Malesef misafirliklerde pek secenek olmuyo daha yesem yerdim vslla zor durdurdum kendimi aksam yuruyus muhakkak yapilacak canimOgle karbon olmus ama aksam iyi yuruyus yaparsan eritirsin
Menu cok guzel ve saglikli canim bu gidisle 7 ler sana cok yakin canimİyi aksamlar bugunku menum
Sabah
Sade kahve
İki ceviz
Saat 11
İki parca izgara tavuk
Yarim domates
Yarim salatalik
İki kk peynir
Uc tane zeytin
Ara 15
Sade kahve
Uc tane badem
Aksam 17
Balik
Salata
Aksam 45 dakika bisiklet surerim
sabah 10 :00
1 haşlama yumurta
1kk peynir
1 küçük poğaça
domates salatalık köy biberi nane
ara 14 :10
4-5 kayısı
yarım avuç fıstık
çay
akşam 18 :00
2 dolma köfte
1 biber 1 patlıcan dolma
2 bardak limonlu ayran
hava sabahtan beri yağışlı serin eğer yarım saate yağmur yağmazsa azcık dışarı çıkıp yürüycem
ANkarada serin ve ruzgarli canim yagmur atistiriyodu marketten geldigimde menun gayet guzel canim dolma kodte nasil bisey canim yoresel misabah 10 :00
1 haşlama yumurta
1kk peynir
1 küçük poğaça
domates salatalık köy biberi nane
ara 14 :10
4-5 kayısı
yarım avuç fıstık
çay
akşam 18 :00
2 dolma köfte
1 biber 1 patlıcan dolma
2 bardak limonlu ayran
hava sabahtan beri yağışlı serin eğer yarım saate yağmur yağmazsa azcık dışarı çıkıp yürüycem
Malesef misafirliklerde pek secenek olmuyo daha yesem yerdim vslla zor durdurdum kendimi aksam yuruyus muhakkak yapilacak canim
Menu cok guzel ve saglikli canim bu gidisle 7 ler sana cok yakin canim
@milad_tb temizlik bitmedi mi daha canim
içli köfte :)dışı bulgur içi kıyma bizde dolma köfte denir eğer bulguru etle yoğrulursa içli köfte dışı etli içi kıyma ve yanına küçük bilye gibi yuvarlakları olup salçalı suda pişerse analı kızlı denirANkarada serin ve ruzgarli canim yagmur atistiriyodu marketten geldigimde menun gayet guzel canim dolma kodte nasil bisey canim yoresel mi
bu mu kendini tutamadığın menü gülüm azcık azcık yemişsin yürüyüşte süper daha ne olsun bol su da içtiysen sorun yokIyi aksamlar
Sabah limonlu ilik su
Kahvalti
1 haslama yumurta
1 yk lor peynir
Domates salatalik
Yarim dilim tb ekmek
Oglen
Yarim dilim sutlu tatli
Yarim krep
1 firinda sigara boregi
Iki catal makarna salatasi
Aksam
5 yaprak sarma
Izgara sebze ve 3 kasik yogurt
8 bin adim atmisim kizlar markete gittim simdi malzemeleri yerlestircem
Cocuklari uyutunca yuruyus yaparim
çıkamadık ki yağmur yağdı hava da iyice serinlediMenun guzel olmus canim bizim burda hava cok guzel tam yurumelik ama cocuklar evde aksam da esim gec geliyor isten cikamiyorum cocuklar okula baslasin bende biraz yuruyus yapicam
menü süper protein günü olmuş cidden afiyet olsunİyi aksamlar bugunku menum
Sabah
Sade kahve
İki ceviz
Saat 11
İki parca izgara tavuk
Yarim domates
Yarim salatalik
İki kk peynir
Uc tane zeytin
Ara 15
Sade kahve
Uc tane badem
Aksam 17
Balik
Salata
Aksam 45 dakika bisiklet surerim
maşallahSabah
1 dilim ekmek
1haslama yumurta
Bi parca peynir
1 isirik simit
Ogle
Uc kasik ispanak
Yarim kase yogurt
Ceyrek kiymalu pide
1 nescafe
Aksam
1 isirik albeni
Yarim kiymali pide
1 bardak ayran
1 tane rulokat
2 lt su
Spor: Gunboyu kosturmaca 10000 adim
Yine isiriklarla gecistirdim kizlar aburcuburlari, insallah boyle devam ederimmm..
Ay bayilirim boyle lezzetli seylere nasil iki tane yedin ben kv nin yaptigi icli kafteden 5 tane yemistim bizim yorede pek yapilan seyler drgil ben cok severim amaiçli köfte :)dışı bulgur içi kıyma bizde dolma köfte denir eğer bulguru etle yoğrulursa içli köfte dışı etli içi kıyma ve yanına küçük bilye gibi yuvarlakları olup salçalı suda pişerse analı kızlı denir
Bir gun arayla yap canim canina yazik zaten miladcim ya bende butun gunu cok iyi geciriyorum diyet anlaminda aksam boyle bi elim ayagin titriyo sanki elimden alacaklarmis gibi yiyesim geliyo neden boyle oluyo yaaaGünaydın canlar dün pestilimi çıkarıncaya kadar çalıştigim icin sabah zor kalktım temizlige bugun salondan devam edecektim ama gözüm yemiyor çamaşır suyuna dadandim oksurugum artti o yuzden ara verdim.. cay demledim kendime ozel dun bütün icmedim kokusu burnumda :)
Bence insan kendini diyet yapiyorum kelimesine odaklayinca butun yiyecekler elinden alinacakmis ve bi daha hic yiyemeyecekmis hissine kapiliyo...en guzeli zayiflamak icin az yiyorum demek...ve her istefiginden azda olsa yemek...cunku hedefine ulastiktan sonra normalde yiyeceginin 2-3 kati yiyorsun ve verdiklerini fazlasiyla geri aliyorsun..Bir gun arayla yap canim canina yazik zaten miladcim ya bende butun gunu cok iyi geciriyorum diyet anlaminda aksam boyle bi elim ayagin titriyo sanki elimden alacaklarmis gibi yiyesim geliyo neden boyle oluyo yaaa
Bir gun arayla yap canim canina yazik zaten miladcim ya bende butun gunu cok iyi geciriyorum diyet anlaminda aksam boyle bi elim ayagin titriyo sanki elimden alacaklarmis gibi yiyesim geliyo neden boyle oluyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?