ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Abla nerelisin nerde oturuyorsun kaç çocuğun var ilk senle tanışalım daha topikten kimseyle tanışmadım

Abla nerelisin nerde oturuyorsun kaç çocuğun var ilk senle tanışalım daha topikten kimseyle tanışmadım
tanışalım gülüm :)
aslen malatyalıyım eskişehirde oturuyorum bu ay sonu 15 yaşına girecek 1 oğlum var
sülk olup yapıştım annem geçen hafta bana geldi şimdi kahvaltı hazır beni bekliyor ben gidiyorum sonra yine gelirim

Tamam Ablacım bende aslen ıraklıyım istanbulda yaşıyorum evliyim 1 kızım var 2,5 yaşında sen işine bak konuşuruz yine isveç diyetinin zengin kahvaltısını haxırlim

Hosgeldin aramiza pembikokedi insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin canim

Kizlar nasilsiniz iki gundur katilamiyorum araniza bugun insallah aktif olmaya calisacagim ogleden sonra halam halamin kizi ve annem bana gelecekler birazdan ev islerine girisecem... kizlar tatli turu yaptim patates salatasi yapicam kurabiye de var tuzlu borek yada pogaca ne yapsam pratik fikir verin bana

Ben borek yapardim haxir yufkadan en pratigi...

benim de uykum geliyor bu defa geri yatmıycam inşallah :))

Ben geri yattım bu defa dayanamadım :) azcik belimi dinlendireyim dedim gözümü açtım saat 10 45:))
Cabucak atarsın sen o fazlaligi inşallah ogleden sonra bu konuyu bi konuşalım canim ben sebebini biliyorum galiba :))

kızzz miladımmm uyudun mu işe mi giriştin çalışkan şirinemm

İşlere kalkip nasıl kosturdum anlatamam ablam.ama iyi geldi iyiki uyuyakalmisim

Bende oyumu borekten yana kullanıyorum canim kahvaltı dışında pogaca pek tercih etmem ben oturmalarda börek daha hoş yeniyor ki sen yeme :))

Gunaydin arladaslar sabah vertigo nobetiyle uyandim surunerek ilac icip 2 haslammis yumurtadan kahvaltimi yaptim simdi yatiyom...

Gecmis olsun canimm bi dr gitmissindir dimi cok basit bi tedavisi var diye biliyorum

Tamam Ablacım bende aslen ıraklıyım istanbulda yaşıyorum evliyim 1 kızım var 2,5 yaşında sen işine bak konuşuruz yine isveç diyetinin zengin kahvaltısını haxırlim

İraklisin ama uzun turkcen harika uzun zamandır türkiyedesin galiba

Merhaba kizlar bugun daha iyiyim cok sukur kac gundur temizlik namina bisey yapamadim sabahtan beri evleri temizliyorum simdi cocuklari okuldan alicam ogleye burdayim insallah gorusuruz

Merhaba kizlar bugun daha iyiyim cok sukur kac gundur temizlik namina bisey yapamadim sabahtan beri evleri temizliyorum simdi cocuklari okuldan alicam ogleye burdayim insallah gorusuruz

Banada bir el at aysunum hayrina :)) benim isler öğleden sonraya kaldı artik anca yemekleri yaptım
Gittim gecen kasimda basladi dr tedavi verri..mevsim gecislerinde tekrarlicani soylemisti. Oylede oldu..

Himm gecmis olsun canim bugun evde misin? Yorucu bir gun olmaz senin için dinlenirsin insallah

Tamam kizlar yufga var xaten borek yapiyorum buzluk boregi en pratik olani @milad_tb asla yemem canim dun yedim artik cumaya kadar telafi etmem lazim kendime palican salatasi yapmayi dusunuyorum isteyen istedigini yesin

Helal sana iradeli hatun

Şimdiye kadar yediklerimi yazayım

Sabah uyandigimda 1 lt su limonlu elmali tarcinli karanfilli:))

Kahvalti 07.40
Ton balikli yumurta
Lor salatası
3 zeytin
2 dilime yakin t.b
Yeşil çay

Öğle 12.10
2 parca firinda tavuk
Yarim kase kiymali yogurt çorbası
Domates salatalik sogus