Ne guzel aksami degerlenfirmissin..
Oyle mi diyorsun canim benim uc tane halam var annemle aralari cok iyi cevremde eltisiyle anlasamayan cok insan var ama gorumce oyle olmazdi gibi geliyo eşimin kucugu bi kiz kardesi olsaydi bana yenge deseydi gelip bizde kalsaydi falan diye dusunuyorum tabi hayirlisi boyleymis belki de benim dusunduklerimin tam tersi olacakti bilemeyizİyi geceler
Gorumcem yok diye uzulme bence hayirlisi olmus..
Basiniz saolsun canimMerhaba kizlar bu sabah ayni mahallede buyudugum komsumun oglu oda kardesim sayilir olum haberini aldim bagirsak kanseriydi iki yildir 29 yasindaydi bekardi cok kotuyum az sonra bas sagligina gidicem nasil dayanicam bilmiyorum sabahtan beri agliyorum oraya gidince ne olur bilmiyorum bugun daha gelemem haber verim dedim gorusuruz
Cok tesekkur ederim canim annemden koy vali getirip yapiyim bend..insallah sifa olur kuzumaEki Görüntüle 1813639
metra canim kür bu. ufak çocuklara gunde 3 kez 1 tatli kaşığı denmis ama eltim 2 kere veriyor hafif bir kirginlik olsa bile veriyor ertesi gun gercekten iyi oluyorlar komsuyuz ayni zamanda goruyorum
Kizlar aksama benimkiler makarna istediler kendime ne yapsam iki secenek var tavuk sinitsel veya izgara kofte yorum bekliyorum
Merhaba kizlar bu sabah ayni mahallede buyudugum komsumun oglu oda kardesim sayilir olum haberini aldim bagirsak kanseriydi iki yildir 29 yasindaydi bekardi cok kotuyum az sonra bas sagligina gidicem nasil dayanicam bilmiyorum sabahtan beri agliyorum oraya gidince ne olur bilmiyorum bugun daha gelemem haber verim dedim gorusuruz
AyneeenIzgaraaaa köfteeeee
Benimde 2 halam var..anneme karsi iyiydiler..bi tane gorumcem var halalarimla mukayese bile edemem...herseyin hayirlisiOyle mi diyorsun canim benim uc tane halam var annemle aralari cok iyi cevremde eltisiyle anlasamayan cok insan var ama gorumce oyle olmazdi gibi geliyo eşimin kucugu bi kiz kardesi olsaydi bana yenge deseydi gelip bizde kalsaydi falan diye dusunuyorum tabi hayirlisi boyleymis belki de benim dusunduklerimin tam tersi olacakti bilemeyiz
Basiniz ssolsun Allah ailesine annesine sabir versin...Merhaba kizlar bu sabah ayni mahallede buyudugum komsumun oglu oda kardesim sayilir olum haberini aldim bagirsak kanseriydi iki yildir 29 yasindaydi bekardi cok kotuyum az sonra bas sagligina gidicem nasil dayanicam bilmiyorum sabahtan beri agliyorum oraya gidince ne olur bilmiyorum bugun daha gelemem haber verim dedim gorusuruz
Arkadaslar ben bugun menu paylasamicam..olay tamamen duygusal..ne bulursam yedim sinirden ..simfi form cayi iciyotum...yarin kendimi toparlayip buyuk bir azimle donecegim İnsaallah...
Emin olamadigim bi durum vsr eşimle ilgili..Tamam sorun degil canim sen toparla biraz kendini yarin daha guzel olur..sikintini Paylasmak istersen konusuruz canim
Canim insallah kotu birsey degildir anlatmak istersen herzaman burdayizEmin olamadigim bi durum vsr eşimle ilgili..
Emin olamadigim bi durum vsr eşimle ilgili..
Iyi aksamlar kizlar
Sabah 11:00
Limonlu ilik su
Kahvalti 12:00
2 haslama yumurta
4 zeytin
2 yk lor peynir
Domates salatalik yesil sogan
1 dilim tb ekmek
Ara 14:30
6-7 cilek
1 paket form buskuvi
Ara 16:30
1 kupa sutlu kahve
1 fincan leblebi
3 ceviz ici
Aksam 19:30
8 izgara kofte
Izgara sebze 2 yk yogurt
1 kucuk kase kasik salata
Bugun yarim saat yurudum kizlar oglum uyandi tamamlayamadim..suyumu da 2,5 lt ictim..
Kofteler cok kucuktu canim ekmek de yemedim dengelenmistir diye dusunuyorumMenün guzel olmus canim sadece köfte fazla geldi 4-6 arasi olsa daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?