ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

tavuk salata döner onları ye makarna yeme hatta patatesli yemekten canın çekerse ondan da ye

Merhaba arkadaslar kandiliniz mubarek olsun...gunun menusu sabah 1 haslasmis yumurta 1 kk peynir,1 dilim kpk ekmegu,2 domates...ogle yok..ara tarcinli sut...aksam 1 tabak yogurtlu makarna saat 16 gibi yedim aksamda tarcinli sutumu icicem insaallah...

Iyi aksamlar arkafaslar
Sabah 10:00
1 bardak limonlu ilik su

Kahvalti 11:30
1 tb yagsiz tost
2 zeytin
2 yk lor peynir
3 ceri domates
2 koy biberi

Ara 16:30
1 bardak sut
6 cilek

Aksam 19:30
1 tabak bulgurlu kabak yemegi
3 yk yogurt
Salata ve avuc ici kadar bazlama

Aksam 21:00 (yemeyi dusunuyorum)
1 fincan yesil cay
1 fincan sari leblebi

Cocuklar uyuyunca yuruyus yapmayi dusunuyorum yaparsam yazarim..suyu pek fazla icemedim

kızlar menümü vereyim çıkıcam benimkiler oruçluydu anneminde başı ağrıyor çay içsin de geçsin :)
sabah yemedim
öğle
1 haşlama yumurta
1 lokma peynir

ikindi 5 e doğru
1 kepçe mantı
2 kepçe mercimek çorbası

akşam:19 :40
1 kase çorba
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
1 kase yoğurtlu kabak (kabaklar ızgara kızartma değil)
2 çatal et döner (ben yaptım)
yarım dilim kadar ekmek

Selam kizlar sohbet programından gec geldim menu bu saate kaldı

Dun aksam sahur el kadar lavas
İcine biraz erzincan tulumu baktim tartida eksik çıkıyorum ustune biraz tuzlu yiyeyim dedim

Iftar
Yarim tabak döner *benimki hazir
3 kasik makarna
1 parca tavuk Göğsü
Semiz otu salatası

Ara
Birkac dilim meyve kandil programından
1 kandil simidi

Sahurumu yapıyorum

3 dilim t.b
1 has yumurta
4 zeytin
2 kaşık lor peynir
Domates salatalik
Yeşil cay

Gunaydin kizlar kusura bakmayin dun butun gun annemlerdeydim aksam cok gec geldik eve ordada internet yoktu giremedim eve gelince de uyuya kalmisim annem sagolsun ne kadar guzel yemek varsa yapti bende orucluydum dayanamadim bi guzel yedim tabi sonuc facia

Gecen hafta 83.5
Bu hafta 84
Fark + 0.5

Cocuklari okula birakip geldim cok uykum var ben bir saat kadar uyicam gorusuruz

Uzulme canim mensin yaklasmistir..yada yaptigin sporlar kasa donusmus olabilir...cunku yediklerinde bir yanlislik yok..haftaya daha guzel olur insaaallah..

Sagol canim. Benim de adet duzensizligim var her ay 4 5 gün kadr gecikiyor simdi kacinda olurum bilmiyorum açıkçası.. yediklerim kiloma ve eski yediklerime gore iyi evet ama benim vucudum surekli diyet yapip bozmaktan dengesini sasmis durumda sistem çöktü resmen cuma yarışlarında ki arkadaşlarım yediklerimi cok buluyor sadece ekmegi kiloma göre az yiyormusum onu arttiracagim bakalim haftaya neler olacak? Spor konusunda ben spor yapinca iyi veremem zaten yinede birakmayacagim inşallah..

Kizlar ben gecen hafta 101,5 musum yanlis yazmisim 101,6 saniyodum da

@milad_tb canim sen sahur yaptinda tartildin heralde bence aksam ustu tekrar tartil daha az cikar eminim

Sorun degil canim gecen haftaki kilon yazılı zaten ilk sayfada.. cuma gunu 12 ye kadar tartilmam lazim o yüzden aksama birakmadım. Evet sahurun da etkisi var ama dünde 200 gr artiydim zaten kandil simidi de ustune eklendi

Sporla incelirsin en guzeli..aslinda vucudun kitlik hissetmemesi icin belli bir kalori almak gerekiyor gunluk..

geçen hafta 99.4
bu hafta 100.7
o kadar yürüyüşte yapıyorum araları da arttırdım ben neden şişiyorum bilmiyorum

Bende seni ve ebrareceyi etiketleyecektim canim hosgeldin bu hafta aralari artirmadin hatırladığım kadariyla onceki hafta daha iyiydi aralar kendi mesajlarindan onceki yani kilo verdigin haftanin menülerine bak kıyasla ablacigim fark vardir illa

pembikokedi canim cuma gunleri 12 ye kadar tarti sonucunu bildirirsen sevinirim bi yarim saat bekleyecegim canim olmazsa listeye eklenmen haftaya sarkacak..