ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

hah iyi kalorifer yansın üşüme işte kalsın kendine bak gülüm anne evin direğidir hasta olunca hem düzen bozulur hem de yine mecburen kalkıp yemekle uğraşman gerekir sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez miladım anca böyle uzaktan ablanın arkadaşlarının içi yanar ama elimizden de bişey gelmez o yüzden canına bak ablasının kuzusu

Sabah
1 dilim ekmek
1has yumurta
1 parca peynir
Sekersiz Cay

Ogle yarim poagca

Saat 15.40
Bi kase sulu kofte
Iki minik ev poacasi
Yarim albeni

Aksam bi kivi bi salatalik yedimm
Bugun cok yoruldummm
Is gucten yememe dikkat edemedim ama yiyemedim de
8000 adim atmisim
Extra spor yapamadimmm

Ama oyle olmasi lazim doger turlu aman ekim sunu yemis milad bunu yemis diye nefis hemen isin icine giriyo motivasyon filan kalmiyo hem anlasmadik mi mayisa az kaldi
17 günümüz var az kaldı kurtulabildiğimiz kadar ağırlıktan kurtulup mayısta bir daha bu kiloları ömür boyu görmemek üzer terk edelim :)

daha neyine dikkat edicen gülüm akşam yok ara öğün gibi olmuş ..öğleden sonra yemişsin en son, erkenden bitmiş yani yeme işi 8 bin adımda spor sayılır maşallahın var :)

Anladim canım onunda küçüğü 1.5 yasinda ama veriyor ve faydasi cok diyor bide küçük kasikla verdigi icin çok faydasini gordum diyor.. yinede emin olamiyorsa verme canım anne evladı icin en doğrusunu bilir cabucak atlatır inşallah
@milad_tb eltilerin arasinda rekabet olur derler ya ondan merak ettim canim sen nasilsin iyi anlasiyomusunuz

Yüzeysel olarak anlasiyoruz aslinda birbirimizden cok farklıyız ayni olmak zorundada değiliz tabi ama her gecen gun şunu anliyor insan MESAFE iyidir MESAFE candır.. kac kere altust oldum guvenmekten ötürü artik dank etti cok sukur..
Senin eltiler var mi durumlar nasil?

Haklisin ablacim azar azar yapacağım dedigin gibi madalya takmayacak kimse dimi tesekkur ederim tavsiyen icin canim

Menun cok güzel canim ne is yapiyorsun bu arada pek konusamadigimiz için soylediysen de aklimda kalmamis.. yogunsun sanırım cok aktif olamıyorsun arkadaşlar eslesip gurup halinde devam etmek istiyor eslesmeye senin de katilman lazım ama aktif olman gerekiyor ki takim arkadasin da motivasyonunu kaybetmesin burda sadece menu degil bilgi deneyim ve gundelik hayata dairde paylasimlarimiz olmali ki diyetin sıkıcı etkisini uzerimizde daha az hissedelim bundan böyle daha aktif olabilir misin tatlim ne dersin ?

Bu saate kadar sarma yaptim esim disardan geldi tekrar işe gitti 1.30 2 gibi gelecek ama ben daha da bekleyemem gari gidip uyumam lazim herkese iyi geceler

Kahvaltim
Haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk lor peyniri
Marul maydanoz
2 tahilli ekmek
Yesil cay

Miladcim benim eşim tek cocuk kayinpeder iki kez evlenmis ikisindende bir oglu var ilk eşi vefat etmis yillar once ondan olan oglu var fakat cok mesafeliyiz bayramdan bayrama derlerya o sekilde gorusmemiz kayinvalimin tek cocugu eşim bazen diyorum keşke gorumcem olsaydi iyi anlasabilecegim birlikte giderdik kv ye diyorum herseyde yalnizim

@milad_tb Canim eltinden detaylari ogrenebilirmisin
Madem onun cocuguda 1,5 yasindaymis benimki de zaten temmuzda 2 aolacak allahin izniyle
Bide internetten arastirayim yanlis bisey yapmayim

İyi geceler
Gorumcem yok diye uzulme bence hayirlisi olmus..

metra canim kür bu. ufak çocuklara gunde 3 kez 1 tatli kaşığı denmis ama eltim 2 kere veriyor hafif bir kirginlik olsa bile veriyor ertesi gun gercekten iyi oluyorlar komsuyuz ayni zamanda goruyorum

Canım hayirlisi olmus seni anliyorum ben olsam bende ozenirdim olsaydi neler yapardik neler diye ama mesafe koyma ihtiyacini eninde sonunda hissediyorsun yani kayin tarafi ile anlasmadan ziyade kabullenerek yasamaya calisiyor insan