kusura bakmayin menu de yazamicam cok kotu beslendim insallah yarin ayaklanirim gorusuruz
Iyi aksamlar kizlar bugun aksama kadar mutfaktaydim yarin annemde gun var hazirlik yaptik size yazamadim... bugun menum soyle:
Sabah 10 :00
2 bardak ilik su
Kahvalti 11:30
3 yk kiymali melemen
1 haslama yumurta 3 zeytin
Biraz peynir domates salatalik
1 tb ekmek
Ara 14:00
1 elma
Ara 17:00
1 kase tarhana corbasi
1 dilim ekmek
Aksam 19:30
2 parca firinda tavuk
4-5 kup patates
Ara 21:00
Cay
10 igde ve 1 kuru incir olacak
Kizlar mapesef bugun spor yok yapamadim suyu bol ictim
Gecmis olsun..İyi aksamlar kizlar ben fena hasta oldum sabahtan beri yatiyorum birde sinuzitim artti galiba basimi kaldiramiyorum kusura bakmayin menu de yazamicam cok kotu beslendim insallah yarin ayaklanirim gorusuruz
Bende bilmiyorum...ama bildigim bi soz var gençlikten kocaliga birak diye...şimdi nesile uymuyo pek ...Gecmis olsun canim benim genc yasta kemik hastaliklari sinir sikismalari yasiyoruz yaslandigimizda nasil oluruz acaba
geldim gülüm :) menü vereyim hemenekim2009 ablacim nereledesin iyimisin ?
Gunaydin kizlar bugun biraz daha iyiyim cok sukur uşuttum heralde tabi bende sinuzit de var oyle olunca kafami yastiktan kaldiramadim dun siz neler yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?