ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

ben de hep derim çalışan kadın bile olsa kadın ancak ölünce emekli olur iş ev yemek koca çocuk herşey kadına bakıyor
o yüzden analar evin direğidir :)

İnşallah cennete gidersek orda rahat ederiz...

ben gideyim yoğurt ılınmış gibi yarın görüşürüz allaha emanet ol kuzum

Sende canim benim Allah rahatlik versin

Yarim yiyerek dayanmissin iste. Sen bu isi cok guzel goturuyorsun artık... zaten yediklerin coktan gitmistir bile bu kadar hareketlilige

Yarim yiyerek dayanmissin iste. Sen bu isi cok guzel goturuyorsun artık... zaten yediklerin coktan gitmistir bile bu kadar hareketlilige
midem kazınıyor şimdi sesler çıkarıyor canım da bi simit çekiyor labneye bana bana yiyesim varrrr

Merhaba bende kilo vermeye cabaliyorum kendi gunlugumde var fakat yalniz basina olmuyor musade edersen seninlede paylasmak isterim yaptiklarimi..

midem kazınıyor şimdi sesler çıkarıyor canım da bi simit çekiyor labneye bana bana yiyesim varrrr

Ye canim benim mideni dinle iste:)) yarim simitle ala ala doyarsin sen sınırlama bu kadar kendini

sağol gülüm :)
saatler 1 saat ileri alınmış :)

Aaa valla söylemesen sohbete gec kalacaktim yeminli telefonun saatine de bakmıyorum hic sagol ablammmm cansin sen

Merhaba bende kilo vermeye cabaliyorum kendi gunlugumde var fakat yalniz basina olmuyor musade edersen seninlede paylasmak isterim yaptiklarimi..

Tabi gel canim kac kilosun yas boy kac ? Biraz kendinden bahseder misin?

30 yasindayim.boy 161.Kilo 71.4. Bir ay oldu baslayali baslangicta 73.8 id
30 yas boy 161 kilo 71.4 bir aydir dikkat etmeye calisiyorum 73.8 le baslamistim..ayrica tiroid yetmezligim var ilac kullaniyorum

30 yasindayim.boy 161.Kilo 71.4. Bir ay oldu baslayali baslangicta 73.8 id

30 yas boy 161 kilo 71.4 bir aydir dikkat etmeye calisiyorum 73.8 le baslamistim..ayrica tiroid yetmezligim var ilac kullaniyorum

Bende 30 yasindayim :) kilolarda ayni olsaydi ne mutlu olurdum :)) olsun hedef ayni zayıf olmak boyumda 1.69 canim memnun oldum hedefimize birlikte ulasiriz inşallah..