ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

A aysun163 aksama tavuklu kabak sandal
Domates çorbası salata pilav düşünüyorum bugun de küçük oglum niyetli domates çorbası onun için. Tabi daha bozmadiysa :))
Sen ne yapacaksın canim niyetli misin?

A aysun163 aksama tavuklu kabak sandal
Domates çorbası salata pilav düşünüyorum bugun de küçük oglum niyetli domates çorbası onun için. Tabi daha bozmadiysa :))
Sen ne yapacaksın canim niyetli misin?

Evet canim niyetliyim bende ezogelin corbasi tavuklu pilav ve patlican oturtma yapicam birde ayran olursa daha ne olsun

bence bu sayılmaz yarın tartıl eksi kesin çıkarsın akşam çok yediysen daha onu sindirmemişsindir bile ondan fazla çıkmışsındır

ben sabah yumurtayı gündüz sütü bıraktım bir kaç gündür
dün gece saat 4 e kadar ayaktaydım karın ağrısıyla dolandım benim fibromiyalji atak yaptı yine bu defa mide ve etrafı yerine karın ve alt bölgesi şiş gergin ve ağrılıydı sıcak su torbasıyla oturdum valla sabaha kadar:)
ben en iyisi yine eski sistem acıkınca ye şekline döneyim miladım bu hafta

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 101,6
Bu hafta 101
Fark 600 gr.
Daha iyi olabilirdi bu hafta insallah kacamaksiz ilerlerim ve 2 basamakliya inerim
bence de inersin 99 u görürsün haftaya
bu hafta bile gayet güzel verdin maşallah gülüm

Deneyerek bulacagiz artik canim cok gecmis olsun Allah şifa versin

miladım sabah 7 de portakal yedim meto çalışsın sonra öğlen kahvaltı yaptım şimdide elma kemiricem hafiften midemden sesler geliyor gibi aç değilim ama

Ise yarar insallah ablacim benim de bugun oruç bitiyor recebin 13 ne kadar diğer gurupta kaptan yardimcimizin benim kilolarda iken uyguladığı diyetisyen listesi var ona göre beslenmeyi deneyecegim bende.. buna göre ekmek sayim artıyor yemeklerde de biraz artis olacak bakalim

inşallah işe yarar gülüm şu takıldığımız rakamlardan 1-2 tık aşağı insek zaten gerisi gelecek

Gecmis olsun canim bugun nasilsin karin agrisi cok zordur... herkes kendi vucuduna gore beslenince daha faydali olur herkes kendi kendinin doktoru olmali

Iyi aksamlar
Sabah 10:30
1 bardak limonlu ilik su

Kahvalti 11:30
1,5 yumurtali mantarli omlet
2 yk lor peynir
2 ceri domates - salatalik
3 zeytin
2 dilim tb ekmek

Ara 14:00
2 avuc kuruyemis
1 fincan yesil cay

Ara 16:30
1 paket form buskuvi
3 yk yogurt

Aksam 19:30
1 tabak kiymali soslu ali nazik
1 kase salata
1 dilim tb ekmek

Kizlar sporu aksam yapicam allahin izniyle suyu cok icemedim bu aralar ekmek yemek istiyo canim bu kadar engelledim kendimi ancak yoksa daha da yerdim

sabah 7:00
1 portakal

öğle 12:00
1 sucukla yumurta
1 kk peynir
domates saltalık
yarım dilim ekmek

ara 16:00
1 fincan sütlü kahve
yarım elma
1 portakal

akşam 19:10