ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Iyi aksamlar kizlar bugun aksama kadar mutfaktaydim yarin annemde gun var hazirlik yaptik size yazamadim... bugun menum soyle:

Sabah 10 :00
2 bardak ilik su

Kahvalti 11:30
3 yk kiymali melemen
1 haslama yumurta 3 zeytin
Biraz peynir domates salatalik
1 tb ekmek

Ara 14:00
1 elma

Ara 17:00
1 kase tarhana corbasi
1 dilim ekmek

Aksam 19:30
2 parca firinda tavuk
4-5 kup patates

Ara 21:00
Cay
10 igde ve 1 kuru incir olacak

Kizlar mapesef bugun spor yok yapamadim suyu bol ictim

İyi aksamlar kizlar ben fena hasta oldum sabahtan beri yatiyorum birde sinuzitim artti galiba basimi kaldiramiyorum kusura bakmayin menu de yazamicam cok kotu beslendim insallah yarin ayaklanirim gorusuruz
Gecmis olsun canim ihlamur cayi falan ic dinlen canim

Canim menu gayet guzelll

Ailem cok uzakta burda kimsemiz yok..cocuga bakici bakiyor kendi evinde..keske annem yakinimda olsaydi yuzunu bile gorsem yeterdi

Allah yardimcin olsun canım gerçekten zor..

İyi aksamlar kizlar ben fena hasta oldum sabahtan beri yatiyorum birde sinuzitim artti galiba basimi kaldiramiyorum kusura bakmayin menu de yazamicam cok kotu beslendim insallah yarin ayaklanirim gorusuruz

Cok gecmis olsun kuzum ya ne oldu birden dun mu usuttun acaba bende size bakmaya geldim tam soracaktım ki yazdınız

Olsun canim bugun dinlen haftada bir gun dinlenirsen hirpalanmamista olursun menun güzel

ben de fazla çıtım
ekim2009 ablacim nereledesin iyimisin ?
geldim gülüm :) menü vereyim hemen
yorgunluktan yattım kalkıncada çay götürdüm içeri annem demlemişti zaten :)) demliği kaldırıp çay dolduramadım yine kolumun gücü tükenmiş gecikmeli menü yattığım için özürrrr,
sabah 11:00
yarım parmak kalınlığında çevizli haşhaşlı hamur işi
1 ıspanaklı börek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
16:50
1 fincan süt
19 :00
1 tabak haşlanmış makarnaya sarımsaklı yoğurt üstüne kıyma sos

21: 20
2 tane met helvası
çay

daha bir ton ütü var nasıl yapacaksam bilmiyorum :))
yatak odasını hurçları sandığı baza altını her yeri deştim bu gün nerden geliyor o kadar toz topak deli oluyorum düzenle temizle derken yoruldum üstüne mutfak alt dolaplarının yarısını boşalttım dolapları sil kavanozları temizle yerleştir salonu araları mutfağı süpür sil yaptım benim pil bitti yemek sonrası dayanamadım yattım

Yatmam lazim sabah yine gec kalacagim yoksa iyi geceler herkese

Gunaydinlarr hep beraber guzel bir haftaya baslayalim inşallah..

Kahvaltim
4 kasik lor salatası
1 has yumurta
5 zeytin
1 dilim tb
Yeşil cay

Kizlar nerdesiniz elinizden geldigince ugramaya çalışın ki motivasyonunuz dusmesin işi sıkı tutalim

Gunaydin kizlar bugun biraz daha iyiyim cok sukur uşuttum heralde tabi bende sinuzit de var oyle olunca kafami yastiktan kaldiramadim dun siz neler yapiyorsunuz

Gunaydin kizlar bugun biraz daha iyiyim cok sukur uşuttum heralde tabi bende sinuzit de var oyle olunca kafami yastiktan kaldiramadim dun siz neler yapiyorsunuz

Daha iyi olmana sevindim aksama kadar iyice iyilersin inşallah.. ben iyiyim canim çocuklar gelip öğle yemegini yedi gitti sofra bulaşık derken az soluklanip size bakayım dedim birazdan utuye baslayacagim öyle böyle bir ütü degil ama dag mübarek