tavuk salata döner onları ye makarna yeme hatta patatesli yemekten canın çekerse ondan da yeEvde benden baska oruc tutan biri var diye menu tepetakak oldu.. aksama kızarmış tavuk, döner, patatesli etli yemek, makarna ve semizotu salatası var.. bakalim bunlardan nasil ve ne kadar yiyeceğim yazarimmetra canim afiyet olsun simdiden bende cok severim yaptim dolaba attim o benim sahur menum olacak bu kadar yemek varken onu da sofraya koymayayim
Herkese kocaman gunaydinlar..kilo bildirimim gecen hafta 72.1 bu hafta 71.4 giden 700 grhaftaya hedefim 1 kilo vermek olucak..
Uzulme canim mensin yaklasmistir..yada yaptigin sporlar kasa donusmus olabilir...cunku yediklerinde bir yanlislik yok..haftaya daha guzel olur insaaallah..Geçen hafta 100.6
Guncel 101.8
Fark + 1.2
Uzulme canim mensin yaklasmistir..yada yaptigin sporlar kasa donusmus olabilir...cunku yediklerinde bir yanlislik yok..haftaya daha guzel olur insaaallah..
Kizlar ben gecen hafta 101,5 musum yanlis yazmisim 101,6 saniyodum da
@milad_tb canim sen sahur yaptinda tartildin heralde bence aksam ustu tekrar tartil daha az cikar eminim
Sporla incelirsin en guzeli..aslinda vucudun kitlik hissetmemesi icin belli bir kalori almak gerekiyor gunluk..Sagol canim. Benim de adet duzensizligim var her ay 4 5 gün kadr gecikiyor simdi kacinda olurum bilmiyorum açıkçası.. yediklerim kiloma ve eski yediklerime gore iyi evet ama benim vucudum surekli diyet yapip bozmaktan dengesini sasmis durumda sistem çöktü resmen cuma yarışlarında ki arkadaşlarım yediklerimi cok buluyor sadece ekmegi kiloma göre az yiyormusum onu arttiracagim bakalim haftaya neler olacak? Spor konusunda ben spor yapinca iyi veremem zaten yinede birakmayacagim inşallah..
geçen hafta 99.4
bu hafta 100.7
o kadar yürüyüşte yapıyorum araları da arttırdım ben neden şişiyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?