ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

niye adam ayırıyon bana da yaz :))) the kıskanç :))
kız küfürlü yazdım daaa burdan nasıl yazayım:))) yaşı küçüklerde okur kötü örnek olurum küfürden hiç haz etmem ama bazen illaki cuk oturan küfürlü atasözlerimiz de boşuna değilmiş derim yanii

ekim2009 canim senin yerine ben yativersem bi saat bugun gozum kapaniyor şu an
benim gözüm hep uykuda dünden beri ne oluyorsa bana anlamadım gitti bu sabahta 10 gibi ben azcık yatayım dedim tel çaldı sonra sitenin çimlerini biçmeye başladılar ee dedim ekim kaldır totoşunu bu gün uyku yok sana :))
fırsatın varsa hiç durma yat uyu

Ay noldu bana bende iki gundur uyur gezer oldum elimden gelse ayakta uyicam ogleden sonra cocuklarin okulu yok bugun cok iyi oldu bende her an uykuya geçiş yapabilirim

Ay noldu bana bende iki gundur uyur gezer oldum elimden gelse ayakta uyicam ogleden sonra cocuklarin okulu yok bugun cok iyi oldu bende her an uykuya geçiş yapabilirim

Bende bugun 11 e kadar yattim bahar yorgunluğu oluyor aysunum birkac gune canlaniriz bütün hucrelerim suuuu diye haykırıyor gunde 3 lt su icersen böyle olur:))

Kızlarrr herkes nerde ben temizliği zar zor yaptim yemegim ocakta kaynamakta kendimi koltuğa attım dinleniyorum

Merhaba arkadaslar..menumu bildiriyorum..lutfen bana kizin olurmu ...bu gidisle cuma gunu eksiyi gormek yine hayal oldu..sabah haslanmis yumurta ce 1 simit..ogle 1 dondurma..ara 2 kucuk elma...aksam 1 hamburger evde yaptim...40 dk yuruyus...

Merhaba arkadaslar..menumu bildiriyorum..lutfen bana kizin olurmu ...bu gidisle cuma gunu eksiyi gormek yine hayal oldu..sabah haslanmis yumurta ce 1 simit..ogle 1 dondurma..ara 2 kucuk elma...aksam 1 hamburger evde yaptim...40 dk yuruyus...
sabah simit önemli değil de akşam ki hamburgerin ekmeği hazır şekerli olanlardansa iyi değil katkı maddesi çok fazlaymış o ekmeklerde

Izninle hulya diyebilir miyim canim? Menun diyet Menüsü degil sende farkindasin cuma önemsiz degil tabi ama senin sağlık problemin daha önemli artik duzenli olarak kilo vermen gerek
Hic tartildin mi peki kilo durumun ne?

Kizlar uyuya kalmisim ki ben gunduz cok zor uyuyan biriyim iyi mi ettim kotu mu bilmiyorum su an kafam patlamaya hazir bomba gibi en iyisi gidip aksam yemegimi yiyim fazla gec olmadan

Izninle hulya diyebilir miyim canim? Menun diyet Menüsü degil sende farkindasin cuma önemsiz degil tabi ama senin sağlık problemin daha önemli artik duzenli olarak kilo vermen gerek
Hic tartildin mi peki kilo durumun ne?
Kilom artilarda sabah 1 kilo fazlaydi ama gece uyumamistim...farlinsayim ve kendimi toparlamam gerekiyor..ayrica ramazanda yaklasti napicam edicem kendime bi ceki duzen vercem canim..istedigin gibi hitap edebilirsin canim
.

sabah 9:40
1 dilim t.b. ekmeği üstüne kaşar (mikrodalgada erittim )
1 haşlama yumurta
domates salatalık
yarım kk. peynir

14:30
1 avuç leblebi
3-4 kuru kayısı

17:30
4 kepçe mantı çorbası (2 kepçesi suyu 'yaklaşık kepçesi mantısı )
2 çatal haşlanmış karnıbahar üstüne sarımsaklı yoğurt

Cok guzel olmus menun canim erkende yemişsin super

Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su
İki tane ceviz

Ara kahve

Saat 11
İki taneden kiymali yumurta
İki kk peynir
Uc tane zeytin
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek

Ara yok

Aksam 17
Bir tabak guvec
Yarim kase yogurt

Aksam 45 dakika bisiklet surerim insallah

Slm kızlar bu saate kadar 1 bardak su içtim onuda zorla bazamı açtım içinde küçük bi fare gördüm midem çok kötü yemek görmeye bile tahammül edemiyorum geöen bazayı havalandırdım hiç bişey yoktu nerden gelir fare nasıl kusura bakmayın sizinde midenizi bulandırdım

oh ohh çok güzel sağlıklı menün bir de spor olacak daha ne olsun

ayy gülümmm kaçıncı kattasın üst katsa banyo camından girmiştir kesin çatıdan gelmiştir zehir al kanepe altları kuytulara koy yoksa yakalayamazsın çok hızlılar
aslında bir daha gördüğünde sakin dur dikkatli bak kulakları yuvarlak küçücükse hiçte korkulup mide bulandıran bişey değil aslında ama bende heryere giriyor dolanıyor diye tiksiniyorum kafeste olsa tiksinmem

Sahur
1 tavuk baget
Yoğurt çorbası
1 dilim tb

Iftar
1 tatli tabagi hünkar begendi
Yarim kase çorba
1 dilim tb

Su 2 litre olur
30 dk bisiklet surerim birazdan

Namaz kilayim gelirim