ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

İyi aksamlar bugunku menum
Sabah
Sade kahve
İki ceviz

Saat 11
İki parca izgara tavuk
Yarim domates
Yarim salatalik
İki kk peynir
Uc tane zeytin

Ara 15
Sade kahve
Uc tane badem

Aksam 17
Balik
Salata

Aksam 45 dakika bisiklet surerim
Menu cok guzel ve saglikli canim bu gidisle 7 ler sana cok yakin canim

ANkarada serin ve ruzgarli canim yagmur atistiriyodu marketten geldigimde menun gayet guzel canim dolma kodte nasil bisey canim yoresel mi

ANkarada serin ve ruzgarli canim yagmur atistiriyodu marketten geldigimde menun gayet guzel canim dolma kodte nasil bisey canim yoresel mi
içli köfte :)dışı bulgur içi kıyma bizde dolma köfte denir eğer bulguru etle yoğrulursa içli köfte dışı etli içi kıyma ve yanına küçük bilye gibi yuvarlakları olup salçalı suda pişerse analı kızlı denir

bu mu kendini tutamadığın menü gülüm azcık azcık yemişsin yürüyüşte süper daha ne olsun bol su da içtiysen sorun yok

Menun guzel olmus canim bizim burda hava cok guzel tam yurumelik ama cocuklar evde aksam da esim gec geliyor isten cikamiyorum cocuklar okula baslasin bende biraz yuruyus yapicam
çıkamadık ki yağmur yağdı hava da iyice serinledi

İyi aksamlar bugunku menum
Sabah
Sade kahve
İki ceviz

Saat 11
İki parca izgara tavuk
Yarim domates
Yarim salatalik
İki kk peynir
Uc tane zeytin

Ara 15
Sade kahve
Uc tane badem

Aksam 17
Balik
Salata

Aksam 45 dakika bisiklet surerim
menü süper protein günü olmuş cidden afiyet olsun

maşallah bir ısırıklarla kurtarıyorsun hiç sorun değil bence menünde zaten az az yemişsin sorunsuz bence

Günaydın canlar dün pestilimi çıkarıncaya kadar çalıştigim icin sabah zor kalktım temizlige bugun salondan devam edecektim ama gözüm yemiyor çamaşır suyuna dadandim oksurugum artti o yuzden ara verdim.. cay demledim kendime ozel dun bütün icmedim kokusu burnumda :)

Ay bayilirim boyle lezzetli seylere nasil iki tane yedin ben kv nin yaptigi icli kafteden 5 tane yemistim bizim yorede pek yapilan seyler drgil ben cok severim ama

Bir gun arayla yap canim canina yazik zaten miladcim ya bende butun gunu cok iyi geciriyorum diyet anlaminda aksam boyle bi elim ayagin titriyo sanki elimden alacaklarmis gibi yiyesim geliyo neden boyle oluyo yaaa

Bir gun arayla yap canim canina yazik zaten miladcim ya bende butun gunu cok iyi geciriyorum diyet anlaminda aksam boyle bi elim ayagin titriyo sanki elimden alacaklarmis gibi yiyesim geliyo neden boyle oluyo yaaa
Bence insan kendini diyet yapiyorum kelimesine odaklayinca butun yiyecekler elinden alinacakmis ve bi daha hic yiyemeyecekmis hissine kapiliyo...en guzeli zayiflamak icin az yiyorum demek...ve her istefiginden azda olsa yemek...cunku hedefine ulastiktan sonra normalde yiyeceginin 2-3 kati yiyorsun ve verdiklerini fazlasiyla geri aliyorsun..

Ara verdim canim hatta 11 bucuga kadar uyudum çocukların gelecegini bilmesem daha da yatardim heralde.. bende sebebini bilmiyorum aksama kadar herseyden men edebilirim kendimi ama aksam olunca yemeSem sanki bir daha hic yiyemeyecekmisim gibi hissediyorum kendimi