ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Sahur
1 tavuk baget
Yoğurt çorbası
1 dilim tb

Iftar
1 tatli tabagi hünkar begendi
Yarim kase çorba
1 dilim tb

Su 2 litre olur
30 dk bisiklet surerim birazdan

Namaz kilayim gelirim

Cok guzel olmus canim hatta iftar az bile olmus biraz da salata yiyebilirdin suyun sporun super

Cok güzel canim aksam bi ara daha yapabilirsin

Super nerdeyse hic karbon yok

Kiyamam ya nasil durumdasin anlayabiliyorum ben olsam alamazdim heralde sen temizleyebildin mi?

Ay bide durup bakacak mi kulagi kucukmu yuvarlak mi diye benim tenim titriyor temizleyeemem bile kucuk ogluma hamileyken benim eve de girmişti butun gunu kayınvalidemin evinde geçirdim aksam esim zehir getirdi bi iki gun baktim ses yok ama cesaret edip bakamıyorum da en son koku geldi gorumcem gelip arayip bulmustu gardıropun arkasindan çıktı gorumcem bulunca ki tiksinmez kusmustu ben bulsam çocuğu düşürebilirdim

Cok guzel olmus canim hatta iftar az bile olmus biraz da salata yiyebilirdin suyun sporun super

Sagolasin bitanem.. ha bide burada yazmayi unuttum ara olarak birazdan
sütlü kahve
1 parca bitter
2 ceviz ici yerim e yatmadan da sahur icin atıştırırım cok bile

ölüsünden herkes tiksinir ki ıyyhhh:)))
benim eve de girmişti hemde ilk tayin yeri en üst katta ki evime o zamanlar 22 yaşındaydım öldüğünde üzüldüm ne yalan diyim canlıyken keşke evden atabilseydik demiştim her yeri deşip temizlemiştim küçücük çocukla

@milad_tb ekim2009 valla ablalar o fareyi elden kaçırdık nerde olduğunu bulamıyoruz ben nasıl uyuyacağım bu gece işin tuhaf tarafı ben deli gibi susadım su içemiyorum ya çok saçma nefrn bu kadar midem bulanıyo hoş ben bundan 1 kaç yıl önce sofrada 3-4 tane kaşık değiştiriyordum Allah'a şükür o huyumu terkettim gerçi daha bir sürü saçma huylarım var ama neyse

Yazik ya cok tiksinmissin benimde ufak tefek takintilarim var elimi surekli yikarim yemek yaparken yemek ocağa koyup pişmesini bekleyene kadar 20 defa elimi yikarim yemek yapan insanlarin eline bakarim bir seyi elledikrrinde tekrar yikiyorlar mi diye catal kasik masaya degerse yiyemem disarda başkasının tuvalet banyo kapısını elleyemem ama konfor bozan cinsten takintilar degil Allahtan

Yarın kandil bende oruçluyum artı bide biz Receb'in başında ortasında sonunda 3 gün oruç tutuyoruz

Bizdede tutanlar var basta sonda ortada ama 3 gun degil 1 er gun tutuyorlar bu konuyu ayrıntılı bilmiyorum açıkçası

Kocam resmen beni baştan çıkarıyor zayıflamama lafta destek veriyor ama eli kolu sevdiklerimle dolu:))

Aynen ya hem zayiflamamizi istiyorlar hemde sofrada yemek yemeyince soyleniyorlar anlamadim gitti malesef biz hem yiyip hem de zayif kalan tiplerden degiliz

Kusura bakmayin canlarim size haber veremedim kucuk oglum gece ateslendi sabah doktora gittik geldik uyuttum oglumu okula goturdum geldim esim is yerinde hastalanmis o geldi eve 1 saat sonra okuldan ogretmen aradi oglumun karni agriyomus acil okula gittim onu eve getirdim onuda uyutuyunca kendimde uyuyakalmisim...ben uyurken kv gelmis bize esim acmis kapiyi o kadar hastanin ustune bide onunla ugrastim bugun cok kotu gecti ne yedim ne ictim hic bilmiyorum kizlar bu hafta berbat gecti yarin cumadan once son sans toparlanmak icin elimden geleni yapicam

eyvahh eyvahh işin zor ped şişe su alsaydın keşke ona huylanmazdın

gülüm çok geçmiş olsun hastalara koştur bir oyana bir bu yana baya streste olmuşsun cumaya sabit kalsan bile büyük başarı olur çok takma oğluşun eşin iyileşsin bi sonra zaten telaffi edersin