ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Sohbet i kaçırdım yaa ustadin olum yildonumu dolaysiyla anma toreni varrdi.. misafir geldi alt kata saatinde buyuk etkisi oldu tabi hazir olsam cikardim neyse saglik olsun...

Bende 30 yasindayim :) kilolarda ayni olsaydi ne mutlu olurdum :)) olsun hedef ayni zayıf olmak boyumda 1.69 canim memnun oldum hedefimize birlikte ulasiriz inşallah..
Verilecek kilo ne kadar fazla olursa zayiflamak daha kolay oluyor...zamaninda 81 kilodan 63 kiloya dusmus biri olarak soyluyorum bu yolda hepimiz basaricaz insallah yolumuz acik olsun ...

Sohbet i kaçırdım yaa ustadin olum yildonumu dolaysiyla anma toreni varrdi.. misafir geldi alt kata saatinde buyuk etkisi oldu tabi hazir olsam cikardim neyse saglik olsun...
sağlık olsun gülüm bir dahakine gidersin
annem 10 dk ya evde olur benimkiler almaya gitti akşama kadar yazamayabilirim :)

30 yasindayim.boy 161.Kilo 71.4. Bir ay oldu baslayali baslangicta 73.8 id

30 yas boy 161 kilo 71.4 bir aydir dikkat etmeye calisiyorum 73.8 le baslamistim..ayrica tiroid yetmezligim var ilac kullaniyorum
hoşgeldin canım
levitron mu kullanıyorsun troidlere rağmen çok güzel kilo vermişsin
benim troid bezlerim 2 sene önce alındı hiç yok bende bazen zorlanıyorum

Menum

Sabah 11.50
2 dilim t.b
Ton balikli yumurta
3 zeytin
1 parmak dilim kaşar
1 t.k labne
Domates yeşillik salatalik

Ara 16.00
1 mandalina 2 kaşık un helvasi

Aksam 18.20
1 kepce haşlama
2 kaşık pilav
Salata
1 bardak ayran

Son düzenleyen: Moderatör:
Verilecek kilo ne kadar fazla olursa zayiflamak daha kolay oluyor...zamaninda 81 kilodan 63 kiloya dusmus biri olarak soyluyorum bu yolda hepimiz basaricaz insallah yolumuz acik olsun ...

Ohh bende verilecek kilo cok yaşadım :)) amin canım

sağlık olsun gülüm bir dahakine gidersin
annem 10 dk ya evde olur benimkiler almaya gitti akşama kadar yazamayabilirim :)

Gittiiimmmm misafiride aldim gittim :))

Bugun hic su içmedim hic yani bir bardak bile icmedim

Bugunki menulerim sabah 1 simitle sinirsiz kahvalti..ogle 1 tabak corba..arada tarcinli sut..aksam yogurt 1 biber dolma 1 kase sebze corbasi..2 lt su..30 dk yuryyus

Guzel menu canım yemek saatlerini de yazsak daha iyi olur oda menuyu değerlendirmek acisindan ise yarıyor. Calisiyor musun evli misin? Ben ev hanimiyim 2 oglum var 11 yillik evliyim.. taniyalim birbirimizi

Guzel menu canım yemek saatlerini de yazsak daha iyi olur oda menuyu değerlendirmek acisindan ise yarıyor. Calisiyor musun evli misin? Ben ev hanimiyim 2 oglum var 11 yillik evliyim.. taniyalim birbirimizi
Calisiyorum saglikciyim..1 cocugum var..4 yillik evliyim..

günaydın mutlu enerjik huzurlu dolu geçsin günümüz inşallah