ben de hep derim çalışan kadın bile olsa kadın ancak ölünce emekli olur iş ev yemek koca çocuk herşey kadına bakıyor
o yüzden analar evin direğidir :)
avatar resmide ki jennefer lopez mi
aminn inşallahİnşallah cennete gidersek orda rahat ederiz...
kız hatun ikiz bebe doğurdu sonra yine karın kası yaptı bizim ne eksiğimiz var bizde yaparız heheheheYess sorma hedef büyük ona benzeticem vücut ölçülerimi
kız hatun ikiz bebe doğurdu sonra yine karın kası yaptı bizim ne eksiğimiz var bizde yaparız hehehehe
hahahahah aynı biz işte :)))
sana da gülüm allah rahatlık versin çamaşırını serde tatlı tatlı rüyalar görerek uyuSende canim benim Allah rahatlik versin
inşallah gülüm hep beraber vericez bu fazlalıkları allahın izniyle
dayanamadım şekerli isteğine tambağım
arım muz 1 ceviz yarım kuru kayısı yedim
sonrada oturdum yaprak sardım biber doldurdum market alışverişini yerleştirdim bu saat oldu
uykum nasıl geliyor yoğurt mayalamıştım soğumadı ki dolaba atıp yatayım
midem kazınıyor şimdi sesler çıkarıyor canım da bi simit çekiyor labneye bana bana yiyesim varrrrYarim yiyerek dayanmissin iste. Sen bu isi cok guzel goturuyorsun artık... zaten yediklerin coktan gitmistir bile bu kadar hareketlilige
midem kazınıyor şimdi sesler çıkarıyor canım da bi simit çekiyor labneye bana bana yiyesim varrrr
sağol gülüm :)Saat erken zaten simiti olculu yedikten sonra sorun yok. Afiyet olsun simdiden ablacim
Merhaba bende kilo vermeye cabaliyorum kendi gunlugumde var fakat yalniz basina olmuyor musade edersen seninlede paylasmak isterim yaptiklarimi..Selamlar 30 yaşında 2 erkek çocuk annesiyim hayatimin son 11 yılı yarı yada tam obez olarak geçti.. zaten 11 yıllık evliyim 1.5 yılım başarısızlıklarla geçmiş olsa da onları unutup yoluma en bastan başlıyorum..
3 Mart 2016 103.6
8 Mart 2016 101.4
Hedefim 70 kg (şimdilik)
midem kazınıyor şimdi sesler çıkarıyor canım da bi simit çekiyor labneye bana bana yiyesim varrrr
sağol gülüm :)
saatler 1 saat ileri alınmış :)
Merhaba bende kilo vermeye cabaliyorum kendi gunlugumde var fakat yalniz basina olmuyor musade edersen seninlede paylasmak isterim yaptiklarimi..
30 yasindayim.boy 161.Kilo 71.4. Bir ay oldu baslayali baslangicta 73.8 idYe canim benim mideni dinle iste:)) yarim simitle ala ala doyarsin sen sınırlama bu kadar kendini
Aaa valla söylemesen sohbete gec kalacaktim yeminli telefonun saatine de bakmıyorum hic sagol ablammmm cansin sen
Tabi gel canim kac kilosun yas boy kac ? Biraz kendinden bahseder misin?
30 yas boy 161 kilo 71.4 bir aydir dikkat etmeye calisiyorum 73.8 le baslamistim..ayrica tiroid yetmezligim var ilac kullaniyorumYe canim benim mideni dinle iste:)) yarim simitle ala ala doyarsin sen sınırlama bu kadar kendini
Aaa valla söylemesen sohbete gec kalacaktim yeminli telefonun saatine de bakmıyorum hic sagol ablammmm cansin sen
Tabi gel canim kac kilosun yas boy kac ? Biraz kendinden bahseder misin?
30 yasindayim.boy 161.Kilo 71.4. Bir ay oldu baslayali baslangicta 73.8 id
30 yas boy 161 kilo 71.4 bir aydir dikkat etmeye calisiyorum 73.8 le baslamistim..ayrica tiroid yetmezligim var ilac kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?