Kilonuzu goruntuleyin yaziyor. Canim mavi bir baskül resmi var. 120 yziyor ustunde tartinin
gülüm sana kendi takdiğimi söyleyeyim bir daha canını sıkmalarına izin vermeYaşina gore iyiydi..
Çok hoşsun yaa ..taktigine saglik..gülüm sana kendi takdiğimi söyleyeyim bir daha canını sıkmalarına izin verme
1. ben bu kiloyu yapmak için 35 senemi verdim ne diye eriteyim
2. kocam çok seviyor h.z. ömerin dediği gibi kadın da döşeğinin yumuşak olanları makbuldur
3. osmanlı da kars sancakbeyi yada valisiydi şu 4 lüğü
"kara karı, kuru karı, keçi eti, yorgun at;
mazarratül, mazarratül, mazarratül mazarrat.
ak karı, tombul karı, kuzu eti, yörük atı;
faidattün, faidattün, faidattün faidat."
mazarratül zararlıdır anlamında :)
faidattün faydalıdır anlamında hihihihi
günaydın kızlar
miladım niyetli bu gün sahur yapmış allah kabul etsin
gülüm sana kendi takdiğimi söyleyeyim bir daha canını sıkmalarına izin verme
1. ben bu kiloyu yapmak için 35 senemi verdim ne diye eriteyim
2. kocam çok seviyor h.z. ömerin dediği gibi kadın da döşeğinin yumuşak olanları makbuldur
3. osmanlı da kars sancakbeyi yada valisiydi şu 4 lüğü
"kara karı, kuru karı, keçi eti, yorgun at;
mazarratül, mazarratül, mazarratül mazarrat.
ak karı, tombul karı, kuzu eti, yörük atı;
faidattün, faidattün, faidattün faidat."
mazarratül zararlıdır anlamında :)
faidattün faydalıdır anlamında hihihihi
Gunaydin kizlar sabah cocuklari okula birakip biraz mutfak icin alisveris yaptim yeni geldim kahve yaptim size bi bakim dedim
@milad_tb iyisindir insallah aksam ki mevzu hayirlisi ile gecmictir insallah bugun niyetlisin heralde Allah kabul etsin ben de yarindan itibaren uc gun tutmayi dusunuyorum
ben bu şiiri aklımda tutarsam inş. karşımdakilere söylerim :))
Sen artik çıtır olmak uzeresin tatlim ne diye soyleceksin o dizeler bize hitap ediyor :))
aaa yok oturdum ezberledim..... kızım bana neler dediler bilsen ooooo kaç kere böyleee gözlerimden yaşlar fışkırdı hiç birini unutamıyom hem daha var çıtır olmama.... heybeme attım bunu :)
5 kilocugun lafı mi olur bu kadarı veren onu hayli hayli verir tebrik ederim darısı bize insallah
gülüm yaa sen de milletin düşüncesiz kendi egosunu tatmin etmek için sana söylenen kırıcı laflarına maruz kalmışsınaaa yok oturdum ezberledim..... kızım bana neler dediler bilsen ooooo kaç kere böyleee gözlerimden yaşlar fışkırdı hiç birini unutamıyom hem daha var çıtır olmama.... heybeme attım bunu :)
gülüm yaa sen de milletin düşüncesiz kendi egosunu tatmin etmek için sana söylenen kırıcı laflarına maruz kalmışsın
insanın kalitesi olur mu demeyin işte kalitesiz insanlar her yerde kendini gösteriyor en iyisi direk muhattap olmamak
saint fransua dasis in bir sözü var genç kızlığımda yazıp duvarıma asmıştım şöyle diyor
aptallarla münakaşa etmeyiniz görenler aranızda ki farkı anlamaz
biz türklerin bir lafını da yazacam ben sana şimdi özelden :))Ahh durumumun ozetidir bu lafbende bunu yapmaya çalışıyorum diye kendimi yiyorum
biz türklerin bir lafını da yazacam ben sana şimdi özelden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?