ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Bende 45 dakika bisiklet surdum dusumu aldim uzandim spor yapmak guzel ama bi o kadar da yorucu ama ben spor yapmadigim gunler hic kilo veremiyorum ya

Ben spor yaptim mi az kilo veriyorum malesef ama sikilasmak icin mecburen yapıyorum

Cok gecmis olsun kuzum bugun toparlamak icin ugrasma ayrica kararında beslen yeter anca hastalarınla ilgilenirsin onlar iyilessin sonra telafi etmeye bakarız..

Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun..Hayırlı Sabahlar herkese

sahur yap miladım çorba varsa 2 dilim ekmekle çorba ye bari suyunu da bol iç kadayıf yakmasın

1 dilim kadar lavasla az peynir yedim.. bu akşam kandil icin programda var gidebilirim inşallah cok dikkatli olmam lazım

Cok saol canim hepsi bir araya gepdi stres oldum gercekten artik bi sekilde telafi ederiz

gülüm çok geçmiş olsun hastalara koştur bir oyana bir bu yana baya streste olmuşsun cumaya sabit kalsan bile büyük başarı olur çok takma oğluşun eşin iyileşsin bi sonra zaten telaffi edersin
Tesekkur ederim ekimcim insallah cabuk toparlanirlar bende cumaya sabit kalsam yeter diyorum bakalim nolcak

Canim cok gecmis olsun hepsi ust uste gelmis

geldim miladım komşuma baş sağlığına gittik yeni geldim
ev olduğu gibi duruyor annemle eşimde niyetli akşama ne yapsam diye bakınmaya başlıycam az sonra :))
hepimizin kandili mübarek olsun

geldim miladım komşuma baş sağlığına gittik yeni geldim
ev olduğu gibi duruyor annemle eşimde niyetli akşama ne yapsam diye bakınmaya başlıycam az sonra :))
hepimizin kandili mübarek olsun

Bak banada söyle bende aksama ne yapacam belli degil karar vermedim :)) Bizdede ben ve buyuk oglum orucluyuz bugun

Bak banada söyle bende aksama ne yapacam belli degil karar vermedim :)) Bizdede ben ve buyuk oglum orucluyuz bugun
maşallah kuzuma o da oruç tutmuş
çorbaya karar verdim mercimek çorbası
eti buzu tam çözülmeden ince ince kesip kekik zeytin yağı az baharatla bekletip tavada pişiricem et döner gibi olacak yada içine sebze ekleyebilirim biber sarımsak tam karar veremedim
semiz otu salatası yapayım diyorum bir de demir döküm ızgara tava da kabak pişireyim diyorum ilk defa deniycem tavayı nasıl olur bilmiyorum
2 tabaklıkta mantı var oğlan zaten onu haklar
sen karar verirsen sen de bana söyle fikir alışverişi iyidir :))

Semiz otu salatasi benim de aklimdaydi o cepte tamam.. ben akşama kandil programına gidebilirim o yuzden risk almayayim mercimek yerine şehriye çorbası yaparım :)) canim cok fena karniyarik yada kurdan kebabı istiyor ama yağlı yagli yiyemicem yarın tarti gunu ve ben 200 gr artıdayım yarina onun gitmesi lazim.. ali nazik yaparim belki hafif olur nasil sence ? ogluma ayriyeten az sulu bi etli yemek yaparim et delisi zaten

Kizlar oruclularin allah orucunu kabul etsin bugun oglumun okulundaydim diktigimiz minderlerin iclerini doldurduk cocuklarla
Eve geldim yemek yaptim birazdan yemegimizi yeriz... aksam menu paylasirim

Ay benimde canim ali nazik istedi miladcim yarinda ben yapiyim diyorum

Evde benden baska oruc tutan biri var diye menu tepetakak oldu.. aksama kızarmış tavuk, döner, patatesli etli yemek, makarna ve semizotu salatası var.. bakalim bunlardan nasil ve ne kadar yiyeceğim yazarim metra canim afiyet olsun simdiden bende cok severim yaptim dolaba attim o benim sahur menum olacak bu kadar yemek varken onu da sofraya koymayayim

çok güzel olur hem sağlıklı hem hafif daha ne olsun
benimkiler semizotunu yoğurtlu istedi içinede salatalık doğra dediler :)