Bence insan kendini diyet yapiyorum kelimesine odaklayinca butun yiyecekler elinden alinacakmis ve bi daha hic yiyemeyecekmis hissine kapiliyo...en guzeli zayiflamak icin az yiyorum demek...ve her istefiginden azda olsa yemek...cunku hedefine ulastiktan sonra normalde yiyeceginin 2-3 kati yiyorsun ve verdiklerini fazlasiyla geri aliyorsun..
Hulyacım ben metra ve ekim eslesebiliriz kilolar yakin geriye 3 kisi kalıyor sen aysun ve mylittleboys kaliyor böyle eslestirebiliriz az kisiyiz zaten canim bi arkadaslarda fikrini soylesin olmazsa böyle yapariz ama biraz daha aktif olmaya gayret etmeliyiz takimcak yoksa hepimizde bir motivasyon düşüklüğü oluyor..@milad_tb merhaba xanim..önümüzdeki hafta arkadaslarla bizi grup yapsan kendi aramizda yarisaak tabi arkadaslarda isterse guzel olurdu..
İste boyle bisey yaparsak super olur motivasyon acidindan vede takip etme acisindan..Hulyacım ben metra ve ekim eslesebiliriz kilolar yakin geriye 3 kisi kalıyor sen aysun ve mylittleboys kaliyor böyle eslestirebiliriz az kisiyiz zaten canim bi arkadaslarda fikrini soylesin olmazsa böyle yapariz ama biraz daha aktif olmaya gayret etmeliyiz takimcak yoksa hepimizde bir motivasyon düşüklüğü oluyor..
Merhaba kizlar cocuklar evde oldugu icin sabahlari yatiyorum bende gec uyaniyorum tatillerin bu yonunu seviyorum kahvalti yaptim aksam yemegini hazirlamam lazim bugun tadilat varmis apartmanda iki saat sonra gazi kesicekler aksama anca bitermis en iyisi ben kollari sivayim gorusuruz sonra
İste boyle bisey yaparsak super olur motivasyon acidindan vede takip etme acisindan..
Kizlar gelsin fikrini soylesin yapariz insallah canim
Hulyacım ben metra ve ekim eslesebiliriz kilolar yakin geriye 3 kisi kalıyor sen aysun ve mylittleboys kaliyor böyle eslestirebiliriz az kisiyiz zaten canim bi arkadaslarda fikrini soylesin olmazsa böyle yapariz ama biraz daha aktif olmaya gayret etmeliyiz takimcak yoksa hepimizde bir motivasyon düşüklüğü oluyor..
Bi kac gundur paylasimlar gercekten az oldu kendim dahil bundan sonra daha fazla paylasim olursa daha iyi olur ben şahsim adina elimden geleni yapicam canim bak şu an hem biber dolduruyorum hem buraya yaziyorum ne hamaratim dimi
Ben aktif olmaya kararli olsam bile sayfada yazilmis birsey görmeyince bende yazamıyorum girip bakip çıkıyorum.. simdi bende eltimle cay ıcıyorum aynı anda yazıyorum. Insan yeter ki istesin dimi:))
Afiyet olsun canim aynen oyle isteyince yaziliyor atv de canan karatay var valla zayiflamak istiyosaniz bol tereyag yiyin diyor bilemedim ki bi doktorun dedigi otekini tutmuyor herkes kendi bildigini okuyor
Cok dogru soyluyosun canim diyet pisikolojisi diye bosuna soylememisler yani kendimize o sekilde komut verince bi anda hersey alt ust oluyo ve bi anda saldiriyo insanBence insan kendini diyet yapiyorum kelimesine odaklayinca butun yiyecekler elinden alinacakmis ve bi daha hic yiyemeyecekmis hissine kapiliyo...en guzeli zayiflamak icin az yiyorum demek...ve her istefiginden azda olsa yemek...cunku hedefine ulastiktan sonra normalde yiyeceginin 2-3 kati yiyorsun ve verdiklerini fazlasiyla geri aliyorsun..
Bizde ortalamasını bulalim en iyisi:)) bende açtım simdi atvyi bu kadin ekmekle ilgili biraz daha ılımlı konuşuyor sanki
Ekmek degil de lahmacun yiyin diyor
Aksama menuleriniz belli mi kızlar :)
Benimki belli canim sen
Ne yapacaksınesim melemen istiyor koy biberi getirmis acili kahvalti tarzi olacak yani
Oh ne guzel cok severim melemen helede koy biberi ile super olur bende mercimek corbasi biber dolmasi ve patates salatasi yaptim
Cok güzel menu canim patates salatasi protein yanina daha guzel olur ucude karbon oldugu icin ayni anda "sen" yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?