Cok az kalmis hakikaten artik isi ciddiye almaliyiz kizlar ya 54 gun nedir ki goz acip kapanana kadar gecetNapim kiz valla ramazana gun saydim sabah baktim 54 gun kalmis tutuştum iyice onu dusunerek bir tanecik yedim bende
Cok az kalmis hakikaten artik isi ciddiye almaliyiz kizlar ya 54 gun nedir ki goz acip kapanana kadar gecet
hah iyi kalorifer yansın üşüme işte kalsın kendine bak gülüm anne evin direğidir hasta olunca hem düzen bozulur hem de yine mecburen kalkıp yemekle uğraşman gerekir sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez miladım anca böyle uzaktan ablanın arkadaşlarının içi yanar ama elimizden de bişey gelmez o yüzden canına bak ablasının kuzusuCok gecmis olsun canım.. bogaz kulturu dedigin balgam kültürü mü benim küçük eltim (onunda çocuklari küçük ) bi kür yapıyor çocuklarına her hafta hasta olan cocuklar aylardir hasta olmuyor sogan dograyip kavanoza koyuyor ustune suzme bal ekliyor soganlarin cikan suyunu sabah aksam birer kaşık veriyor tavsiye ederim çocuklarının büyük hassasiyeti yoksa tabi.. Eğer uygulayacaksan detayli öğrenirim
Büyük eltimin var oda benim kilolarda bi kac kilo fazlası olabilir ama boyu 1 55 civari beden olarak daha büyük küçük eltim zayif canım :)
Ekmek yok cerezle cekirdekle dengelemissin güzel canim afiyet olsun
Tebrikler canım cumaya var daha bu hafta eksi haftası olur senin için inşallah o fazlalık da ortadan kalkar
Canım ablam beni düşünürmüş onceden ee vardi rahatsizlik üstüne eklendi valla ki ara vericem çünkü bizimkiler soğuğa dayanamadı kalorifer yine yanacak kömür yaktiginlmiz için is oluyor bi on gün sonra diger odalari yaparım
17 günümüz var az kaldı kurtulabildiğimiz kadar ağırlıktan kurtulup mayısta bir daha bu kiloları ömür boyu görmemek üzer terk edelim :)Ama oyle olmasi lazim doger turlu aman ekim sunu yemis milad bunu yemis diye nefis hemen isin icine giriyo motivasyon filan kalmiyo hem anlasmadik mi mayisa az kaldi
daha neyine dikkat edicen gülüm akşam yok ara öğün gibi olmuş ..öğleden sonra yemişsin en son, erkenden bitmiş yani yeme işi 8 bin adımda spor sayılır maşallahın var :)Sabah
1 dilim ekmek
1has yumurta
1 parca peynir
Sekersiz Cay
Ogle yarim poagca
Saat 15.40
Bi kase sulu kofte
Iki minik ev poacasi
Yarim albeni
Aksam bi kivi bi salatalik yedimm
Bugun cok yoruldummm
Is gucten yememe dikkat edemedim ama yiyemedim de
8000 adim atmisim
Extra spor yapamadimmm
@milad_tb cok saol canim doktordan yeni geldik bogaz kulturune gerek gormedi doktor kizariklik hala devam ediyomus buarada bogaz kulturu beta mikrobu falan varmi diye bakiliyo canim bogazina kulak copu gibi bisey degdiriyo ordan anlasiliyo
Eltinin tarifini bende duydum ama cocuk iki yasindan kucuk oldugu icin balli uygulama yapilmiyo bunyesi mi zayif anlamadim ki surekli hastalaniyo
@milad_tb eltilerin arasinda rekabet olur derler ya ondan merak ettim canim sen nasilsin iyi anlasiyomusunuz
hah iyi kalorifer yansın üşüme işte kalsın kendine bak gülüm anne evin direğidir hasta olunca hem düzen bozulur hem de yine mecburen kalkıp yemekle uğraşman gerekir sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez miladım anca böyle uzaktan ablanın arkadaşlarının içi yanar ama elimizden de bişey gelmez o yüzden canına bak ablasının kuzusu
Sabah
1 dilim ekmek
1has yumurta
1 parca peynir
Sekersiz Cay
Ogle yarim poagca
Saat 15.40
Bi kase sulu kofte
Iki minik ev poacasi
Yarim albeni
Aksam bi kivi bi salatalik yedimm
Bugun cok yoruldummm
Is gucten yememe dikkat edemedim ama yiyemedim de
8000 adim atmisim
Extra spor yapamadimmm
Miladcim benim eşim tek cocuk kayinpeder iki kez evlenmis ikisindende bir oglu var ilk eşi vefat etmis yillar once ondan olan oglu var fakat cok mesafeliyiz bayramdan bayrama derlerya o sekilde gorusmemiz kayinvalimin tek cocugu eşim bazen diyorum keşke gorumcem olsaydi iyi anlasabilecegim birlikte giderdik kv ye diyorum herseyde yalnizimAnladim canım onunda küçüğü 1.5 yasinda ama veriyor ve faydasi cok diyor bide küçük kasikla verdigi icin çok faydasini gordum diyor.. yinede emin olamiyorsa verme canım anne evladı icin en doğrusunu bilircabucak atlatır inşallah
Yüzeysel olarak anlasiyoruz aslinda birbirimizden cok farklıyız ayni olmak zorundada değiliz tabi ama her gecen gun şunu anliyor insan MESAFE iyidir MESAFE candır.. kac kere altust oldum guvenmekten ötürü artik dank etti cok sukur..
Senin eltiler var mi durumlar nasil?
Haklisin ablacim azar azar yapacağım dedigin gibi madalya takmayacak kimse dimi tesekkur ederim tavsiyen icin canim
Menun cok güzel canim ne is yapiyorsun bu arada pek konusamadigimiz için soylediysen de aklimda kalmamis.. yogunsun sanırım cok aktif olamıyorsun arkadaşlar eslesip gurup halinde devam etmek istiyor eslesmeye senin de katilman lazım ama aktif olman gerekiyor ki takim arkadasin da motivasyonunu kaybetmesin burda sadece menu degil bilgi deneyim ve gundelik hayata dairde paylasimlarimiz olmali ki diyetin sıkıcı etkisini uzerimizde daha az hissedelim bundan böyle daha aktif olabilir misin tatlim ne dersin ?
Gorumcem yok diye uzulme bence hayirlisi olmus..Miladcim benim eşim tek cocuk kayinpeder iki kez evlenmis ikisindende bir oglu var ilk eşi vefat etmis yillar once ondan olan oglu var fakat cok mesafeliyiz bayramdan bayrama derlerya o sekilde gorusmemiz kayinvalimin tek cocugu eşim bazen diyorum keşke gorumcem olsaydi iyi anlasabilecegim birlikte giderdik kv ye diyorum herseyde yalnizim
Ne guzel aksami degerlenfirmissin..Bu saate kadar sarma yaptim esim disardan geldi tekrar işe gitti 1.30 2 gibi gelecek ama ben daha da bekleyemem gari gidip uyumam lazim herkese iyi geceler
Miladcim benim eşim tek cocuk kayinpeder iki kez evlenmis ikisindende bir oglu var ilk eşi vefat etmis yillar once ondan olan oglu var fakat cok mesafeliyiz bayramdan bayrama derlerya o sekilde gorusmemiz kayinvalimin tek cocugu eşim bazen diyorum keşke gorumcem olsaydi iyi anlasabilecegim birlikte giderdik kv ye diyorum herseyde yalnizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?