- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Kilom 83.8 canim benim de. Arada yazarim size cok sevindim.kizlar uzulmeyin pes etmeyin.hepiniz citir olacaksiniz
miladım ne olacak bizim bu artılarımızGeçen hafta 100.6
Guncel 101.8
Fark + 1.2
tebrikler gülüm çok güzel gitmişHerkese kocaman gunaydinlar..kilo bildirimim gecen hafta 72.1 bu hafta 71.4 giden 700 grhaftaya hedefim 1 kilo vermek olucak..
bence bu sayılmaz yarın tartıl eksi kesin çıkarsın akşam çok yediysen daha onu sindirmemişsindir bile ondan fazla çıkmışsındırGunaydin kizlar kusura bakmayin dun butun gun annemlerdeydim aksam cok gec geldik eve ordada internet yoktu giremedim eve gelince de uyuya kalmisim annem sagolsun ne kadar guzel yemek varsa yapti bende orucluydum dayanamadim bi guzel yedim tabi sonuc facia
Gecen hafta 83.5
Bu hafta 84
Fark + 0.5
Cocuklari okula birakip geldim cok uykum var ben bir saat kadar uyicam gorusuruz
ben sabah yumurtayı gündüz sütü bıraktım bir kaç gündürBende seni ve ebrareceyi etiketleyecektim canim hosgeldin bu hafta aralari artirmadin hatırladığım kadariyla onceki hafta daha iyiydi aralar kendi mesajlarindan onceki yani kilo verdigin haftanin menülerine bak kıyasla ablacigim fark vardir illa
bence de inersin 99 u görürsün haftayaGunaydin kizlar
Gecen hafta 101,6
Bu hafta 101
Fark 600 gr.
Daha iyi olabilirdi bu hafta insallah kacamaksiz ilerlerim ve 2 basamakliya inerim
ohh ohh maşallah bak ne güzel gidiyor fazlalıklarKilom 83.8 canim benim de. Arada yazarim size cok sevindim.kizlar uzulmeyin pes etmeyin.hepiniz citir olacaksiniz
ohh ohh maşallah bak ne güzel gidiyor fazlalıklar
aynen pes etmek yok ayağımız takıldı diye çıktığımız yoldan dönmek yokkk
miladım sabah 7 de portakal yedim meto çalışsın sonra öğlen kahvaltı yaptım şimdide elma kemiricem hafiften midemden sesler geliyor gibi aç değilim ama
ben sabah yumurtayı gündüz sütü bıraktım bir kaç gündür
dün gece saat 4 e kadar ayaktaydım karın ağrısıyla dolandım benim fibromiyalji atak yaptı yine bu defa mide ve etrafı yerine karın ve alt bölgesi şiş gergin ve ağrılıydı sıcak su torbasıyla oturdum valla sabaha kadar:)
ben en iyisi yine eski sistem acıkınca ye şekline döneyim miladım bu hafta
miladım sabah 7 de portakal yedim meto çalışsın sonra öğlen kahvaltı yaptım şimdide elma kemiricem hafiften midemden sesler geliyor gibi aç değilim ama
inşallah işe yarar gülüm şu takıldığımız rakamlardan 1-2 tık aşağı insek zaten gerisi gelecekIse yarar insallah ablacim benim de bugun oruç bitiyor recebin 13 ne kadar diğer gurupta kaptan yardimcimizin benim kilolarda iken uyguladığı diyetisyen listesi var ona göre beslenmeyi deneyecegim bende.. buna göre ekmek sayim artıyor yemeklerde de biraz artis olacak bakalim
Gecmis olsun canim bugun nasilsin karin agrisi cok zordur... herkes kendi vucuduna gore beslenince daha faydali olur herkes kendi kendinin doktoru olmaliben sabah yumurtayı gündüz sütü bıraktım bir kaç gündür
dün gece saat 4 e kadar ayaktaydım karın ağrısıyla dolandım benim fibromiyalji atak yaptı yine bu defa mide ve etrafı yerine karın ve alt bölgesi şiş gergin ve ağrılıydı sıcak su torbasıyla oturdum valla sabaha kadar:)
ben en iyisi yine eski sistem acıkınca ye şekline döneyim miladım bu hafta
Tesekkur ederim darisi haftaya ve hepimizin basinamiladım ne olacak bizim bu artılarımız
tebrikler gülüm çok güzel gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?