hayır olsun miladım rabbim hayırlı ferahlama yolları açsın gülümKizlar ya moral olarak cok bozugum o kadar kötüyüm ki suanda.. aksama olabilecek bir durum var Rabbim engel olsun inşallah karısık bir mesele ne olur dua edin bana.. menuyu sonra veririm idare edin beni
tambağım maşallah yarına 83 lü sayılar seni bekler :)Attim canim bugun 84.2 idim. Yarina hedef 83 ler
Canim benim Allah feraha kavustursun insallah hayirlisi herneyse hakkinizda onu versin anlatmak istersen dinlemeye haziriz canim
@milad_tb Bizi habersiz birakma canim
hayır olsun miladım rabbim hayırlı ferahlama yolları açsın gülüm
@milad_tb canim allah yardim etsin insirah suresini bol bol oku canim icini ferahlatir...
Hayirdir ne oldu xanim yaa eski yazismalara bi goz atayim..Menumu yazayım yapacak birsey yok
Sabah
Ton balıklı yumurta
Lor salatası
3 zeytin
2 dilime yakin t.b
Yeşil çay
Öğle
2 parca firinda tavuk
Yarim kase yoğurt çorbası
Ara
1 sade kahve
1 kare bitter
2 ceviz ici
Ara
2 tatli kasigi sut mısır
Aksam
Lahana çorbası
Ara
Lahana çorbası icicem bitsin diye
Iyi aksamlar kizlar misafirlerim 1 saat once gittiler tekrardan evi supurdum her yer ip kirintisi olmustu oglumun okulu icin 18 tane minder diktik.. ogretmen gorev vermisti yarin okula gidicem cocuklarla birlikte iclerini doldurcaz
Menum
Sabah 10:00
Limonlu ilik su
Kahvalti11:00
2yumurta
2yk lor peynir
7 siyah zaytin 2 tb ekmek
Oglen 16:00
1 servis k patates salatasi
1 kase patlican salatasi
1 kucuk cevizli kurabiye
Aksam 19:30
1 kase tarhana corbasi
1 tabak makarna ustune yogurt ve kiymali sos
Oglen yediklerimden dolayi aksam da cok aciktim biraz once yedim yemegi ileriki saatlerde yersem yazarim
Spor bugunde yok malesef
Hayirdir ne oldu xanim yaa eski yazismalara bi goz atayim..
Canim insaallah hayirlisiyla sonuclanir sikma canini ...Allah buyuktur...Karmaşık ailevi bi sorun canim biraz ciddi ama Rabbimin izniyle atlatacagima inanıyorum 1 saat onceki çaresizligim yerini tevekküle bıraktı
Canim insaallah hayirlisiyla sonuclanir sikma canini ...Allah buyuktur...
Selam aekadaslar menumu yazmaya yeni vaktim oldu...sabah iki haslanmis yumurtadan salata..ara 2 kucuk elma..oglen 3 kasik pilav,5 kasik kuru fasulye..ara tarcinli sut...aksam 1 biber dolmasi,1 kase manti corbasi,yogurt...aksamda tarcinli sut icicem insaallah...
Bugun fizik tedaviye gittim bi teyzenin soylediklerini paylasayim..kilomu fazla buldu bu ne bu kilo dedi kadin sinir etti beni yawwBana menü getirin az bunlar kesmedi :) kafam dagiliyor bu sayede
Selam aekadaslar menumu yazmaya yeni vaktim oldu...sabah iki haslanmis yumurtadan salata..ara 2 kucuk elma..oglen 3 kasik pilav,5 kasik kuru fasulye..ara tarcinli sut...aksam 1 biber dolmasi,1 kase manti corbasi,yogurt...aksamda tarcinli sut icicem insaallah...
sabah 10 a doğru
yağsız domates sossun içine bir tüm yumurta (çılbır gibi oldu)
1.5 kk ye yakın peynir
1 dilim ekmek
13:30
bir avuç kabuksuz haşlanmış nohut
16:30
1 dilim sütlü tatlı
18:10
2 tulumba tatlısı (eşim getirmiş çıtır çıtır taze ye ye diyince )
1 tabak nohutlu etli çorba düğün çorbası gibi
biraz haşlanmış karnıbahar üstüne sarımsaklı yoğurt
1 dilim ekmek
2 saat yürüyüş
şimdiye kadar 2.5 litre su
Iyi aksamlar kizlar misafirlerim 1 saat once gittiler tekrardan evi supurdum her yer ip kirintisi olmustu oglumun okulu icin 18 tane minder diktik.. ogretmen gorev vermisti yarin okula gidicem cocuklarla birlikte iclerini doldurcaz
Menum
Sabah 10:00
Limonlu ilik su
Kahvalti11:00
2yumurta
2yk lor peynir
7 siyah zaytin 2 tb ekmek
Oglen 16:00
1 servis k patates salatasi
1 kase patlican salatasi
1 kucuk cevizli kurabiye
Aksam 19:30
1 kase tarhana corbasi
1 tabak makarna ustune yogurt ve kiymali sos
Oglen yediklerimden dolayi aksam da cok aciktim biraz once yedim yemegi ileriki saatlerde yersem yazarim
Spor bugunde yok malesef
Bana menü getirin az bunlar kesmedi :) kafam dagiliyor bu sayede
Bugun fizik tedaviye gittim bi teyzenin soylediklerini paylasayim..kilomu fazla buldu bu ne bu kilo dedi kadin sinir etti beni yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?