Verilecek kilo ne kadar fazla olursa zayiflamak daha kolay oluyor...zamaninda 81 kilodan 63 kiloya dusmus biri olarak soyluyorum bu yolda hepimiz basaricaz insallah yolumuz acik olsun ...Bende 30 yasindayim :) kilolarda ayni olsaydi ne mutlu olurdum :)) olsun hedef ayni zayıf olmak boyumda 1.69 canim memnun oldum hedefimize birlikte ulasiriz inşallah..
sağlık olsun gülüm bir dahakine gidersinSohbet i kaçırdım yaaustadin olum yildonumu dolaysiyla anma toreni varrdi.. misafir geldi alt kata saatinde buyuk etkisi oldu tabi hazir olsam cikardim neyse saglik olsun...
hoşgeldin canım30 yasindayim.boy 161.Kilo 71.4. Bir ay oldu baslayali baslangicta 73.8 id
30 yas boy 161 kilo 71.4 bir aydir dikkat etmeye calisiyorum 73.8 le baslamistim..ayrica tiroid yetmezligim var ilac kullaniyorum
Hosbulduk ...sende ilac kullaniyormusun ...hoşgeldin canım
levitron mu kullanıyorsun troidlere rağmen çok güzel kilo vermişsin
benim troid bezlerim 2 sene önce alındı hiç yok bende bazen zorlanıyorum
Hosbulduk ...sende ilac kullaniyormusun ...
Verilecek kilo ne kadar fazla olursa zayiflamak daha kolay oluyor...zamaninda 81 kilodan 63 kiloya dusmus biri olarak soyluyorum bu yolda hepimiz basaricaz insallah yolumuz acik olsun ...
sağlık olsun gülüm bir dahakine gidersin
annem 10 dk ya evde olur benimkiler almaya gitti akşama kadar yazamayabilirim :)
Bugunki menulerim sabah 1 simitle sinirsiz kahvalti..ogle 1 tabak corba..arada tarcinli sut..aksam yogurt 1 biber dolma 1 kase sebze corbasi..2 lt su..30 dk yuryyus
İcmelidin hemvtok tutuyor hem odem attiriyor daha ne olsun..Bugun hic su içmedim hic yani bir bardak bile icmedim
Calisiyorum saglikciyim..1 cocugum var..4 yillik evliyim..Guzel menu canım yemek saatlerini de yazsak daha iyi olur oda menuyu değerlendirmek acisindan ise yarıyor. Calisiyor musun evli misin? Ben ev hanimiyim 2 oglum var 11 yillik evliyim.. taniyalim birbirimizi
İcmelidin hemvtok tutuyor hem odem attiriyor daha ne olsun..
sağlık olsun gülüm bir dahakine gidersin
annem 10 dk ya evde olur benimkiler almaya gitti akşama kadar yazamayabilirim :)
Calisiyorum saglikciyim..1 cocugum var..4 yillik evliyim..
Tarçinli sutumu ictim iyi gidiuor şukur...Nasil gidiyor canım aclik var mi aclik:))
ilaç kullanıyorum zaten ömür boyu kullanmam gereken 3 ilaç varHosbulduk ...sende ilac kullaniyormusun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?