ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Iyi geceler kizlar ben yatiyorum gozumde kanlanma ve batma var bugun aksama kadar acidi cayla pansuman yaptim simdi cok yormadan uyumak istiyorum iyi geceler

Gecmis olsun canim bahardan mi acaba? cay fikri cok iyi dinlenincede gecer inşallah iyi geceler

Kizlar menum

Sabah bi parca omlet
Yarim ev poacasi
Bi dilim ekmek
Sekersizcay bi
parca peynir

Ogle
Bi kase corba
Bi dilim kasarli pide
Salata
Bi biskrem

Saat 17.00
Ceyrek muz
1 kucuk armut
On onbes adet kuru dut
Bi tatli kasigi surme cikolata
Iki gunkurusu kayisi
Uc kasik makarna
Uc kasik sulu kofte
Yarim dilim ekmek

1 dilim pasta
2 kurupasta

Cok.yedimmm malesef
Insallah kilo.almamisimdir

Evet menun fazla olmus bugün sana mesaj yazmıştım canim okuyabildin mi ilk sayfada yeni kurallar var aktif olmaya ozen gostermemiz lazım ki sen sadece menu bildirebiliyorsun sanırım.. ve bu hic motive etmiyor Takımdakileri

sabah
2 ceviz
3 erik
2 bardak su

öğle 11 :50
1 haşlama yumurta
2 dilim tb. ekmeği birine krem peynir sürdüm
domates salatalık

14:00
1 tabak kuru fasulye
2 d t.b. ekmeği

gece 11:10 salata
gece yarısı da 1 bardak ayran içtim

gündüz tüm evi temizledim üstüne 2 cam sildim küçük banyoyu temizledim büyük banyonun ayna levabo tezgahı klozeti temizledim yerine ellemedim kol kalkmadı daha sonra da çok ağrı oldu anca yemeği yaptım benimkiler yedi masayı bile toplayamadım annem halletmiş sağ olsun ben gittim yattım gece 11 gibi kalktım
bizimkilerle oturdum anca bu saat oldu gelebildim özürrr

amele gibi çalıştım bu gün gülüm annem de kalan cevizlerin çoğunu kırdı ayıkladı kadın saatlerce akşam yemek sonrası da ben yattım uyudum omzumda boynumda koca şişlikle dolanıyorum üstüne eşim cevizleri yerken helvayla güzel olur diyor un helvası istiyor dedim valla kolumu kaldıramyorum helvan da az geri kalsın :))

benim için sorun yok miladım ne derseniz ben uyarım gülüm

A aysun163 başınızsağ olsun rabbim anasına babasına yakınlarına sabır versin genç ölümü daha fazla yakıyor insanın içini rabbim çektiklerini taksiratına sayar inşallah mekanı cennet olsun vefat eden kardeşimizin

metra geçmiş olsun canımcım bahar geldi mi bizim evde kızarık gözler hapşuruk pıksırık eksik olmaz belki senin ki de alerjiktir pc ye fazla bakmak detarjanlarla fazla haşır neşir olmakta etkiler dikkat et gülüm kendine

Evet menun fazla olmus bugün sana mesaj yazmıştım canim okuyabildin mi ilk sayfada yeni kurallar var aktif olmaya ozen gostermemiz lazım ki sen sadece menu bildirebiliyorsun sanırım.. ve bu hic motive etmiyor Takımdakileri
Canim o kadar yogun gunler geciriyorum ki cok fazla paylasim yapamayabilirim iki cocugum var ve bazen butun gun telefonu elime alamadigim oluyor
Calisiyorum esim is nedeniyle uzakta evde misafir yatili kalan annem ve kardesim de var sorumlulugum cok fazla..
Yarismalara da bu nedenle katilamiyorum..
Isterseniz cikabilirim ne diyim..herkesin hayat tarzi farkli bazilarimiz donem donem ayak uyduramayabilir..ben burayi rahat oldugu icin secmistim..

gülüm yarışma yok ki burada miladım cuma yarışmalarından birine de katılıyordu o da orayı bırakabilir sadece her hafta değil 2 hafta da bir tartılalım denildi :)

Ama gece yarısı acikman çok normal kuzum günü cok erken kapatmissin bence guzel bir gun olmus

Bana soylersin sonra kendine yüklenirsin ablacım herseyi ayni anda yapmasan kacacak mıydı

Benim buyuk oğlum da var bahar alerjisi baharla ilgili herseye alerjisi var bahar temizliği dahil :)) deterjan ve yumuşatıcı bile rahatsız ediyor kuzumu

Cikmandan yana degil gönlüm canım, hayatına saygı duyuyorum.. ama iki gunde bir sadece menu paylasman sanada bizede iyi gelmez cuma yarismalari kadar ağır sartlarimiz yok sadece gunde 5 10 dakikani ayirip bi iki kelam etmeni beklemekde cok olağan dışı görünmese gerek.. diger türlü ne ben zevk alarak devam eebilirim bu sayfaya nede sen