kaşınıyorum kendi kendime miladım bu defa da tüm nevresim çarşaf ne var ne yok boşalttım tekrar katladım tüm takımları kendi yastık kılıfına koyup kaldırdım böylece aranmıycam bir yastık kılıfında tüm takımı hop diye alıcam günlük işler yemek derken bu gün fırsatım olmadı nete bakmayaTesekkur ederim..Tamam canim cuma gunune kadar tartilmiyorum beni takip et
Cok az yemissin canim ama dunun telafisi olarak iyi olmuş nasilsin daha iyi oldun mu?
Guzel canim neler yapıyorsun bugün yogunsun galiba
Hosgeldin canim normal bir diyet uygulasan sagliginida bozmasan olmaz mi beraber veririz kilolarimizi
Kızlar yarın İsveç diyetine başlıyorum gün gün buraya yazıcam sizinle devam edicem
hoş geldin arkadaş övünmek gibi olacak olsun daHoşbulduk canım valla artık hiç bi diyet işlemiyo tek çarem bu sadece sadece motivasyon amaçlı destek bekliyorum lütfen
Hoşbulduk canım çok teşekkür ederim desteğin içinCanim hosgeldin ben bi ara yaptim kilo verdim vermesine ama yorgunluktan yerlerde surunuyordum ama tabi yapmak istiyosan arkandayiz motive amacli kolay gelsin sana
Tesekkur ederim..Tamam canim cuma gunune kadar tartilmiyorum beni takip et
Cok az yemissin canim ama dunun telafisi olarak iyi olmuş nasilsin daha iyi oldun mu?
Guzel canim neler yapıyorsun bugün yogunsun galiba
Hosgeldin canim normal bir diyet uygulasan sagliginida bozmasan olmaz mi beraber veririz kilolarimizi
Ay canım hoşbulduk hepiniz çok tatlısınız çok sıcak kanlısınız laf aramızda bu aralar kilolar yüZğnden küçük Emrah modundayım ama normalde çok neşeli sıcakkanlıyım burası bana iyi gelecek hissediyorumhoş geldin arkadaş övünmek gibi olacak olsun dabizim kızlar çok iyilerdir samimi olan herkesi ciğerine basar motivasyonu da güzel verirler bundan sonra inşallah beraber zayıflar arada gırgır şamata yapar sonunda güzel hatunlar olur çıkarız
kaşınıyorum kendi kendime miladım bu defa da tüm nevresim çarşaf ne var ne yok boşalttım tekrar katladım tüm takımları kendi yastık kılıfına koyup kaldırdım böylece aranmıycam bir yastık kılıfında tüm takımı hop diye alıcam günlük işler yemek derken bu gün fırsatım olmadı nete bakmaya
menümü yazdıktan hemen sonrada yürüyüşe gittik geldim duşa girdim çay yaptım oturdum anca geldim :))
çok şiş var mide karın bölgesinde yarına artı bildirim gelecek gibi
Merhaba canım kime sorsam aynı dertten yakınıyorlar bahar yorgunluğu olsa gerek bende öyleyimTakipteyim canim
Kendimi cok yorgun hissediyorum bugun yataktan kanepeye kanepeden yataga dolaniyorum bugun evde....
hahahahah çok yaşa emiii küçük emrah modu güzel benzetme :)))Ay canım hoşbulduk hepiniz çok tatlısınız çok sıcak kanlısınız laf aramızda bu aralar kilolar yüZğnden küçük Emrah modundayım ama normalde çok neşeli sıcakkanlıyım burası bana iyi gelecek hissediyorum
Ay canım hoşbulduk hepiniz çok tatlısınız çok sıcak kanlısınız laf aramızda bu aralar kilolar yüZğnden küçük Emrah modundayım ama normalde çok neşeli sıcakkanlıyım burası bana iyi gelecek hissediyorum
gelicen mi gülümm valla sevindim sen de kendi ülkende kendi insanlarının arasında bayram geçir mutlu mutlu inşallahhCanim temizlik gibisi yok valla bende tık yok biyerlerden baslasam iyi olacak ramazan da yaklasiyor biran once yapsam iyi olucak bayramda turkiyedeyim Allah izin verirse izine gitmeden bitmesi lazim
Sıkı dur yaş 25 boy 1,56 kilo 70 artık seni benim hayalimle baş başa bırakıyorum önceden 53 kilo çıtı pıtıydım şimdi çıtısı gitti pıtısı kaldıhahahahah çok yaşa emiii küçük emrah modu güzel benzetme :)))
yaşın boyun kilon kaç gülüm ve tabiki hedef kilon
asıl sen sıkı dur şimdiSıkı dur yaş 25 boy 1,56 kilo 70 artık seni benim hayalimle baş başa bırakıyorum önceden 53 kilo çıtı pıtıydım şimdi çıtısı gitti pıtısı kaldı
Sorun değil canım yazdım şimdi ama yine yazayım 70 kiloyum 48 olmak istiyorum çok ütopik dimiKac kilocanim yazdiysan da atlamisim kusura bakma
gelicen mi gülümm valla sevindim sen de kendi ülkende kendi insanlarının arasında bayram geçir mutlu mutlu inşallahh
Ayyyy ablaaaa alemsin vallaasıl sen sıkı dur şimdi
yaş 36 kilo 99.7 boy 166 obezim kızz ben senin kilon bana göre normal heheheh
Sorun değil canım yazdım şimdi ama yine yazayım 70 kiloyum 48 olmak istiyorum çok ütopik dimi
sağ selamet gelirsin inşallahAh iki sene oldu gitmeyeli canim cok ozledim canim memleketimi gurbetlik zor ozellikle de bayrama orda olacagim icin cok mutluyum
Hoşbulduk canım valla artık hiç bi diyet işlemiyo tek çarem bu sadece sadece motivasyon amaçlı destek bekliyorum lütfen
kaşınıyorum kendi kendime miladım bu defa da tüm nevresim çarşaf ne var ne yok boşalttım tekrar katladım tüm takımları kendi yastık kılıfına koyup kaldırdım böylece aranmıycam bir yastık kılıfında tüm takımı hop diye alıcam günlük işler yemek derken bu gün fırsatım olmadı nete bakmaya
menümü yazdıktan hemen sonrada yürüyüşe gittik geldim duşa girdim çay yaptım oturdum anca geldim :))
çok şiş var mide karın bölgesinde yarına artı bildirim gelecek gibi
Takipteyim canim
Kendimi cok yorgun hissediyorum bugun yataktan kanepeye kanepeden yataga dolaniyorum bugun evde....
ben kareyim senin kv daire o vakitAyyyy ablaaaa alemsin vallaNe obezi sen obez görmemişsin benim kaynana 150 kilo hemde benden kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?