Bana uyar..Kizlar dun aksamdan beri youtube den zayiflayan insanlarin deneyimlerini dinliyorum..Begendiklerimin,örnek aldiklarimin ortak noktalari şu
1-Azaltarak yemek! bu bizim mantigimiza da uyuyor su diyet bunun diyeti demeyin saglikli bir sekilde aşama aşama azaltarak yiyin deniyor..
2- Sık sık tartilmamak hatta mumkunse tartıyı hayatımızdan çıkarmak.. bu bana hep mantıklı geliyor ama guruptan bağımsız hareket edememe yolu tıkıyor..
Şimdi diyorum ki anlasalim tarti gunlerimiz 15 gunde bir olsun. Herkes tartının pilini çıkarsın bi kenara biraksin tarti korkusu olmadan sadece yediklerimize dikkat edip odaklanalim.. farkindaysaniz hepimiz bir hafta iyiysek diger hafta kesinlikle kotuyuz.. cuma gunleri dışında haftanin 4 5 günü tartildigimizda oluyor az verdiysek moralimiz düşüyor yemege veriyoruz kendimizi cok verdiysek şımarıp bu aksam yiyelim ben nasilsa telafi edebiliyorum diyoruz..
Şimdi diyeceksiniz ki kendimizi kontrol edip ertesi gun kisarak dengeyi sağlayabiliyoruz sik tartilarak ama olan vuzudumuza ve metomuza oluyor astari yuzunden pahali oluyor kilo durumlarimiz da ortada birbirimizden pek farkımız yok eksiler konusunda vermede sikintimiz yok Allah icin ama almada hicc hic sorun yok :))
2 ay denemeye varmısıniz 15 gunde bir tartilacagiz tarti stresi degil yeme zevkini yasayacagiz misal bugun yedigimiz zeytinin yarin arti yapip yapmadığıni öğrenmek için solugu tarti basinda almayacağız korkuyla.. ama menuler harika olacak kacar yok bir ogun cok mu yedik kesinlikle telafisi olacak diger öğün bu SART ve FARZ var mısınız
Amin İnsaallah..ama suphe dusuuo iste..Akla ilk gelen sey degildir umarım Rabbim evliliginize gölge düşürmesin.. her ne ise konu Rabbim hayra çevirsin
Miladcim bana da uyar benim bir fikrim daha var beden olculerimizi de yazalim istiyorum bazen kilo bazinda pek gitmiyo ama incelme oluyo motivasyonumuz hic eksilmesin istiyorumKizlar dun aksamdan beri youtube den zayiflayan insanlarin deneyimlerini dinliyorum..Begendiklerimin,örnek aldiklarimin ortak noktalari şu
1-Azaltarak yemek! bu bizim mantigimiza da uyuyor su diyet bunun diyeti demeyin saglikli bir sekilde aşama aşama azaltarak yiyin deniyor..
2- Sık sık tartilmamak hatta mumkunse tartıyı hayatımızdan çıkarmak.. bu bana hep mantıklı geliyor ama guruptan bağımsız hareket edememe yolu tıkıyor..
Şimdi diyorum ki anlasalim tarti gunlerimiz 15 gunde bir olsun. Herkes tartının pilini çıkarsın bi kenara biraksin tarti korkusu olmadan sadece yediklerimize dikkat edip odaklanalim.. farkindaysaniz hepimiz bir hafta iyiysek diger hafta kesinlikle kotuyuz.. cuma gunleri dışında haftanin 4 5 günü tartildigimizda oluyor az verdiysek moralimiz düşüyor yemege veriyoruz kendimizi cok verdiysek şımarıp bu aksam yiyelim ben nasilsa telafi edebiliyorum diyoruz..
Şimdi diyeceksiniz ki kendimizi kontrol edip ertesi gun kisarak dengeyi sağlayabiliyoruz sik tartilarak ama olan vuzudumuza ve metomuza oluyor astari yuzunden pahali oluyor kilo durumlarimiz da ortada birbirimizden pek farkımız yok eksiler konusunda vermede sikintimiz yok Allah icin ama almada hicc hic sorun yok :))
2 ay denemeye varmısıniz 15 gunde bir tartilacagiz tarti stresi degil yeme zevkini yasayacagiz misal bugun yedigimiz zeytinin yarin arti yapip yapmadığıni öğrenmek için solugu tarti basinda almayacağız korkuyla.. ama menuler harika olacak kacar yok bir ogun cok mu yedik kesinlikle telafisi olacak diger öğün bu SART ve FARZ var mısınız
Amin İnsaallah..ama suphe dusuuo iste..
Miladcim bana da uyar benim bir fikrim daha var beden olculerimizi de yazalim istiyorum bazen kilo bazinda pek gitmiyo ama incelme oluyo motivasyonumuz hic eksilmesin istiyorum
Anlastik canimcimTamam canim bu cuma kahvalti yapmadan herkes kilosunu ve ölçümlerini yazsin iki hafta sonra tekrar degerlendiririz..
Super canim cok begendimYeni konu basligimiz nasil
Super canim cok begendim
yaza sayili gunler kala bu motivasyona cok ihtiyacimiz vardi yeni kararlar kurallar hepimize bol eksiler getirecek ben inaniyorum
Aynen ideal kilomuDa olamayiz zaten bu sagliksiz olur ama baya bi kismindan kurtulmus oluruz daha bi hevesleniriz diye dusunuyorumBende inanıyorum canım yaza ideal kilomuzda olmayacagiz belki ama bi hayli kilo vermiş olacağız.. sadece günlüğümüze biraz özen ve itina gösterelim yeter.. OLACAK OLACAK her aksam kendimizi zayif halimizle hayal edelim üstümüze yapisan ve bizi hımbıllaştiran bu kiloları üstümüzden attığımızda görünüşümüzün tavırlarımızın edalarimizin nasıl degisecegini hayal edelim çünkü birgün bunlar gercek olacak :)
Kayisiliyi cay iciyorum kizlar eslik eden var mi
@milad_tb canim cuma yarismalarinda iki haftada bir tartilinca nasil olacak takim arkadaslarina danistin mi
Anladim canim hayirlisi olsun zorunluluk hissi insani geriyo yavas yavas olsun saglikli ve kalici olsun onemli olan bu benceIk haftanin ardindan Geçen hafta arti olunca listeye girmem yine 1 hafta ertelendi acikcasi benim de hevesimi kaçırdı bu durum.. bu sabah ta tartildim yine istenen gibi bir eksi yok buda demek oluyor ki yine listeye giremeyeceğim bide aidiyet hissedemedim nedense bu aksam artik listeye girmek icin cabalamamaya karar verdim takim kaptanina ozelden söyleyeceğim canim tarti gunu konusundaki fikrim de bunu tetikledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?