ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

kaşınıyorum kendi kendime miladım bu defa da tüm nevresim çarşaf ne var ne yok boşalttım tekrar katladım tüm takımları kendi yastık kılıfına koyup kaldırdım böylece aranmıycam bir yastık kılıfında tüm takımı hop diye alıcam günlük işler yemek derken bu gün fırsatım olmadı nete bakmaya
menümü yazdıktan hemen sonrada yürüyüşe gittik geldim duşa girdim çay yaptım oturdum anca geldim :))
çok şiş var mide karın bölgesinde yarına artı bildirim gelecek gibi

Hoşbulduk canım valla artık hiç bi diyet işlemiyo tek çarem bu sadece sadece motivasyon amaçlı destek bekliyorum lütfen
hoş geldin arkadaş övünmek gibi olacak olsun da bizim kızlar çok iyilerdir samimi olan herkesi ciğerine basar motivasyonu da güzel verirler bundan sonra inşallah beraber zayıflar arada gırgır şamata yapar sonunda güzel hatunlar olur çıkarız

Takipteyim canim
Kendimi cok yorgun hissediyorum bugun yataktan kanepeye kanepeden yataga dolaniyorum bugun evde....

Ay canım hoşbulduk hepiniz çok tatlısınız çok sıcak kanlısınız laf aramızda bu aralar kilolar yüZğnden küçük Emrah modundayım ama normalde çok neşeli sıcakkanlıyım burası bana iyi gelecek hissediyorum

Canim temizlik gibisi yok valla bende tık yok biyerlerden baslasam iyi olacak ramazan da yaklasiyor biran once yapsam iyi olucak bayramda turkiyedeyim Allah izin verirse izine gitmeden bitmesi lazim

hahahahah çok yaşa emiii küçük emrah modu güzel benzetme :)))
yaşın boyun kilon kaç gülüm ve tabiki hedef kilon

Kac kilosun canim yazdiysan da atlamisim kusura bakma

Canim temizlik gibisi yok valla bende tık yok biyerlerden baslasam iyi olacak ramazan da yaklasiyor biran once yapsam iyi olucak bayramda turkiyedeyim Allah izin verirse izine gitmeden bitmesi lazim
gelicen mi gülümm valla sevindim sen de kendi ülkende kendi insanlarının arasında bayram geçir mutlu mutlu inşallahh

hahahahah çok yaşa emiii küçük emrah modu güzel benzetme :)))
yaşın boyun kilon kaç gülüm ve tabiki hedef kilon
Sıkı dur yaş 25 boy 1,56 kilo 70 artık seni benim hayalimle baş başa bırakıyorum önceden 53 kilo çıtı pıtıydım şimdi çıtısı gitti pıtısı kaldı

Sıkı dur yaş 25 boy 1,56 kilo 70 artık seni benim hayalimle baş başa bırakıyorum önceden 53 kilo çıtı pıtıydım şimdi çıtısı gitti pıtısı kaldı
asıl sen sıkı dur şimdi
yaş 36 kilo 99.7 boy 166 obezim kızz ben senin kilon bana göre normal heheheh

gelicen mi gülümm valla sevindim sen de kendi ülkende kendi insanlarının arasında bayram geçir mutlu mutlu inşallahh

Ah iki sene oldu gitmeyeli canim cok ozledim canim memleketimi gurbetlik zor ozellikle de bayrama orda olacagim icin cok mutluyum

Ah iki sene oldu gitmeyeli canim cok ozledim canim memleketimi gurbetlik zor ozellikle de bayrama orda olacagim icin cok mutluyum
sağ selamet gelirsin inşallah
madem bayramada buraya gelicen sen yokken evde ki toz yine yere inip yapışır ne diye temizlik yapıyorsun ki köşe bucak yapma bence

Hoşbulduk canım valla artık hiç bi diyet işlemiyo tek çarem bu sadece sadece motivasyon amaçlı destek bekliyorum lütfen

Tamam canim hep destek tam destek aramizda oldugun surece arkandayiz aramizda olmayinca elimiz yetismez o anlamda yani

Baktım bugun sana gerci herkese baktim merak ettim :)) sabahtan bu yana yogundun anladim is cikardigini :))
Takipteyim canim
Kendimi cok yorgun hissediyorum bugun yataktan kanepeye kanepeden yataga dolaniyorum bugun evde....

Senin gibi hareketli caliskan bi kadin yatıyorsa baya hasta demektir Allah şifa versin canim