ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Menun guzel suyun sporun da oyle

Kizlar benim kucuk oglan yine hasta atesli ve henuz antibiyotik bitmedi gecen hafta parsembe mi carsamba mi goturmustum bugun yine goturcem babasini bekliyoruz..bogaz kulturu alinmasini isticem gun boyunca ateslendi kuşum

Gecmis olsun canim cok sukur benimkiler buyudu sayilir oyle eskisi gibi hasta olmuyolar artik

kızlar menümü vereyim uyku bastı yine vallaha da yatacam ben :)))
sabah
1 portakal

öğle 12:10
2 dolma köfte
domates salatalık
1 kk peynir

15 :40(komşum gelmişti çaya )
2 küçük biber dolması
bir avuçtan az karışık çerez (çiğ fındık fıstık leblebi)
4-5 kuru kayısı
1 avuç kabak çekirdeği

akşam 18 :30
1 kase tarhana çorbası

süper menü miladım afiyet şifa olsun
şimdi cadı ekim yazacak)
kız milad ne halt yemeye kendi kendini hasta edip canını çıkarasıya iş yapıyorsun madalyon mu takacaklar evin pas pas parlasa canını yolda mı buldun sen bir daha böyle kendini harap et çamaşır sularıyla haşır neşir ol bak görürüsün alırımelime süpürgemi

Bugunku menum
Sabah
Sade kahve

Saat 11.30
Uc tane izgara kofte
İki kk peynir
Domates
Salatalik
Yarim dilim ekmek

Ara
Sade kahve
5 tane badem
1 tane ceviz

Aksam
Bir tane biber dolmasi
Bir kase yogurt

Aksam 45 dalika bisiklet surerim
süper olmuş menün protein kalsiyum hepsi var afiyet olsun aysunum

Iyi aksamlar canlarim ben eslesme isine sicak bakiyorum guzel motivasyon olur aktif olma konusunda da herkes ayni seyi dusunuyo galiba bende cogu zaman girip bakiyorum kimse yazmamissa cikiyorum daha aktif olalim
haklısın gülüm daha aktif olmalıyız daha doğrusu olmalıyım farkındayım boşladım burayıda diğer sayfayıda en fazla 3-4 gün sonra tam aktif olacam allahın izniyle

maşallah gülüm bu günün çok hafif olmuş gelsin eksiler

Bugunki menum
Sabah : yarim gozleme,1 yesil cay..
Ögle:1 tabak mercimek corbasi,1 ayran...
Ara:tarcinli yourt..
Aksam:yarim balik...
30 dk yurundu..
menün içerik olarak güzel miktar olarak çok az geldi bana şimdiden çok kısarsan sonra kilo vermen durduğunda daha neyi azaltıcan acından mı gidicen canımcım

Oglen komsumdaydim bende pofuduk pogacslar yapmis afyon lokumu yapmis patates salatasiyla birlikte ben kereviz salatasini goturdum sadece patates salatasindan yedim iste cok israr etti senin icin yaptim diye yoookk dedim kizlara ne derim
gülüm yaaa kıyamam sorumluluk hissinden yememişsin irade budur işte maşallah
sen böyle yaparsan bende daha çok dikkat etme isteği doğuyor size ihanet olmasın diye :)

Kizlar benim kucuk oglan yine hasta atesli ve henuz antibiyotik bitmedi gecen hafta parsembe mi carsamba mi goturmustum bugun yine goturcem babasini bekliyoruz..bogaz kulturu alinmasini isticem gun boyunca ateslendi kuşum
havada mı su da mı bişey var kimde küçük çocuk varsa valla hepsi aynı hasta ateşleniyorlar rabbim beterinden sakınsın şifa versin kuzuma

Cok gecmis olsun canım.. bogaz kulturu dedigin balgam kültürü mü benim küçük eltim (onunda çocuklari küçük ) bi kür yapıyor çocuklarına her hafta hasta olan cocuklar aylardir hasta olmuyor sogan dograyip kavanoza koyuyor ustune suzme bal ekliyor soganlarin cikan suyunu sabah aksam birer kaşık veriyor tavsiye ederim çocuklarının büyük hassasiyeti yoksa tabi.. Eğer uygulayacaksan detayli öğrenirim

@milad_tb canim merak ettim de altilerinin kilo problemi var mi

Büyük eltimin var oda benim kilolarda bi kac kilo fazlası olabilir ama boyu 1 55 civari beden olarak daha büyük küçük eltim zayif canım :)

Ekmek yok cerezle cekirdekle dengelemissin güzel canim afiyet olsun
bu gün 100. 2 çıktım tartıda cumaya inşallah geçen hafta pat diye gelen tüm artılardan kurtulmuş olurum

Tebrikler canım cumaya var daha bu hafta eksi haftası olur senin için inşallah o fazlalık da ortadan kalkar

Canım ablam beni düşünürmüş onceden ee vardi rahatsizlik üstüne eklendi valla ki ara vericem çünkü bizimkiler soğuğa dayanamadı kalorifer yine yanacak kömür yaktiginlmiz için is oluyor bi on gün sonra diger odalari yaparım

Deminden beri yazicam yazicam esim bir turlu fırsat vermedi onu getir bunu yap o dışarı ciktida oyle yazabildim

Son düzenleyen: Moderatör:
@milad_tb cok saol canim doktordan yeni geldik bogaz kulturune gerek gormedi doktor kizariklik hala devam ediyomus buarada bogaz kulturu beta mikrobu falan varmi diye bakiliyo canim bogazina kulak copu gibi bisey degdiriyo ordan anlasiliyo
Eltinin tarifini bende duydum ama cocuk iki yasindan kucuk oldugu icin balli uygulama yapilmiyo bunyesi mi zayif anlamadim ki surekli hastalaniyo

gülüm yaaa kıyamam sorumluluk hissinden yememişsin irade budur işte maşallah
sen böyle yaparsan bende daha çok dikkat etme isteği doğuyor size ihanet olmasın diye :)
Ama oyle olmasi lazim doger turlu aman ekim sunu yemis milad bunu yemis diye nefis hemen isin icine giriyo motivasyon filan kalmiyo hem anlasmadik mi mayisa az kaldi