Ay canım hoşbulduk hepiniz çok tatlısınız çok sıcak kanlısınız laf aramızda bu aralar kilolar yüZğnden küçük Emrah modundayım ama normalde çok neşeli sıcakkanlıyım burası bana iyi gelecek hissediyorum
Ayyyy ablaaaa alemsin vallaNe obezi sen obez görmemişsin benim kaynana 150 kilo hemde benden kısa
allah rahatlık versin metram iyice dinlen yarına bomba gibi gel gülümmIyi aksamlar kizlar bugun annemde gun vardi hic giremedim siteye menu paylasimi yapmicam cok karisik yedim yarin duzenli ve gusel bir menuyle burda olurum insallah cok yoruldum kizlar ben kaciyorum yarin gorusuruz
Tamam canim hep destek tam destek aramizda oldugun surece arkandayiz aramizda olmayinca elimiz yetismez o anlamda yani
Baktım bugun sana gerci herkese baktim merak ettim :)) sabahtan bu yana yogundun anladim is cikardigini :))
Senin gibi hareketli caliskan bi kadin yatıyorsa baya hasta demektir Allah şifa versin canim
aysunum ben bu kızı baştan sevdim kv den haz etmiyor fazla belli arada canmız sıkılırsa atarız kv lere dejarz oluruz bu arkadaşta da malzeme çok belli hihihihihGuldurdun kiz aksam aksam yazik kadina ama yaa
amin benim bir yerim ağrımadan hatta iş yapmadan enerjim bitiyor bazen yorgun bezgin oluyorum sonrada diyorum ya ben bi depresyonun kapısından bakıp ceee diyip geri geliyorum diye :)))Arada pilim bitiyor iste şarj olmam lazim tekrar baslarim yine kosturmaya Allah yeterki saglik versin
sağ selamet gelirsin inşallah
madem bayramada buraya gelicen sen yokken evde ki toz yine yere inip yapışır ne diye temizlik yapıyorsun ki köşe bucak yapma bence
rabbim esirgesin gülüm ama anladım şimdi neden dip bucak temizlik yaptığınıBiz gurbetciler boyleyiz iste ya yollarda bisey olursa diye her tarafi temizleyip oyle cikariz yola
aysunum ben bu kızı baştan sevdim kv den haz etmiyor fazla belli arada canmız sıkılırsa atarız kv lere dejarz oluruz bu arkadaşta da malzeme çok belli hihihihih
rabbim esirgesin gülüm ama anladım şimdi neden dip bucak temizlik yaptığını
allahın izniyle sağ salim gelip mutlu günler geçirip sağ selamet evine dönersin inşallah
amin benim bir yerim ağrımadan hatta iş yapmadan enerjim bitiyor bazen yorgun bezgin oluyorum sonrada diyorum ya ben bi depresyonun kapısından bakıp ceee diyip geri geliyorum diye :)))
aysunum ben bu kızı baştan sevdim kv den haz etmiyor fazla belli arada canmız sıkılırsa atarız kv lere dejarz oluruz bu arkadaşta da malzeme çok belli hihihihih
Biz gurbetciler boyleyiz iste ya yollarda bisey olursa diye her tarafi temizleyip oyle cikariz yola
Kizlar ben namazimi kilip yaticam dun gece hic iyi uyumadim yarin daha dinc uyanirim insallah Allaha emanet olun
afiyet şifa olsun miladım bende mutfakta ki sam süs raflarını boşalttım sildim birde açlık otu demledim içtim ufaktan uykum gelmeye başladı :)Yeşil cayimida ictim tarcinli karanfilli ohh bu cay olmasa istahimi bastiramam hayatta
afiyet şifa olsun miladım bende mutfakta ki sam süs raflarını boşalttım sildim birde açlık otu demledim içtim ufaktan uykum gelmeye başladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?