Iyi geceler kizlar ben yatiyorum gozumde kanlanma ve batma var bugun aksama kadar acidi cayla pansuman yaptim simdi cok yormadan uyumak istiyorum iyi geceler
Kizlar menum
Sabah bi parca omlet
Yarim ev poacasi
Bi dilim ekmek
Sekersizcay bi
parca peynir
Ogle
Bi kase corba
Bi dilim kasarli pide
Salata
Bi biskrem
Saat 17.00
Ceyrek muz
1 kucuk armut
On onbes adet kuru dut
Bi tatli kasigi surme cikolata
Iki gunkurusu kayisi
Uc kasik makarna
Uc kasik sulu kofte
Yarim dilim ekmek
1 dilim pasta
2 kurupasta
Cok.yedimmm malesef
Insallah kilo.almamisimdir
amele gibi çalıştım bu gün gülüm annem de kalan cevizlerin çoğunu kırdı ayıkladı kadın saatlerce akşam yemek sonrası da ben yattım uyudum omzumda boynumda koca şişlikle dolanıyorum üstüne eşim cevizleri yerken helvayla güzel olur diyor un helvası istiyor dedim valla kolumu kaldıramyorum helvan da az geri kalsın :))ekim2009 nerelerdesin canim
benim için sorun yok miladım ne derseniz ben uyarım gülümDüşüncem boyle kizlar istişareye açıyorum fikrinizi soyleyin lütfen
Rahat olacagimiz konular:
*Tarti stresi korkusu yok
*Bildirim telasi yok
Dikkat edecegimiz hususlar:
*menu bildirimleri
*menu içerikleri
*su miktari
*spor
*bir öğün fazla kacarsa diger ogun hemen toparlamaca
Ve gun icinde vazgectigimiz şeyler icin kendimize verecegimiz puanlar..
Ve bu günlüğün bi kural koyalim hepimizin ulaşmak istedigi hedefi var mesela A aysun163 50 gun sonra turkiyede aklimda kalan bu hepimiz yazin oldugumuzdan daha hafif olmak istiyoruz.. bir ileri iki geri olmuyor madem hedefimiz ciddi, gun icinde şartlarımizi biraz zorlayarak yazmaya çalışalım olagan ustu durumlarda sartlari dahada zorlayarak en azindan menu verelim.. kizlar mecburuz buna yani "Diyetin bize verdiklerine mecburuzzzz" :))
güzell motive edici hadi hayırlı uğurlu olsunYeni konu basligimiz nasil
Canim o kadar yogun gunler geciriyorum ki cok fazla paylasim yapamayabilirim iki cocugum var ve bazen butun gun telefonu elime alamadigim oluyorEvet menun fazla olmus bugün sana mesaj yazmıştım canim okuyabildin mi ilk sayfada yeni kurallar var aktif olmaya ozen gostermemiz lazım ki sen sadece menu bildirebiliyorsun sanırım.. ve bu hic motive etmiyor Takımdakileri
gülüm yarışma yok ki burada miladım cuma yarışmalarından birine de katılıyordu o da orayı bırakabilir sadece her hafta değil 2 hafta da bir tartılalım denildi :)Canim o kadar yogun gunler geciriyorum ki cok fazla paylasim yapamayabilirim iki cocugum var ve bazen butun gun telefonu elime alamadigim oluyor
Calisiyorum esim is nedeniyle uzakta evde misafir yatili kalan annem ve kardesim de var sorumlulugum cok fazla..
Yarismalara da bu nedenle katilamiyorum..
Isterseniz cikabilirim ne diyim..herkesin hayat tarzi farkli bazilarimiz donem donem ayak uyduramayabilir..ben burayi rahat oldugu icin secmistim..
sabah
2 ceviz
3 erik
2 bardak su
öğle 11 :50
1 haşlama yumurta
2 dilim tb. ekmeği birine krem peynir sürdüm
domates salatalık
14:00
1 tabak kuru fasulye
2 d t.b. ekmeği
gece 11:10 salata
gece yarısı da 1 bardak ayran içtim
Süper olmuş ellerine sağlik bu başliği goren topiğe mutlaka göz atacaktir...Yeni konu basligimiz nasil
gündüz tüm evi temizledim üstüne 2 cam sildim küçük banyoyu temizledim büyük banyonun ayna levabo tezgahı klozeti temizledim yerine ellemedim kol kalkmadı daha sonra da çok ağrı oldu anca yemeği yaptım benimkiler yedi masayı bile toplayamadım annem halletmiş sağ olsun ben gittim yattım gece 11 gibi kalktım
bizimkilerle oturdum anca bu saat oldu gelebildim özürrr
metra geçmiş olsun canımcım bahar geldi mi bizim evde kızarık gözler hapşuruk pıksırık eksik olmaz belki senin ki de alerjiktir pc ye fazla bakmak detarjanlarla fazla haşır neşir olmakta etkiler dikkat et gülüm kendine
Canim o kadar yogun gunler geciriyorum ki cok fazla paylasim yapamayabilirim iki cocugum var ve bazen butun gun telefonu elime alamadigim oluyor
Calisiyorum esim is nedeniyle uzakta evde misafir yatili kalan annem ve kardesim de var sorumlulugum cok fazla..
Yarismalara da bu nedenle katilamiyorum..
Isterseniz cikabilirim ne diyim..herkesin hayat tarzi farkli bazilarimiz donem donem ayak uyduramayabilir..ben burayi rahat oldugu icin secmistim..
Süper olmuş ellerine sağlik bu başliği goren topiğe mutlaka göz atacaktir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?