ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Kizlar ya moral olarak cok bozugum o kadar kötüyüm ki suanda.. aksama olabilecek bir durum var Rabbim engel olsun inşallah karısık bir mesele ne olur dua edin bana.. menuyu sonra veririm idare edin beni
hayır olsun miladım rabbim hayırlı ferahlama yolları açsın gülüm

Menumu yazayım yapacak birsey yok

Sabah
Ton balıklı yumurta
Lor salatası
3 zeytin
2 dilime yakin t.b
Yeşil çay

Öğle
2 parca firinda tavuk
Yarim kase yoğurt çorbası

Ara
1 sade kahve
1 kare bitter
2 ceviz ici

Ara
2 tatli kasigi sut mısır

Aksam
Lahana çorbası

Ara
Lahana çorbası icicem bitsin diye

Iyi aksamlar kizlar misafirlerim 1 saat once gittiler tekrardan evi supurdum her yer ip kirintisi olmustu oglumun okulu icin 18 tane minder diktik.. ogretmen gorev vermisti yarin okula gidicem cocuklarla birlikte iclerini doldurcaz
Menum
Sabah 10:00
Limonlu ilik su

Kahvalti11:00
2yumurta
2yk lor peynir
7 siyah zaytin 2 tb ekmek

Oglen 16:00
1 servis k patates salatasi
1 kase patlican salatasi
1 kucuk cevizli kurabiye

Aksam 19:30
1 kase tarhana corbasi
1 tabak makarna ustune yogurt ve kiymali sos

Oglen yediklerimden dolayi aksam da cok aciktim biraz once yedim yemegi ileriki saatlerde yersem yazarim
Spor bugunde yok malesef

Hayirdir ne oldu xanim yaa eski yazismalara bi goz atayim..

Aciktiginda hemen yeme canim bi bitki cayi iç bol su tuket hala acsan ki daha az ac olacaksındır o zaman ye

Bugünün menüsü çok güzel canım

A aysun163 seninde menün guzel canim

pembikokedi isvec diyetinde bildigim kadariyla aksam et yeniyordu ama emin değilim yarın eksi görmen dilegiyle canim

ekim2009 ablacım senin menün cıslı olmuş tarti gününe kadar daha sağlıklı menuler olursa telafi etmiş olursun inşallah

metra aksamin ağır olmuş canım 1 tabak soslu makarna erken olsa daha iyi olurdu

Menum guzel olmus canim

Canim bugun menun karbon agirlikli olmus tatli da var ama suyun ve sporun cok iyi

Aksam ki makarna olmasaydi iyiydi canim cok acikirsan bi tane meyve ye yaninda bir bardak sut ic

İsvrç diyetinde akşam biftek diyo bazı günler ama diğer topiklerde yeşil mercimek protein açısından etle eşdeğermiş et yerine mercimek tüketiyorlar bende de et kabız yapıyo o yüzden tercih ettim