ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Yaaa esim farkedilir derecede toparlanmissin diyor göbeğin duzlesiyor gitgide diyor canlı canlı paylaşayım cokkk mutlu oluyorum o bunlari dedikçe yaa yasasin spor
oo maşallah gözle görülür değişim var demek ki:)
zorlamadan spor yada hareket şart gülüm bize

gülüm derdimiz yok günahımız yok birde laflarını edip günahlarını üstümüze mi alalım canımızı sıktıkları zaman zaten yapmazsak olmaz da durduk yere sadece fesatlıkları kendilerini yesin deriz keyfimize bakarız daa
sen az daha zaman geçir bizim kızların hepsi çok iyi ama miladımın yeri bende azcık daha farklı beraber 1.5 senemiz geçti nerdeyse :)

Geçen ay diyete başlamıştım 70 ile 67 lere düşmüştüm yine 70 oldum ben
stresini atmanın yolunu bulmazsan olacağı o gidenler hoop geri geliyor malesef o yüzden önce psikolojimizi düzeltmek sonra yeme düzeni oluşturmak önceliğimiz olmalı derim hep

Çok doğru diyon Ablacım bende işin gırgırındayım zaten inşallah hedefime ulaşana ve hedefimden sonra da burda olmaya gayret edicem çünkü ben daha şimdiden hepinize ısındım iyiki tanıdım iyiki yazmışım buraya

stresini atmanın yolunu bulmazsan olacağı o gidenler hoop geri geliyor malesef o yüzden önce psikolojimizi düzeltmek sonra yeme düzeni oluşturmak önceliğimiz olmalı derim hep
Ben çok sıkıntı yaşadım abla stresli 1 değil tam 5 yıl geçirdim hamilelik doğum derken iş buraya dayandı geçen sene diyetle 60 oldum bu sene böyle işte sağlık olsun kilo gider inşallah

biz birbirimizi tanıyalı 1.5 sene olacak ara ara hala iyiki burada birbirimizi bulmuşuz tanımışız deriz zaman zaman yaz tatili memlekete gitme düğün v.s. için ayrı kaldığımızda bile evimize dönünce ilk neti açıp geldiğimiz yer oldu burası birbirimizin yüzünü bile görmeden sevdik birbirimizi aynı kardeş gibi derdimizi sevincimizi paylaştık zaman geçirdikçe anlayacaksın eksik bile yazdığımı

Ben çok sıkıntı yaşadım abla stresli 1 değil tam 5 yıl geçirdim hamilelik doğum derken iş buraya dayandı geçen sene diyetle 60 oldum bu sene böyle işte sağlık olsun kilo gider inşallah
kuzumm çekmeyen mi var çocuğun ailen için sabredeceksin gülüm k.v. için bol bol el kuddüs esselam bunu bol bol içinden söyle rabbim beni feraha rahata çıkar de
benim haziranda 17 sene olacak evleneli 2 sene önce troid bezlerimin hepsi alındı ameliyatla ondan öncede 4 sene hipertroidden çektim kalp sesimi duymadan uyumadığım bir gün yoktu nabzım iki katından fazlaya çıkıyordu ellerim ayaklarım zangır zangır titriyordu sıkıntı stres sen sürekli iyilik yap kötülük gör ne olsun sonunda bir yerinden çıkıyor gülüm geçen sene ocak ayı başında 111 kiloya çıktım troid bezim yok metabolizmam çalışmıyor her gün 4-5 ialç içiyorum üstüne fibromiyalji denen bir hastalık çıktı birde onun ilaçları ama ben ne yaptım kendim için zayıflıycam mutlu olucam dedim zaten rabbim beni neşeli yaratmış her şeye rağmen mutlu olacak bir yol bulurum hep bu sadece benim özetim diğerlerini de bir dürtsen neler neler çekip yaşamılar mutlaka herkesin sıkıntısı derdi var rabbim bizi sınıyor
dermansız dert vermesin rabbim bu halimize şükür diyip kendimizi sevmeyi değerli olduğumuzu saygıyı hak ettiğimizi ve en önemlisi çoook özel olduğumuzu hatırlamak gerekiyor
senin bu dünyada aynından 1 tane daha yok sen eşsizsin çok özelsin rabbim seni benzersiz yaratmış bunu unutma yeter ki
anacım benim yine çene parmaklara vurdu çok yazdım :)

Günaydın canlarım midemin gurultusundan uyuyamıyorum:) akşam ne güzel şeyler yazmissiniz muhabbet harika.. gece gecede eşimin muhabbet edesi geldi bizde çene çaldık gec uyuduk sabahta işe erken gitmesi gerekiyordu onu uyandırma çabalarından sonra olan bana oldu uykum kaçtı keske ben gideydim işe dedim senin yapacaklarini çoktan yapmıştım

Uyuyamıyorum madem yatakta debelenip durmanin anlami yok dimi limonlu suyumu ictim karnimin gurultusu durdu 45 dk yürüyüş yaptim şimdi banyoya kosup ardından kahvalti hazirligina baslayacagim

maşallah
Uyuyamıyorum madem yatakta debelenip durmanin anlami yok dimi limonlu suyumu ictim karnimin gurultusu durdu 45 dk yürüyüş yaptim şimdi banyoya kosup ardından kahvalti hazirligina baslayacagim
günaydın veee maşallah miladım erken kalkan erken yol alırmış eşin sayesinde erkenden yürüyüşünü bile yapmışsın :)

Ay Ablacım kusura bakma yorgunluktan gece uyuya kalmışım sen ne güzrl yazmışsın böyle aslında çenen değil kalbin parmaklarına vurmuş hastalığın için çok üzüldüm abla allah şifa versin Rabbim yardımcın yardımcımız olsun

üzülme gülüm yaa ben üzülmüyorum ki gayet mutluyum ve halime ne kadar şükretsem az ilaçları yutup ayda bir iğne oldum mu çok büyük sorun yaşamıyorum rabbime şükür
tek derdim şu kilolar bu gün diğer gurupta tartı günü 101 kilo çıktım malesef yine de moral bozmak yok önümdeki tartı günlerine bakıcaz :))
her gün yediklerimizi yazıyoruz yaptığımız spor yürüyüş varsa onu da yazıyoruz cuma günleride öğleye kadar kilo bildirimi yapıyoruz cuma 99.4 düm 98 i görücem diye seviniyordum çok fazlası çıktı 3 gün var toparlayabildiğim kadar toparlıycam allahın izniyle

Senin maşallah enerjin bütün kk ya yeter canım ablam benim ya valla sana nasıl kanım ısınıyor anlatamam kilon fazla çıkmış olsun sende bu azim olduktan sonra illa verirsin

Senin maşallah enerjin bütün kk ya yeter canım ablam benim ya valla sana nasıl kanım ısınıyor anlatamam kilon fazla çıkmış olsun sende bu azim olduktan sonra illa verirsin
sağol gülümmmm sen de şirinsin sıcak kanlısın ki bak ne güzel hemen uyum sağlayıp sevdik birbirimizi karşılıklı
kiloya gelince kaçarı yok ne kadar sürerse sürsün ben bu göbüşü totoşu eriticem başka yolu yok