Menu cok saglikli canim kiz biberden nasil bir tane yedin biraktin tebrikler valla
Sabah 1 kucuk armut ( meto calissin diye)
Kahvalti
2 tane tost ekmeginden tost
1 kase yogurtlu kereviz salatasi
Ogle
2 servis kasigi patates salatasi
Ara
Kayisili cay
Aksam
1 tabak karnibahar yemegi
Yogurt ve salata
Yuruyus 50 dk yapildi..su simdiye kadar 2 lt icildi yatana kadar anca 2,5 olur
Kizlar benim kucuk oglan yine hasta atesli ve henuz antibiyotik bitmedi gecen hafta parsembe mi carsamba mi goturmustum bugun yine goturcem babasini bekliyoruz..bogaz kulturu alinmasini isticem gun boyunca ateslendi kuşum
Bugunki menum
Sabah : yarim gozleme,1 yesil cay..
Ögle:1 tabak mercimek corbasi,1 ayran...
Ara:tarcinli yourt..
Aksam:yarim balik...
30 dk yurundu..
süper menü miladım afiyet şifa olsunBugunun menusunu vereyim bende
Sabah
Sucuklu yumurta
4 zeytin
Labne
2 dilim tahilli ekmek
Öğle
1 kase manti
Ara
Kayısıĺı activia
Ara
1 portakal 1 bardak süt
Aksam
Melemen
2 dilim tahilli ekmek
1 kk peynir
Marul maydanoz
Ara sutlu kahve yada ceviz ici yerim
süper olmuş menün protein kalsiyum hepsi var afiyet olsun aysunumBugunku menum
Sabah
Sade kahve
Saat 11.30
Uc tane izgara kofte
İki kk peynir
Domates
Salatalik
Yarim dilim ekmek
Ara
Sade kahve
5 tane badem
1 tane ceviz
Aksam
Bir tane biber dolmasi
Bir kase yogurt
Aksam 45 dalika bisiklet surerim
haklısın gülüm daha aktif olmalıyız daha doğrusu olmalıyım farkındayım boşladım burayıda diğer sayfayıda en fazla 3-4 gün sonra tam aktif olacam allahın izniyleIyi aksamlar canlarim ben eslesme isine sicak bakiyorum guzel motivasyon olur aktif olma konusunda da herkes ayni seyi dusunuyo galiba bende cogu zaman girip bakiyorum kimse yazmamissa cikiyorum daha aktif olalim
maşallah gülüm bu günün çok hafif olmuş gelsin eksilerSabah 1 kucuk armut ( meto calissin diye)
Kahvalti
2 tane tost ekmeginden tost
Ogle
2 servis kasigi patates salatasi
Ara
Kayisili cay
Aksam
1 tabak karnibahar yemegi
Yogurt ve salata
Yuruyus 50 dk yapildi..su simdiye kadar 2 lt icildi yatana kadar anca 2,5 olur
menün içerik olarak güzel miktar olarak çok az geldi bana şimdiden çok kısarsan sonra kilo vermen durduğunda daha neyi azaltıcan acından mı gidicen canımcımBugunki menum
Sabah : yarim gozleme,1 yesil cay..
Ögle:1 tabak mercimek corbasi,1 ayran...
Ara:tarcinli yourt..
Aksam:yarim balik...
30 dk yurundu..
gülüm yaaa kıyamam sorumluluk hissinden yememişsin irade budur işte maşallahOglen komsumdaydim bende pofuduk pogacslar yapmis afyon lokumu yapmis patates salatasiyla birlikte ben kereviz salatasini goturdum sadece patates salatasindan yedim iste cok israr etti senin icin yaptim diye yoookk dedim kizlara ne derim
havada mı su da mı bişey var kimde küçük çocuk varsa valla hepsi aynı hasta ateşleniyorlar rabbim beterinden sakınsın şifa versin kuzumaKizlar benim kucuk oglan yine hasta atesli ve henuz antibiyotik bitmedi gecen hafta parsembe mi carsamba mi goturmustum bugun yine goturcem babasini bekliyoruz..bogaz kulturu alinmasini isticem gun boyunca ateslendi kuşum
Kizlar benim kucuk oglan yine hasta atesli ve henuz antibiyotik bitmedi gecen hafta parsembe mi carsamba mi goturmustum bugun yine goturcem babasini bekliyoruz..bogaz kulturu alinmasini isticem gun boyunca ateslendi kuşum
@milad_tb canim merak ettim de altilerinin kilo problemi var mi
kızlar menümü vereyim uyku bastı yine vallaha da yatacam ben :)))
sabah
1 portakal
öğle 12:10
2 dolma köfte
domates salatalık
1 kk peynir
15 :40(komşum gelmişti çaya )
2 küçük biber dolması
bir avuçtan az karışık çerez (çiğ fındık fıstık leblebi)
4-5 kuru kayısı
1 avuç kabak çekirdeği
akşam 18 :30
1 kase tarhana çorbası
bu gün 100. 2 çıktım tartıda cumaya inşallah geçen hafta pat diye gelen tüm artılardan kurtulmuş olurum
süper menü miladım afiyet şifa olsun
şimdi cadı ekim yazacak)
kız milad ne halt yemeye kendi kendini hasta edip canını çıkarasıya iş yapıyorsun madalyon mu takacaklar evin pas pas parlasa canını yolda mı buldun sen bir daha böyle kendini harap et çamaşır sularıyla haşır neşir ol bak görürüsün alırımelime süpürgemi
Hastanedeyim salata vardi ama yikanmasindan emin olmadigim icin yemedim..Guzel olmus canim aksam baligin yaninda salata da yiyebilirdin daha tok tutardi
Ama oyle olmasi lazim doger turlu aman ekim sunu yemis milad bunu yemis diye nefis hemen isin icine giriyo motivasyon filan kalmiyo hem anlasmadik mi mayisa az kaldigülüm yaaa kıyamam sorumluluk hissinden yememişsin irade budur işte maşallah
sen böyle yaparsan bende daha çok dikkat etme isteği doğuyor size ihanet olmasın diye :)
Soal canimcim tek benim yavrum degil rabbim butun hastalara acil acil sifa versinhavada mı su da mı bişey var kimde küçük çocuk varsa valla hepsi aynı hasta ateşleniyorlar rabbim beterinden sakınsın şifa versin kuzuma
Allah razi olsun canimGecmis olsun canim cok sukur benimkiler buyudu sayilir oyle eskisi gibi hasta olmuyolar artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?