ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Gunaydin kizlaaarr
Bugun neler yapcaksiniz planlari ogrenelim

Ben çocuk odasi ve balkonu temizlemeye girisecegim çocuklar gelip gitsinler diye bekliyorum.. sen neler yapacaksin? Bende bugun spor olmayacak o yüzden ekstra dikkat edeceğim:))

Miladim tartildin mi canim bugin

Tartilma niyetim vardi ama kahvalti falan aceleye geldi canım tartilamadim sende durumlar ne kaca indin canim?

Cuma 83.8 dim
bugun 83.5 im xanim az da olsa gidiyorlar yaglar

Merhaba kixlar kayboldum kac gundur kusura bakmayin ama bugunden itibaren burdayim sabah tartildim kilo almamisim sabitim
Benim cocuklarin 15 gun okul tatili var nasil gececek iki hafta bilmiyorum aksama kadar evde birbirilerine daliyolar Allah yardim etsin bana
Ben bikac gun saf protein gunu yapmak istiyorum bakalim yapabildigim kadar

Canim ben de teyzeme geldim kuzenler toplanmis iki kez arayinca mecburen geldim artik..
Teyzem oyle bi hazirlanmis ki
Nefsime hakim olmaliyim qksam menu bildiririm

Kolay gelsin sanada canim bahar temizligi oyalayici olur sipsak bitirirsin insallah

Aysuncum bende protein gunu yapmak istiyorum canim yarin birlikte baslayalim iki uc gun yapalim destek oluruz birbirimize

Aysuncum bende protein gunu yapmak istiyorum canim yarin birlikte baslayalim iki uc gun yapalim destek oluruz birbirimize

Olur tabi canim kac gundur yerimde sayiyorum belki metabolizmam canlir biraz artik kaybedecek zamanim kalmadi ramazana iki izine gitmeme uc ayim kaldi valla eteklerim tutuştu iyice

Canim kolay gelsin bende cocuklarin tatili bitsin artik buyuk temizlige baslicam insallah

Merhaba arkadaslar giremedim uzun zamandir kusuruma bakmayin..bu zamana kadar yediklerim sabah 1 kase misir gevregi yourtla 5 kayisi cekirdegi,5 dut kurusu ..ogle 1 dondurma,yatim gozleme...ara 1 tarcinli sut,2 kucuk elma..30 dk dan iki kez yuruyus..

Aksam 2 gozleme 1 bardak ayran
..gozlemeden folayi cok rahatsizim kendime ceza icin spor yapmak istedim ama elimi kolumu oynatacak halim yok..nedense asiri yorgunum...

sabah 10 :00
1 haşlama yumurta
1kk peynir
1 küçük poğaça
domates salatalık köy biberi nane

ara 14 :10
4-5 kayısı
yarım avuç fıstık
çay

akşam 18 :00
2 dolma köfte
1 biber 1 patlıcan dolma
2 bardak limonlu ayran

hava sabahtan beri yağışlı serin eğer yarım saate yağmur yağmazsa azcık dışarı çıkıp yürüycem

Iyi aksamlar
Sabah limonlu ilik su

Kahvalti
1 haslama yumurta
1 yk lor peynir
Domates salatalik
Yarim dilim tb ekmek

Oglen
Yarim dilim sutlu tatli
Yarim krep
1 firinda sigara boregi
Iki catal makarna salatasi

Aksam
5 yaprak sarma
Izgara sebze ve 3 kasik yogurt

8 bin adim atmisim kizlar markete gittim simdi malzemeleri yerlestircem
Cocuklari uyutunca yuruyus yaparim

İyi aksamlar bugunku menum
Sabah
Sade kahve
İki ceviz

Saat 11
İki parca izgara tavuk
Yarim domates
Yarim salatalik
İki kk peynir
Uc tane zeytin

Ara 15
Sade kahve
Uc tane badem

Aksam 17
Balik
Salata

Aksam 45 dakika bisiklet surerim

Ogle karbon olmus ama aksam iyi yuruyus yaparsan eritirsin

Aksam 2 gozleme 1 bardak ayran
..gozlemeden folayi cok rahatsizim kendime ceza icin spor yapmak istedim ama elimi kolumu oynatacak halim yok..nedense asiri yorgunum...

Canim aksam aksam iki tane gozleme cok olmus kendini biraz zorlayip spor yapsan iyi olurdu bahardan midir nedir o yorgunluk hepimizde var insallah cabuk gecer

Menun guzel olmus canim bizim burda hava cok guzel tam yurumelik ama cocuklar evde aksam da esim gec geliyor isten cikamiyorum cocuklar okula baslasin bende biraz yuruyus yapicam

Sabah
1 dilim ekmek
1haslama yumurta
Bi parca peynir
1 isirik simit
Ogle
Uc kasik ispanak
Yarim kase yogurt
Ceyrek kiymalu pide
1 nescafe
Aksam
1 isirik albeni
Yarim kiymali pide
1 bardak ayran
1 tane rulokat

2 lt su
Spor: Gunboyu kosturmaca 10000 adim

Yine isiriklarla gecistirdim kizlar aburcuburlari, insallah boyle devam ederimmm..

Son düzenleme:
Sagol canim annemler ben de onlar biraz zorluyo abur cubur icin
Hamurisi yapilmiyo kilo almayalim diye ama aksamlari cayin yanina biseler aliyoz ben de isirip gecistiriyorum,ne yaman celiski amaa