Gunaydin kizlaaarr
Bugun neler yapcaksiniz planlari ogrenelim
Miladim tartildin mi canim bugin
Ben çocuk odasi ve balkonu temizlemeye girisecegim çocuklar gelip gitsinler diye bekliyorum.. sen neler yapacaksin? Bende bugun spor olmayacak o yüzden ekstra dikkat edeceğim:))
Tartilma niyetim vardi ama kahvalti falan aceleye geldi canım tartilamadim sende durumlar ne kaca indin canim?
Canim ben de teyzeme geldim kuzenler toplanmis iki kez arayinca mecburen geldim artik..Ben çocuk odasi ve balkonu temizlemeye girisecegim çocuklar gelip gitsinler diye bekliyorum.. sen neler yapacaksin? Bende bugun spor olmayacak o yüzden ekstra dikkat edeceğim:))
Tartilma niyetim vardi ama kahvalti falan aceleye geldi canım tartilamadim sende durumlar ne kaca indin canim?
Aysuncum bende protein gunu yapmak istiyorum canim yarin birlikte baslayalim iki uc gun yapalim destek oluruz birbirimizeMerhaba kixlar kayboldum kac gundur kusura bakmayin ama bugunden itibaren burdayim sabah tartildim kilo almamisim sabitim
Benim cocuklarin 15 gun okul tatili var nasil gececek iki hafta bilmiyorum aksama kadar evde birbirilerine daliyolar Allah yardim etsin bana
Ben bikac gun saf protein gunu yapmak istiyorum bakalim yapabildigim kadar
Aysuncum bende protein gunu yapmak istiyorum canim yarin birlikte baslayalim iki uc gun yapalim destek oluruz birbirimize
Ben çocuk odasi ve balkonu temizlemeye girisecegim çocuklar gelip gitsinler diye bekliyorum.. sen neler yapacaksin? Bende bugun spor olmayacak o yüzden ekstra dikkat edeceğim:))
Iyi aksamlar
Sabah limonlu ilik su
Kahvalti
1 haslama yumurta
1 yk lor peynir
Domates salatalik
Yarim dilim tb ekmek
Oglen
Yarim dilim sutlu tatli
Yarim krep
1 firinda sigara boregi
Iki catal makarna salatasi
Aksam
5 yaprak sarma
Izgara sebze ve 3 kasik yogurt
8 bin adim atmisim kizlar markete gittim simdi malzemeleri yerlestircem
Cocuklari uyutunca yuruyus yaparim
Aksam 2 gozleme 1 bardak ayran
..gozlemeden folayi cok rahatsizim kendime ceza icin spor yapmak istedim ama elimi kolumu oynatacak halim yok..nedense asiri yorgunum...
sabah 10 :00
1 haşlama yumurta
1kk peynir
1 küçük poğaça
domates salatalık köy biberi nane
ara 14 :10
4-5 kayısı
yarım avuç fıstık
çay
akşam 18 :00
2 dolma köfte
1 biber 1 patlıcan dolma
2 bardak limonlu ayran
hava sabahtan beri yağışlı serin eğer yarım saate yağmur yağmazsa azcık dışarı çıkıp yürüycem
Sagol canim annemler ben de onlar biraz zorluyo abur cubur icinmenün güzel sağlıklı olmuş akşam seninde canın şekerli çekince bir ısırık rulokatla körlemişsin nefsini tebrikler biz artık şekerli isteğini kessin diye tarçınlı süt içiyoruz istersen sen de dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?