ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Selam canım ben 156 boyunda 70 kiloyum takdir edersin ki bu boya bu kilo çok çirkin durur Ağustos'a kadar 48 olmak istiyorum bende burda seninle devam etmek istiyorum eğer kabul edersen

Selam canım ben 156 boyunda 70 kiloyum takdir edersin ki bu boya bu kilo çok çirkin durur Ağustos'a kadar 48 olmak istiyorum bende burda seninle devam etmek istiyorum eğer kabul edersen
Tabi canim kararliysan neden olmasin beraber başarırız inşallah

Öğle Yemeği
3 biber dolması ikisi ince kırmızı biberden
Yarım kase yoğurt
1 b ayran

Bu akşam lahana çorbası yapacam bu pazartesi çarşamba cumartesi ni akşamları bu çorbayla gecireyim diyorum bakalim sonuc ne olacak

Bugunun menüsünu toparlayayim

Sabah 08.20

1 has yumurta
4 kasik lor salatası
5 zeytin
1 dilim tb

Öğle 12.00
3 etli biber dolması
Yoğurt
Ayran

Ara 16 ya doğru
Sade kahve
2 kare bitter

Ara
Cekirdek küçük bir tutam

Aksam 17.00
Buyuk bir kase lahana çorbası

Ara 20.00
1 sütlü kahve
2 ceviz içi

3 lt su
30 dk bisiklet

Bugunki menum cok karisti disarda oldugum icin sabah aceleyle ciktim 1 muz yedim..ogle 1 simit..eve gelunce 1 dondurma ve tarcinli sut...arada 1 tabak corba..aksam 1 kepce corba,3 kasik pilav,2 kasik et sote..yatmadanda tarcinli sutumu icicem..40 dk yuruyus..

Hosgeldin canim merak ettim sizi gun icinde yazmaya vaktin olmuyor mu arada derede ugramaya calisirsan daha iyi olur motive kaliriz..

nursehulya menune gelince sabah muzun yanina 1 pk süt icsen 2 ceviz yesen bir öğün olurdu

Ogle simitin yanina 1 kk peynir domates yada simit ayran yapsan ogle yemegi olurdu

Arada sut yaa dondurma birini secsen daha iyi olurdu

Arada bir daa çorba gereksiz olmuş

Birtek aksam iyi ki çorba yada pilavdan birini secip salata yeseymişsin daha iyi olurdu sen hic sebze salata yesillik yemiyorsun canım hem diyet hem saglik açısından beslenme sekline biraz daha ozen göstermen gerek tatlim bunlar olumlu eleştiri biliyorsun dimi kırılma lutfen

Haklisini dikkat edecem yazmaya..biraz yogun oluyor ev cocuk tedavi derken yarin aksamda tedavi cikisi nobete gidicem insaallah...

Anliyorum canım çalışıyorsun illa vaktin kisitlidir ama zayiflayana kadar burayı birazcik daha onemseyelim sonraki zamanlarda muhabbete arada geliriz

Menun super olmus bugun miladim nerdeyse hic karbonhidrat yok lahana corbasi ise yararsa bende yaparim sonucu bildirirsin artik

Canim seninde bugun hep karbonhidrat olmus yarina telafi edersin artik

Bugunku menum
Sabah
İki limonlu su

Saat 11
İki yumurtadan peynirli omlet
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek

Ara
Sade turk kahvesi

Aksam 17
Bir tane tavuk baget
İki dilim patates

Bugun pek istahim yoktu midem biraz kotu

12 :10
sucuklu yumurta
yarım kk peynir
yarım salatalık
1 er çay kaşığı kaymak bal çilek reçeli
3 çiğ köfte (market işi etsiz)
1 dilim ekmek

17:10
1 finacan tarçınlı süt
3 kuru kayısı
3 ceviz

16 :30
2 baget
2 dilim patates
1 dilim ekmek
2 cin biber turşusu

Menun super olmus bugun miladim nerdeyse hic karbonhidrat yok lahana corbasi ise yararsa bende yaparim sonucu bildirirsin artik

Canim seninde bugun hep karbonhidrat olmus yarina telafi edersin artik

Tesekkur ederim..Tamam canim cuma gunune kadar tartilmiyorum beni takip et

Bugunku menum
Sabah
İki limonlu su

Saat 11
İki yumurtadan peynirli omlet
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek

Ara
Sade turk kahvesi

Aksam 17
Bir tane tavuk baget
İki dilim patates

Bugun pek istahim yoktu midem biraz kotu

Cok az yemissin canim ama dunun telafisi olarak iyi olmuş nasilsin daha iyi oldun mu?

Guzel canim neler yapıyorsun bugün yogunsun galiba

Kızlar yarın İsveç diyetine başlıyorum gün gün buraya yazıcam sizinle devam edicem

Hosgeldin canim normal bir diyet uygulasan sagliginida bozmasan olmaz mi beraber veririz kilolarimizi