ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Iyi aksamlar kizlar bugun annemde gun vardi hic giremedim siteye menu paylasimi yapmicam cok karisik yedim yarin duzenli ve gusel bir menuyle burda olurum insallah cok yoruldum kizlar ben kaciyorum yarin gorusuruz

Evet onu hissettim sicakkanliligin mesajlardan geçiyor zaten canım :)

Iyi aksamlar kizlar bugun annemde gun vardi hic giremedim siteye menu paylasimi yapmicam cok karisik yedim yarin duzenli ve gusel bir menuyle burda olurum insallah cok yoruldum kizlar ben kaciyorum yarin gorusuruz
allah rahatlık versin metram iyice dinlen yarına bomba gibi gel gülümm

Arada pilim bitiyor iste şarj olmam lazim tekrar baslarim yine kosturmaya Allah yeterki saglik versin

Arada pilim bitiyor iste şarj olmam lazim tekrar baslarim yine kosturmaya Allah yeterki saglik versin
amin benim bir yerim ağrımadan hatta iş yapmadan enerjim bitiyor bazen yorgun bezgin oluyorum sonrada diyorum ya ben bi depresyonun kapısından bakıp ceee diyip geri geliyorum diye :)))

Biz gurbetciler boyleyiz iste ya yollarda bisey olursa diye her tarafi temizleyip oyle cikariz yola
rabbim esirgesin gülüm ama anladım şimdi neden dip bucak temizlik yaptığını
allahın izniyle sağ salim gelip mutlu günler geçirip sağ selamet evine dönersin inşallah

amin benim bir yerim ağrımadan hatta iş yapmadan enerjim bitiyor bazen yorgun bezgin oluyorum sonrada diyorum ya ben bi depresyonun kapısından bakıp ceee diyip geri geliyorum diye :)))

Onemli olan kapidan bakip geri donmen sakin içeri girmeyesin ha çikmasi zor oluyor valla...

aysunum ben bu kızı baştan sevdim kv den haz etmiyor fazla belli arada canmız sıkılırsa atarız kv lere dejarz oluruz bu arkadaşta da malzeme çok belli hihihihih

Allah iyiligini versin kiz sen anlat biz dinleriz niye illa dertli arıyorsun :))

Biz gurbetciler boyleyiz iste ya yollarda bisey olursa diye her tarafi temizleyip oyle cikariz yola

Allah korusun.. temiz kadınlar evlerini temiz görmek ister dönüşte biz böyle diyelim.. bende temizliği ramazan oncesi bitirecegim inşallah ama ne zaman bizim kaloriferler hala yanıyor

Yeşil cayimida ictim tarcinli karanfilli ohh bu cay olmasa istahimi bastiramam hayatta

metra kuzucum unuttum alintilamayi yarın senide dolu dizgin bekliyorum canim iyi geceler

Yeşil cayimida ictim tarcinli karanfilli ohh bu cay olmasa istahimi bastiramam hayatta
afiyet şifa olsun miladım bende mutfakta ki sam süs raflarını boşalttım sildim birde açlık otu demledim içtim ufaktan uykum gelmeye başladı :)

afiyet şifa olsun miladım bende mutfakta ki sam süs raflarını boşalttım sildim birde açlık otu demledim içtim ufaktan uykum gelmeye başladı :)

Bu ne enerji ablam bi duramadın ne güzel uykun geldiyse kos yataga yarın erkenden kalkarsin bol kalori yakarsin

Yaaa esim farkedilir derecede toparlanmissin diyor göbeğin duzlesiyor gitgide diyor canlı canlı paylaşayım cokkk mutlu oluyorum o bunlari dedikçe yaa yasasin spor