- 28 Mayıs 2014
- 1.747
- 1.844
- 333
- 33
sağol gülümmmm sen de şirinsin sıcak kanlısın ki bak ne güzel hemen uyum sağlayıp sevdik birbirimizi karşılıklı
kiloya gelince kaçarı yok ne kadar sürerse sürsün ben bu göbüşü totoşu eriticem başka yolu yok
sağol gülümmmm sen de şirinsin sıcak kanlısın ki bak ne güzel hemen uyum sağlayıp sevdik birbirimizi karşılıklı
kiloya gelince kaçarı yok ne kadar sürerse sürsün ben bu göbüşü totoşu eriticem başka yolu yok
tanışalım gülüm :)Abla nerelisin nerde oturuyorsun kaç çocuğun var ilk senle tanışalım daha topikten kimseyle tanışmadım
Tamam Ablacım bende aslen ıraklıyım istanbulda yaşıyorum evliyim 1 kızım var 2,5 yaşında sen işine bak konuşuruz yine isveç diyetinin zengin kahvaltısını haxırlimtanışalım gülüm :)
aslen malatyalıyım eskişehirde oturuyorum bu ay sonu 15 yaşına girecek 1 oğlum var
sülk olup yapıştım annem geçen hafta bana geldi şimdi kahvaltı hazır beni bekliyor ben gidiyorum sonra yine gelirim
SupersinUyuyamıyorum madem yatakta debelenip durmanin anlami yok dimi limonlu suyumu ictim karnimin gurultusu durdu 45 dk yürüyüş yaptimşimdi banyoya kosup ardından kahvalti hazirligina baslayacagim
Ben borek yapardim haxir yufkadan en pratigi...Hosgeldin aramizapembikokedi insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin canim
Kizlar nasilsiniz iki gundur katilamiyorum araniza bugun insallah aktif olmaya calisacagim ogleden sonra halam halamin kizi ve annem bana gelecekler birazdan ev islerine girisecem... kizlar tatli turu yaptim patates salatasi yapicam kurabiye de var tuzlu borek yada pogaca ne yapsam pratik fikir verin bana
benim de uykum geliyor bu defa geri yatmıycam inşallah :))
Cabucak atarsın sen o fazlaligi inşallah ogleden sonra bu konuyu bi konuşalım canim ben sebebini biliyorum galiba :))üzülme gülüm yaa ben üzülmüyorum ki gayet mutluyum ve halime ne kadar şükretsem az ilaçları yutup ayda bir iğne oldum mu çok büyük sorun yaşamıyorum rabbime şükür
tek derdim şu kilolar bu gün diğer gurupta tartı günü 101 kilo çıktım malesef yine de moral bozmak yok önümdeki tartı günlerine bakıcaz :))
her gün yediklerimizi yazıyoruz yaptığımız spor yürüyüş varsa onu da yazıyoruz cuma günleride öğleye kadar kilo bildirimi yapıyoruz cuma 99.4 düm 98 i görücem diye seviniyordum çok fazlası çıktı 3 gün var toparlayabildiğim kadar toparlıycam allahın izniyle
kızzz miladımmm uyudun mu işe mi giriştin çalışkan şirinemm
Hosgeldin aramizapembikokedi insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin canim
Kizlar nasilsiniz iki gundur katilamiyorum araniza bugun insallah aktif olmaya calisacagim ogleden sonra halam halamin kizi ve annem bana gelecekler birazdan ev islerine girisecem... kizlar tatli turu yaptim patates salatasi yapicam kurabiye de var tuzlu borek yada pogaca ne yapsam pratik fikir verin bana
Gunaydin arladaslar sabah vertigo nobetiyle uyandim surunerek ilac icip 2 haslammis yumurtadan kahvaltimi yaptim simdi yatiyom...
Tamam Ablacım bende aslen ıraklıyım istanbulda yaşıyorum evliyim 1 kızım var 2,5 yaşında sen işine bak konuşuruz yine isveç diyetinin zengin kahvaltısını haxırlim
Supersin
Gittim gecen kasimda basladi dr tedavi verri..mevsim gecislerinde tekrarlicani soylemisti. Oylede oldu..Gecmis olsun canimm bi dr gitmissindir dimi cok basit bi tedavisi var diye biliyorum
Merhaba kizlar bugun daha iyiyim cok sukur kac gundur temizlik namina bisey yapamadim sabahtan beri evleri temizliyorum simdi cocuklari okuldan alicam ogleye burdayim insallah gorusuruz
Gittim gecen kasimda basladi dr tedavi verri..mevsim gecislerinde tekrarlicani soylemisti. Oylede oldu..
@milad_tb tartildin mi canim
Tamam kizlar yufga var xaten borek yapiyorum buzluk boregi en pratik olani @milad_tb asla yemem canim dun yedim artik cumaya kadar telafi etmem lazim kendime palican salatasi yapmayi dusunuyorum isteyen istedigini yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?