ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Öğle
1 tabak etli yaprak sarmasi 10 15 arasi vardi
2 bardak ayran

Yaorak sarmalari sıfır yagla pişti ve eti pirincinden çoktu belirteyim efenim

Merhaba kizlar bu sabah ayni mahallede buyudugum komsumun oglu oda kardesim sayilir olum haberini aldim bagirsak kanseriydi iki yildir 29 yasindaydi bekardi cok kotuyum az sonra bas sagligina gidicem nasil dayanicam bilmiyorum sabahtan beri agliyorum oraya gidince ne olur bilmiyorum bugun daha gelemem haber verim dedim gorusuruz

İyi geceler

Gorumcem yok diye uzulme bence hayirlisi olmus..
Oyle mi diyorsun canim benim uc tane halam var annemle aralari cok iyi cevremde eltisiyle anlasamayan cok insan var ama gorumce oyle olmazdi gibi geliyo eşimin kucugu bi kiz kardesi olsaydi bana yenge deseydi gelip bizde kalsaydi falan diye dusunuyorum tabi hayirlisi boyleymis belki de benim dusunduklerimin tam tersi olacakti bilemeyiz

Basiniz saolsun canim
allah rahmet eylesin cok genc rabbim annesina babasina sabirlar versin

Başınız sagolsun canım Rabbim sabirlar versin..

Benimde 2 halam var..anneme karsi iyiydiler..bi tane gorumcem var halalarimla mukayese bile edemem...herseyin hayirlisi
.

Basiniz ssolsun Allah ailesine annesine sabir versin...

Arkadaslar ben bugun menu paylasamicam..olay tamamen duygusal..ne bulursam yedim sinirden ..simfi form cayi iciyotum...yarin kendimi toparlayip buyuk bir azimle donecegim İnsaallah...

Tamam sorun degil canim sen toparla biraz kendini yarin daha guzel olur..sikintini Paylasmak istersen konusuruz canim

Iyi aksamlar kizlar
Sabah 11:00
Limonlu ilik su

Kahvalti 12:00
2 haslama yumurta
4 zeytin
2 yk lor peynir
Domates salatalik yesil sogan
1 dilim tb ekmek

Ara 14:30
6-7 cilek
1 paket form buskuvi

Ara 16:30
1 kupa sutlu kahve
1 fincan leblebi
3 ceviz ici

Aksam 19:30
8 izgara kofte
Izgara sebze 2 yk yogurt
1 kucuk kase kasik salata

Bugun yarim saat yurudum kizlar oglum uyandi tamamlayamadim..suyumu da 2,5 lt ictim..

Menün guzel olmus canim sadece köfte fazla geldi 4-6 arasi olsa daha iyi olur