- 28 Mayıs 2014
- 1.747
- 1.844
- 333
- 33
Tabi canim kararliysan neden olmasin beraber başarırız inşallahSelam canım ben 156 boyunda 70 kiloyum takdir edersin ki bu boya bu kilo çok çirkin durur Ağustos'a kadar 48 olmak istiyorum bende burda seninle devam etmek istiyorum eğer kabul edersen
İste geldim burdayim ama sagliksiz bir menuyle..Kizlar bugun beni yalnız bıraktınız herkes iyidir umarim aysun rahatsız biliyorum yarın aktif olacaktır inşallahmetra ekim2009 nursehulya
Bugunki menum cok karisti disarda oldugum icin sabah aceleyle ciktim 1 muz yedim..ogle 1 simit..eve gelunce 1 dondurma ve tarcinli sut...arada 1 tabak corba..aksam 1 kepce corba,3 kasik pilav,2 kasik et sote..yatmadanda tarcinli sutumu icicem..40 dk yuruyus..
Haklisini dikkat edecem yazmaya..biraz yogun oluyor ev cocuk tedavi derken yarin aksamda tedavi cikisi nobete gidicem insaallah...Hosgeldin canim merak ettim sizi gun icinde yazmaya vaktin olmuyor mu arada derede ugramaya calisirsan daha iyi olur motive kaliriz..
Haklisini dikkat edecem yazmaya..biraz yogun oluyor ev cocuk tedavi derken yarin aksamda tedavi cikisi nobete gidicem insaallah...
Bugunun menüsünu toparlayayim
Sabah 08.20
1 has yumurta
4 kasik lor salatası
5 zeytin
1 dilim tb
Öğle 12.00
3 etli biber dolması
Yoğurt
Ayran
Ara 16 ya doğru
Sade kahve
2 kare bitter
Ara
Cekirdek küçük bir tutam
Aksam 17.00
Buyuk bir kase lahana çorbası
Ara 20.00
1 sütlü kahve
2 ceviz içi
3 lt su
30 dk bisiklet
Bugunki menum cok karisti disarda oldugum icin sabah aceleyle ciktim 1 muz yedim..ogle 1 simit..eve gelunce 1 dondurma ve tarcinli sut...arada 1 tabak corba..aksam 1 kepce corba,3 kasik pilav,2 kasik et sote..yatmadanda tarcinli sutumu icicem..40 dk yuruyus..
Menun super olmus bugun miladim nerdeyse hic karbonhidrat yok lahana corbasi ise yararsa bende yaparim sonucu bildirirsin artik
Canim seninde bugun hep karbonhidrat olmus yarina telafi edersin artik
Bugunku menum
Sabah
İki limonlu su
Saat 11
İki yumurtadan peynirli omlet
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek
Ara
Sade turk kahvesi
Aksam 17
Bir tane tavuk baget
İki dilim patates
Bugun pek istahim yoktu midem biraz kotu
12 :10
sucuklu yumurta
yarım kk peynir
yarım salatalık
1 er çay kaşığı kaymak bal çilek reçeli
3 çiğ köfte (market işi etsiz)
1 dilim ekmek
17:10
1 finacan tarçınlı süt
3 kuru kayısı
3 ceviz
16 :30
2 baget
2 dilim patates
1 dilim ekmek
2 cin biber turşusu
Kızlar yarın İsveç diyetine başlıyorum gün gün buraya yazıcam sizinle devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?